Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yrénke blogja

Yrénke blogja

Megcsalás

2020. szeptember 19. - MsIreneAdler

Nem igazán szoktam posztokban magán jellegű sztorikat megosztani, de ez a fejtegetésem igényel némi háttérinformációt. Szóval van nekem egy nagyon jó barátom, akivel szinte gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Volt egy olyan szakasza az életünknek, amikor mindketten nagyon a padlón voltunk, ezt pedig 2-3 üveg bor és kábé ugyanennyi csomag cigi társaságában hetente minimum egyszer igyekeztünk feldolgozni nálam a szobámban. A forgatókönyv igen egyszerű volt, okosra ittuk magunkat, és amikor már nem láttuk egymást a füsttől, akkor csodás filozofálgatások kezdődtek. Persze előfordult, hogy csak Ákos számokat fordítottunk bárdolatlan-angolra, visítva röhögve, próbáljátok ki egyszer megéri. Kedvencem az Indiántánc :D. No de komoly dolgokról is szó esett, és ilyen a megcsalás, szóval azt próbáltuk eldönteni, vajon mi számít megcsalásnak. Az én drága jó barátom pedig szerintem ezt rohadt jól megfogalmazta:

"Az a helyzet számít megcsalásnak, ami közben ha a párod éppen betoppanna, te rosszul éreznéd magad és úgy éreznéd, hogy magyarázkodnod kell"

Tudom, tudom elég szigorú, de hajlok rá, hogy elfogadjam. Hisz a megcsalás nem csupán fizikai lehet, nem egy csók, nem csak egy dugás. Ez már fejben is elkezdődhet, egy tekintettel, egy "ártatlan" érintéssel is akár. Úgy gondolom, hogy nem feltétlenül a fizikai kontaktus milyensége, hanem a szándéka a fontos, mert hát ölelés és ölelés között lehet óriási a különbség. 

Nehéz meghúzni a határt, hisz ez mindenkinek egyénileg kell eldöntenie, hogy mi fér bele egy kapcsolatba, és mi az, ami már nem. Ti hogy vagytok vele? Mi számít megcsalásnak? 

A bejegyzés trackback címe:

https://yrenkeblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2816207138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.09.20. 07:38:31

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Nananana. Pedig ez egy jó téma. Ha nem mobilról lennék, le is írnám hosszabban a véleményemet. Holnap jelentkezem, mert erről tudok mesélni. :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.09.20. 08:54:51

Én úgy gondolom, a testi kontaktus a megcsalás, amikor megteszed. Mert amíg nem, addig eldöntheted engedsz-e a csábításnak vagy sem.
Akarva, akaratlanul is kerülhet bárki ilyen helyzetbe, egy flört, egy ártatlan érintés, akár még az ezek által kiváltott érzelmek se tesznek automatikusan megcsalóvá. Az emberek nincsenek fából, de vannak döntéseik. Érdemes e kockáztatni a meglévő kapcsolatot.
Átgondolni, hogy mikor a melóban a Pista olyan szépen mosolyog rád, bolondít a dumájával, megölelget "barátilag", neked meg ez olyan jólesik, pedig otthon vár a Jancsi, hogy meddig mész el.
Ha már elbújsz smárolni a sarokba Pistával, na arra már lehet mondani, ez a megcsalás kezdete.
De persze Pista menjen a francba, hogy olyan nőt basztat(na) aki foglalt :)
Na és igaz fordítva is, mikor Jolánka viszi kísértésbe Jancsit. Jancsinak teccchet a játék, de ha nem húzza meg Jolánt a klotyóban, akkor sztem nem megcsalás.

Persze ezen elviccelődhetek, de ebben sem lesz soha egyetértés, mert ahogy írod is,ez egyéni dolog, kinek mi fér bele.

