Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yrénke blogja

Yrénke blogja

Boldog karácsonyt!

2020. december 24. - MsIreneAdler

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :) 

59237125_eaysz7ufrgyub7pqfdknza_1oa_hu_hu_ffffffff_watermark_share.png

A bejegyzés trackback címe:

https://yrenkeblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7416356904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.12.24. 21:14:41

Kellemes karácsonyi ünnepeket, MsAdler! :)

Lorrh 2020.12.24. 23:19:55

Boldog Karit, rögtön megszületik a Megváltó, még 40 perc!

MsIreneAdler 2020.12.25. 21:57:55

@Technikus Úr: köszönöm és viszont kívánom :)

@Lorrh: boldogat bizony.

MsIreneAdler 2021.01.12. 11:33:07

@Lorrh: @Lorrh: én csípem Puzsért, jó meglátásai vannak. Bár fogalmam sincs ki az a Dancsó Péter, akibe most beleállt, de gondolom ez a nemtetszés vonatkozik akár minden random jutyuberre, akik ontják magukból a nulla értékkel bíró tartalmakat. Teljesen egyetértek vele abban is, hogy az rtl kihozhatna többet is a vv-ből, akár oktató jelleggel elmagyarázhatnák, hogy a szereplők adott viselkedése miért nem megfelelő és ha te mint hétköznapi ember ilyen helyzetbe kerülsz, hogyan tudsz a lehető leghamarabb szabadulni egy ilyen ember által előidézett szituációból. Mert ez ebben a formában valóban egy bazi nagy arconköpése annak, ami mellett elvileg kiállnak. Amiben viszont nem értek egyet az az, hogy ha az ilyen Renátó félék eltűnnének a képernyőről, akkor majd a négy fal között sem fognak létezni. Picit olyan érzésem volt most ezzel a videóval, hogy nem magával Dani és Renátó nőalázásával van gond, hanem hogy ezt megmutatják. Mert ugye amit a szem nem lát, azért a szív nem fáj.
A másik. Nem a YouTube nem az rtl a felelős azért, hogy a korhatáros tartalmak ne érjék el a gyerekeket. Hanem a szülő. Divatos manapság a saját lustaságot, nemtörődömséget a médiára fogni. Szülőként egy bizonyos életkorig 100%-ig korlátozni, irányítani tudod, mit nézzen a gyerek. Amikorra ennek vége, addigra fel kell őt készíteni arra, hogy hogyan viszonyuljon pl az érték nélküli vagy kamu videókhoz a jutyubon. Ezt pedig csak úgy lehet, ha alámerülsz és a fiatalok körében kedvelt kis majmokat sorra nézed, hogy tudd, mi vár rá, melyik az, aki csak szimplán idióta, de ártalmatlan. De persze lehet becsukni a szemet, fület, akkor megszűnik az egész...ja nem.
És mégegy. Mondhatja Puzsér, hogy azért nézik a vv-t sokan, hogy különbnek érezzék magukat a szereplőknél, de ő meg videót csinál ugyanarra a platformra, mint a általa ekézett fickó, azért, hogy ő meg azok felett bizonyítsa az erkölcsi fölényét, akik a műsort nézik :) lol
Köszi a linket, érdekes volt!

Lorrh 2021.01.13. 08:12:40

@MsIreneAdler: Szivesen!
Dancsó egy nagoyn értelmes jófej jutuber volt, ő az első magyar aki milliós tábort gyűjtött. Kezdetben igényes filmkritikái voltak - ezeket mára mind letörölte. És lement a bulvár legaljára, tizenéves lányoknak futtatta magát, igazi pojáca lett belőle a pént és a nézettség oltárán. Óriási csalódás, mert a szemünk előtt zuhant a szemétbe.
Engem az ragadott meg puzsér szövegében, hogy az egész balos feminista mozgalom örjöngött mert orbán asszonyságot mondott. És ami az tévében a vv-ben megy az ellen nem tiltakoznak.
Igen! az hogy mutatják a tévében az más nagyságrendű baj, mintha otthon a négyfalközött. A média lealjasítja az embereket.
Bizony! jólmondod, hogy a szülő felelőssége mit enged a gyerekének.

MsIreneAdler 2021.01.13. 18:05:19

@Lorrh: YouTube-on ajánlok egy csatornát: RetroShock :). Nem csak a poénos videók jók.
Igen, szerintem az rtl-nek is kellene éreznie, hogy ez már túlmegy egy bizonyos határon. Ha olvasod a hogyvoltot, akkor láthatod, hogy ebben teljes az egyetértés a kommentelők között. Ha esetleg lesz még vv, el kellene gondolkodni a villaszabályzat módosításán is.
Szerencsére azért egyre több helyen veri ki a biztosítékot, hogy mi folyik a műsorban, csak ugye egy csatornacsoport mellék adóján éjszaka futó műsor nem jut olyan gyorsan a köztudatba, mint mikor a mi hőnszeretett politikusaink beszélnek baromságokat.
Pl:
www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/a-szemunk-lattara-bontakozott-ki-egy-durva-modszeresen-felepitett-kapcsolati-eroszak-a-valo-vilagban/

Lorrh 2021.01.14. 17:03:24

@MsIreneAdler: Jó ez a csatorna, én is láttam már régebben filmkritikáit. Köszi.
süti beállítások módosítása