MsIreneAdler 2020.09.20. 09:59:35

@Technikus Úr: számítok a hozzáértésére :D

Lorrh 2020.09.20. 10:51:12

@Szőkenőő: "Érdemes e kockáztatni a meglévő kapcsolatot"
A megcsalók NEM akarják kockáztatni a meglevő kapcsolatot, ezért nem vallják be. Ezért titokban, hazudozva csinálják. Arra számítanak hogy mindkettő megnarad, a régi és az új is, mindkettő előnyeit bekasszírozzák.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.09.20. 11:50:37

@Lorrh: Ez igaz, ezzel nem is vitatkozok.
De most nem ez volt a kérdés, hanem hogy kinek mi számit megcsalásnak.

MsIreneAdler 2020.09.20. 11:50:43

@Szőkenőő: @Szőkenőő: igen, ebben igazad van,hogy létezik egy határ, ameddig az egész tényleg ártatlan flört, és semmi galád szándék nincs mögötte. Ilyenkor arra is jó vigyázni, hogy a másik (kolléga, haver) tudja: ebből a viccelődésből, évődésből semmi nem lesz.

Neytiri1 2020.09.20. 21:15:45

Hú, basszus!
Szerintem van olyan dugás, amitől nem érezném magam megcsalva, és van olyan hosszú egymásra pillantás csenddel/szelíd összemosolygás halk sóhajjal/kar összeérés és oldalról egymásra pillantás, ami miatt kirúgnám az ajtót, hogy takarodj ahhoz a másikhoz,
megcsaltál vele.

Lorrh 2020.09.20. 22:08:33

@Neytiri1: bizony, jól mondod, ennyire széles a spektrum és előre nem definiálható miből mi lesz.

Womb Rаider 2020.09.21. 13:54:47

@Neytiri1: Na, ezt most patentül megfogalmaztad.

A megcsalás mindig fejben zajlik, mindig megelőzi a szexet.. de a szex mással még nem megcsalás önmagában.
(mint ahogy nem attól van párom/partnerem, hogy csak vele dugok)

MsIreneAdler 2020.09.21. 16:56:58

@Neytiri1: egyetértek, bár most hirtelen nem jut eszembe olyan "dugásfajta" ami számomra ne lenne megcsalás :D

@Womb Rаider: neked is igazad van abban, hogy néha egy kis évődésben több van, mint mással egy komplett szexszel teli éjszakában. De ha már ilyen "megengedőek" vagyunk, hogy az állandó partner mellett lehet mással is kalandozni, akkor gondolom az úgy fair, hogy a másik tud róla. Szóval egy nyitott kapcsolatban a sunyulásos dugás ugyanolyan megcsalás, nem?

mgdé 2020.09.21. 17:38:48

@MsIreneAdler:

"nem jut eszembe olyan ..."

Nem természeti törvény, pusztán kultúrkör, azaz szocializáció, megszokás kérdése ez is

Léteznek olyan kultúrkörök - nem LMB... stb.-k, hanem természeti civilizációk -, ahol akit befogadsz vendégül éjszakára, annak bizony arra az éjjelre felkínálod az (egyik) asszonyod vagy lányod. Nem állandóra, csak a vendéglátás idejére. Előfordul ilyen az eszkimóknál, egyes pápua törzseknél, úgy emlékszem, afrikai valamint amazóniai törzs stb. is van/volt ilyen ... Ilyen esetben megcsalta-e vajon a vendégül látott, a vendéglátót puszta udvariasságból :) megsérteni nem akaró férj az otthon hagyott asszonyát (spec. mondjuk téged)? (És vajon szerintük, akik ebben élnek, szerintük is ? :D)

Jó, nem pont a fősodor, de létezett/létezik, emberi ez is.
Még csak nem is teljesen egyedi valami, hisz több civilizációnál is kialakult, mondható tehát, hogy eléggé 'természetes' valami ... :)

MsIreneAdler 2020.09.21. 18:25:54

@mgdé: igen, ilyesmin járattam az agyam amúgy, de nyilván valami közelebbi nyomós dugós indokot kerestem felmentésül :D. Erre mifelénk nem nézik jó szemmel az udvariassági dugást a szomszéd Jóskával... De fordítva is elég gyenge kifogás a mi kultúránkban, hogy csak azért fogdosod a zasszony barátnőjének seggét, mert jó vendéglátó akarsz lenni.
Kivételnek, viszont szuper, ez szerintem tényleg olyan dugás, ami nem számít megcsalásnak :)

mgdé 2020.09.21. 19:44:13

@MsIreneAdler:

Japánban előbb fiatal kamaszfiút, aztán meg kacsát akartak adni e célra szegény - távoli otthon nős - Andzsin-szannak. Ez már közelebbinek számít, vagy ez sem jó? :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.21. 21:40:28

az ha valamit vhova bedug, vagy készul bedugni

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.21. 21:43:16

@Szőkenőő: vagy amimkor nem nyitja ki nyáeon ablakot

Lorrh 2020.09.22. 07:20:46

@PeniValdes: " nyáeo" ez egy macskaszerű nyávogás volt?

MsIreneAdler 2020.09.22. 07:55:19

@mgdé: nem is tudom, én melyiket választanám, annyira csábító mindkét ajánlat :). Nyilván egyikről sem a szex jut eszembe, de ugye most nem is ez a téma. Japán is viszonylag messze van azért, meg őszintén szólva nem is akarok belegondolni, milyen, mikor egy kacsával kapja rajta az ember a párját... De ha nős vagy, és vendégségben elfogadsz egy ilyen ajánlatot, az megcsalás, akárkibe/mibe lógatja a pasi. Azért ilyenkor, bár elég erőtlen kifogás, de lehet azzal érvelni, hogy nem akarta megbántani a házigazdát, na de hagyjuk már...
Andzsin-san mit válaszolt amúgy :)?

MsIreneAdler 2020.09.22. 07:59:11

@PeniValdes: ez is nagyon jó megfogalmazás!

Womb Rаider 2020.09.22. 09:12:28

@mgdé: Óóóó.. ez mennyire jellemzi a férfi lelkületet :) Mennyire szívesen diszponálnak olyasmi felett ami valójában nem az övék.

Miként az is remekül mutatja, hogy egyes hímek mennyivel közelebb vannak az állatvilághoz, az ösztönlényi szinthez, mint a Homo sapiens sapiens-hez.
Mégis, milyen 'férfi' az a hím, akit nem érdekel különösebben az utódja sorsa, fejlődése, kiteljesedése és megelégszik pusztán azzal, hogy bizonyos biológia késztetéseit kielégítve felhúzza a sliccét és elcsámpázik a naplementébe?

(ezzel összességben azzal egyetértünk, hogy normáinkat mi magunk alkotjuk meg.. igényeink és értelmi képességeink korlátaihoz igazodva.

Womb Rаider 2020.09.22. 09:18:44

@MsIreneAdler: Igen, tényleg jó, csak ugye ebből pl. arra is következtethetnénk, hogy a kígyóuborkával is megcsalható Apu..

" De ha már ilyen "megengedőek" vagyunk, hogy az állandó partner mellett lehet mással is kalandozni, akkor gondolom az úgy fair, hogy a másik tud róla. Szóval egy nyitott kapcsolatban a sunyulásos dugás ugyanolyan megcsalás, nem? "

Szerintem itt is vannak fokozatok/irányok. Mert hát mi van, ha a 'kalandozások' közös program részei?
Mi van, ha közös az akarat és mindez inkább valaminek a kiterjesztése, mintsem valaminek az alternatívája?
Egy kapcsolatban minden elfogadható, ami a két fél tudtával, jóváhagyásával zajlik. Nem azt mondom, hogy én bármit el tudnék fogadni, de ha együttes döntésen alapul és elfogadtam, a következő 'újratárgyalásig' lényegében szabad a pálya.
Ami szerintem soha, sehol, senkinél nem szabadna, hogy beszűrődjön egy párkapcsolatba, az a titkolózás, a füllentés, az elhallgatás.. a hazugság.
Ezek bedarálják a bizalmat és azt már kurva nehéz (de nem lehetetlen..) újra kivívni, kiérdemelni.

mgdé 2020.09.22. 09:58:10

@Womb Rаider:

"Óóóó ..."
Már megint értesz hozzá. :D

Nem én alkottam meg így, még csak nem is valamelyik férfi, kialakult. Mert értelme volt, hasznos volt.
Több helyen, több népnél/törzsnél is.
Ugyebár simán lehettek racionális megsejtések mögötte.
Pl. kis létszámú nagycsaládokban élőknél a belterjesség csökkentése.
Ami ugye a hosszabb távú - több nemzedékre szóló - túlélés esély növelése.
Valamint, pl. konfliktus csökkentési, megelőzési mód. Csupa-csupa már igen kanos, feszült férfitárssal elmenni egy egy hónapos bálnavadászatra rizikós lelkigyakorlat. A nők miért mentek bele? Egyrészt így nőttek fel, tehát többé-kevésbé természetes számukra. Másrészt kapni akartak ők is a bálnahúsból, saját maguk meg nem tudták volna megszerezni. Komparatív előnyök. :P

S azt azért ne hagyd ki - ó, te szerencsés, modern, felvilágosult :D, európai fehér asszony -, hogy ezek természeti népek. Ami az életben maradás (egyén, család, közösség) segíti, az a jó*. S ezt a te ideologizálásod semennyire nem változtatja meg. *Lásd pl. Tibet, az asszony pénzbe/jakba kerül(t), a szegényebb család - kevés a termőföldje, legelője, állata - fiútestvérei közös asszonyt vesznek (vettek) a házhoz. Egyrészt mert ennyire futja, másrészt mert többet nem is tudnának eltartani. Egy asszony élete megmentődött! :) 4 férfihoz 4 asszonnyal, s háromszor-négyszer annyi gyerekkel meg mindenki szépen éhen hal. Ráadásul így mindig volt fiatal férj is az asszonyka kedvére. :P Mondhatni, egy állandó klub ...

Hát ilyen a valóságos férfilelkület. Megment téged, még ha ezt te fel sem fogod. :P

mgdé 2020.09.22. 10:08:44

@MsIreneAdler:

Felháborodott, ordítozott, ami Japánban nagy-nagy illetlenség! :D

(Végül kapott egy igen szép, elsőosztályú levezetőnőt. Amiből szintén baj lett, egy másik kuncsaft - komoly szamuráj - zöldszeművé vált emiatt. Aztán jött Mariko, de ő szegény meg meghalt, mert Japán a tragédiák földje.)

Womb Rаider 2020.09.22. 10:15:30

@mgdé: "Már megint értesz hozzá. :D"
Óóóó... már megint jön a B1 nívó, ahol csak te, meg a zugügyvéd cimbid érthetnek bármihez is..
Jó lenne, ha megmaradnánk a témánál és nem igyekeznéd eltolni személyeskedés irányába, jó szokásodhoz híven.

Tisztában vagyok az általad említett 'baráti gesztus' elméleti funkcionalitásával, ám ettől még továbbra is azt gondolom, hogy nincs férfi, akinek joga lenne, se természettől adott, sem keletkeztetett, arra, hogy a nő teste felett ilyen módon rendelkezzen.
Ha nem érted a két dolog között a különbséget, akkor hagyjuk... és, teszem hozzá, azon időkben vajmi keveset tudott az emberiség a genetikai profitról.
Inkább érzem én ezt utólagos belemagyarázásnak, mintsem a jövő nemzedéke érdekében tett önzetlen erőfeszítésnek.

"Másrészt kapni akartak ők is a bálnahúsból, saját maguk meg nem tudták volna megszerezni. "
Megnyugtatlak, millió esetben bizonyítják a nők, hogy képesek túlélésre férfiak nélkül is, szélsőséges körülmények között is.
Azon felül pediglen ugye valakinek meg is kellett szülni a bálnavadász daliákat, valakinek eleinte a testéből kellett táplálnia a pici bálnavadászt, mert az tizenhúsz éves koráig egy döglött fókát sem tud kibelezni..

" Ami az életben maradás (egyén, család, közösség) segíti, az a jó*. S ezt a te ideologizálásod semennyire nem változtatja meg."
Miként semmiben nem viszi előrébb a társalgást az erőfeszítésed a személyeskedés kikényszerítésére.. de alkalmazod, mert ezt vitted tökélyre blogszerte.
Persze az sem túl produktív, ha pökhendi férfisoviniszta módon azon izzadsz, hogy valamiképp a nők fölibe pozícionáld a férfiakat.
De legyen..
Szerinted melyik közösség marad életben tovább, az, amelyikben van 20 férfi és 1-2 szülőképes nő, vagy az, ahol van 20 szülőképes nő és egy-két termékeny férfi?
Bárhol, a vadonban...

"Hát ilyen a valóságos férfilelkület. Megment téged, még ha ezt te fel sem fogod. :P "
Szerinted.. csak a te véleményed személyes elfogultságon, torz világlátáson épül és nem utolsó sorban arra van kihegyezve, hogy folyton folyvást belém akaszkodj.

Kis érdekesség, bár nyilván nem képezheti általánosítás alapját: Agnes Hailstone és öt leánya, Noorvik vidám vadonjában.. (miközben apu egy éven a sitten ült :) Anyu vadászott, halászott, gondoskodott magáról és a lányairól.

Neytiri1 2020.09.22. 10:29:59

@MsIreneAdler: céges bulin, részegen, egyszer :)
Nem az állandó félrekefélésre gondoltam, hanem az ilyenre, amit -lehet, hogy gyávaság-, de nem is akarnék tudni. Viszont, ha mégis, és a kettőt összehasonlítanám, akkor az első "nem megcsalás", a második igen.

MsIreneAdler 2020.09.22. 10:46:27

@Womb Rаider: én is így gondolom, hogy az teljesen és kizárólag két emberen múlik, hogy mi fér bele a kapcsolatukba. És bár nem tudtam rendesen megfogalmazni, de arra akartam kilyukadni, hogy ha elképzelek egy nyitott kapcsolatot, akkor annak is az őszinteségen kell alapulnia. Ezért gondoltam, hogy ezeket a kalandokat megbeszélik, elmondják egymásnak a felek. Persze megegyezhetnek abban is, hogy ezeket az afférokat nem mondják el a másiknak, de, ha mindenki járja a maga titkos szexuális útját, akkor hol a kapcsolat?

MsIreneAdler 2020.09.22. 11:06:23

@mgdé: megnyugtatlak, az ordítozás nálam is nagy-nagy illetlenségnek számít (szóval aki idejön, az bekussol, és megdugja azt a kacsát, amit kikészítek, különben megharagszom :D).
Érdekes ez a "férfiak megmentik a nőket" motívum. Deansdale a nagy híve ennek még, és már tőle sem értettem az egészet. Tegyük fel, hogy a nők valami csökkent értelmi, fizikai képességű lények, akiket folyamatosan kordában kell tartani, nehogy kárt okozzanak magukban, másokban. Ha ez így van, akkor hogyan uralhatják mára állítólag a világot valami titkos háttérhatalomként, rabigába taszítva ezzel a férfiakat? Döntsük el végre: tutujgatni való idióta gyermekek a nők, vagy gonosz, ravasz manipulatív némberek? Mert szerintem az van itten, hogy épp azt vesszük elő, ami a narratívába passzol, de általánosságban egyik sem igaz.
A másik érdekesség. Halkan kérdem, hogy nem-e lehet-e, hogy bizonyos férfiak, de tényleg csak néhány sem pusztán nemes lélekből, önzetlen lovagiasságból "mentették" anno meg a nőket, hanem picit inkább azért, hogy a saját vágyaikat kényük kedvük szerint kielégíthessék rajtuk, hogy saját céljaikat elérhessék velük?
Az meg, hogy eszkimóéknál az asszony odatartotta a vendégnek azért is lehetett, mert esetleg a hazai szexuális élményei alapján oly mindegy volt, ki fűrészeli meg hátulról a sötétben :). Mintha másik tányérból ette volna ugyanazt a levest.

MsIreneAdler 2020.09.22. 11:09:48

@Neytiri1: no no, nem erről van itt szó :) A megcsalás még megcsalás attól még, hogy megbocsátod! De amúgy megér ez is egy beszélgetést, hogy ki, mit és miért bocsátana meg a párjának.
Ez a céges buli amúgy tényleg egy fertő, főleg ahol vegyes a társaság, én speciel igyekszem mindig kerülni!

Womb Rаider 2020.09.22. 11:16:00

@MsIreneAdler: " de, ha mindenki járja a maga titkos szexuális útját, akkor hol a kapcsolat? "

Ezt én sem tudom pontosan megfejteni, a magyarázatok meg elég zavarosak... de ha nekik megfelel, nincs okom tovább foglalkozni ezzel. Véleményem nyilván van.. miként vannak, akik véleményezik a mi verziónkat.
Amúgy meg sokan és sokfélék vagyunk. Van, aki az egyéni sportot preferálja, van, aki a párost és van, aki a csapatsportok híve ;)

Neytiri1 2020.09.22. 11:18:34

@MsIreneAdler: bár én még sosem voltam részeg és még a közelében sem, így nem tudom, csak látom, hogy van olyan állapot, amikor akár azt is lehet mondani, hogy a kedves "megcsaló" nem is veszi észre, hogy nem a kedvesével vonul félre.
Nekem ebben az állapotban elkövetett közösülés nem megcsalás. Nem mondom, hogy hajrá, csinálja, de mindkét nemnél úgy gondolom, hogy egy ilyen belefér és ha emlékszik még reggel is az élvezetre, akkor lehet, hogy még édesebb lesz az igazihoz, és legközelebb figyel arra, hogy ne kerüljön ilyen állapotba.
Számtalan céges bulin voltam, láttam egyet s mást, egy olyan esetet tudok, amikor ebből több lett és folytatás, kirúgva az otthoniakat. Persze lehet azt mondani, hogy lehet ennek folytatása bódult állapot végeztével is, szeretősdiben, de én nem erre utaltam, hogy nem megcsalás, hanem az igazi, ittas összeborulásra, ami aztán elfelejtődött, mint a hascsikarás must után.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 11:47:52

@Neytiri1: ne mááár mi az hogy nem veszi eszre hogy nem a feleségével van, hanem Micikével a joggrol...
nem kell ennyire elnezonek lenni

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 11:49:50

Nyilván a határ egy kicsit mindenkinek máshol van, de azért egy pillantást nem tennék egy polcra a kúrással. Pláne ha már valaki elég laza ahhoz, hogy ne igényeljen szexuális kizárólagosságot, akkor nem tűnik életszerűnek, hogy az érzelmi kizárólagosságot meg ilyen szinten kikövetelje. Képzeljük már el ezt a szcenáriót, ahol elég nyitott a közeg ahhoz, hogy mással dugjál, de hogy ránézel valakire és amiatt meg menj a kurva anyádba, és tényleg szakít / válik.

A megcsalás mint olyan egy érdekes, izgalmas téma, már a puszta léte is kicsit abszurd a fogamzásgátlás és koton korában. Igazából a fogalomnak nincs értelme. Talán el fog kopni a pöcse apunak, ha több nőbe dugja bele? Ha húzott kotont, kit érdekel hogy a kutyasétáltatás meg a vegyesbolt között belefért neki Manyika is?

Én pl nem szexeltem mással a nejem mellett, de korábban ha volt rá lehetőségem, minden nő mellett volt másik nőm, méghozzá azért, mert senkinek nem vagyok a tulajdona, és senkinek nem tartozom semmivel. Még az asszonynak sem. Amiért most nem tolom ezt az az, hogy jól vagyok tartva otthon, nem érdekel más. Nem azt mondom, hogy nem nézek meg egy nőt sem, de ez szerintem természetes.

Ha az én partnerem dugna mással... hát érted, nem örülnék annyira a dolognak, de szerintem főleg azért, mert elég jó vagyok az ágyban, és nehezemre esne elfogadni már azt is, hogy valakinek MÁS IS kell, nem hogy azt, hogy létezhet JOBB is :D

Hozzátartozik még ehhez az is, hogy velem csaltak meg számos pasit, és igazából ott is ezt az elvet követtem, hogy ha a csaj velem akar dugni, és akkor velem fog és kész... az ő teste, az ő döntése. Különben szerintem minden ember, aki megcsalásról dönt, az valahol elvégez egy kockázat / haszon elemzést, és ez az a teszt, amit a megcsalástól félők nem szeretnének, ha a párjuk elvégezne.

Neytiri1 2020.09.22. 11:54:16

@PeniValdes: túloztam kicsit, nem ez a mondat a lényege Peni :)

Lorrh 2020.09.22. 11:56:09

@PeniValdes: te még fiatal és harcias vagy. Én már simán összekeverem a Gizikét a gőzekével.

Neytiri1 2020.09.22. 12:02:36

@Puerto Prince: igyekeztem a saját hozzáállásomról írni és nem másokhoz hasonlítani az enyémet, vagy elítélni a másokét - remélem sikerült ez az igyekezetem.
A szavakat lehet szó szerint értelmezni szigorúan és lehet "érteni". Lehet abban kifogást keresni, hogy "pillantást" írtam, és "kirúgást".
Nem tudom és nem is igazán akarom pontosítani, jobban megmagyarázni attól, amit már a többiben is leírtam.
Semmi gond nincs szerintem ezekben a "megcsalásokban", ha a két fél ugyanazt érti az alatt.
Az viszont már nagyon nagy, ha mindketten mást, és nem érti a megcsaló, hogy miért érzi megcsalásnak a megcsalt azt, amit ő nem.

Womb Rаider 2020.09.22. 12:03:32

@Puerto Prince: "A megcsalás mint olyan egy érdekes, izgalmas téma, már a puszta léte is kicsit abszurd a fogamzásgátlás és koton korában. Igazából a fogalomnak nincs értelme. Talán el fog kopni a pöcse apunak, ha több nőbe dugja bele? Ha húzott kotont, kit érdekel hogy a kutyasétáltatás meg a vegyesbolt között belefért neki Manyika is?"

Nem maga a fizikai aktus a lényeg... az oda vezető út és az azt övező hazugságok.. a bizalom szertefoszlása. Aláássa a kapcsolatot.

"Ha az én partnerem dugna mással... hát érted, nem örülnék annyira a dolognak, de szerintem főleg azért, mert elég jó vagyok az ágyban, és nehezemre esne elfogadni már azt is, hogy valakinek MÁS IS kell, nem hogy azt, hogy létezhet JOBB is :D"

Nem jól látod.. ha te a legtöbbet/legjobbat akarod megadni annak, akit szeretsz (mert gondolom itt érzelmi aspektusú kapcsolatokról van szó..) akkor néha azt is el kell tudni fogadnod, hogy ő másként képzeli el azt, hogy neki mi a legjobb..és szeretné a szexuális aktust a saját elképzelései mentén megélni.. veled együtt, természetesen, de némi extrával;)

"hogy ha a csaj velem akar dugni, és akkor velem fog és kész... az ő teste, az ő döntése."
Haszonelvű megközelítés :P

MsIreneAdler 2020.09.22. 12:21:23

@Womb Rаider: ja persze, nyilván, ha valakinek ez megfelel, akkor ki vagyok én, hogy ezt megkérdőjelezzem. Bár az szerintem nagyon ritka, hogy olyanok találjanak egymásra, akiknek egyformán, mindkettőjüknek az a véleménye, hogy egy harmadik fél belefér a kapcsolatba. Nem mondom, hogy nincs ilyen, de a harmadik/negyedik általában inkább elkúrja a dolgokat :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 12:27:21

@Neytiri1: de igen, mert szerintem sok mindennek pont az ágyaz meg hogy sokan mindent elturnek, és nem rugjak fel a samlit ha kell

MsIreneAdler 2020.09.22. 12:30:28

@Neytiri1: nos azért annyira ne karmoljunk már be, hogy assetuggyukmivan :). Én elhiszem, hogy ittasan bátrabb, vagányabb az ember, de ne mondja már senki, hogy nem veszi észre a különbséget. Ha már ilyen történik, én azt szeretném, ha valami kreatívabb kifogással szúrnák ki a szemem :)
Az meg, hogy ilyen dologból kisülhet jó is, az persze elképzelhető, de szerintem ritka.

Womb Rаider 2020.09.22. 12:35:23

@MsIreneAdler: Számtalan sok példát lehet találni arra, amikor párok (jellemzően második-harmadik házasságokban/tartós kapcsolatban) képesek a szexet lazábban értelmezni és képesek szakítani bizonyos (amúgy mint mgdé is írta, nem kőbe vésett, természettől származó) dogmákkal és annak tekinteni, ami valójában: örömforrás, rekreációs tevékenység, játék, önmaguk felfedezése..a vágyak felszínre emelése és megélése. Nem írom, hogy kiteljesedés, mert az rém szubjektív, nincs etalonja.
Ám az ilyen szexnek teljesen más a célja, mint a férfiak 'elemi' késztetésen alapuló félrekeffentése és nyilván nem is azért történik, mert az egyik fél éppen távolodik a megunt partnertől.

Neytiri1 2020.09.22. 12:36:26

@PeniValdes: @MsIreneAdler: most az a lényeg, hogy megfúrjuk azt, amit a másik gondol erről, vagy kíváncsiak vagyunk arra, hogy kinek mit jelent a "megcsalás"?
Ha az első, akkor nem sikerült, most is így gondolom :)
Ha a második, akkor én leírtam.

Womb Rаider 2020.09.22. 12:39:05

@PeniValdes: "és nem rugjak fel a samlit ha kell "

Az amúgy szokott működni? Ha utólag próbálod visszadugaszolni a szellemet a palackba? Mert szerintem azért nagy általánosságban ismertek a 'játékszabályok', vagy aki rutinosabb.. előrelátóbb, az még az elején deklarálja, hogy ő mit és miként képzel el, mit vár a kapcsolattól. (Amit persze csak egy fejlődési szakasz kezdeti állapotának tekinthetünk, de ha már a sámli felé lendül a láb, akkor az veszett fejsze nyele :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 12:43:23

@Womb Rаider: arra utalok hogy csomoan meghajolnak, mert nincs bennuk semmi tokosseg. igen, az elejen kell megmondani hogy merre hány méter, és mikor fog a másik a kutyákkal enni...

MsIreneAdler 2020.09.22. 12:46:12

@Puerto Prince: szerintem nem csak és kizárólag ezen múlik, hogy ki hogy van tartva otthon. Persze az is baromi fontos, hogy legyen rendszeres és jó szex, de nem csak az az oka annak, hogy pl te sem használod ki a kínálkozó alkalmakat. Amúgy a feleséged hogy reagálna, ha így tennél?
Na de itt szerintem a tiszteletről szól az egész. Amellett, hogy baromira nem tartom higénikusnak, hogy apa a boltból hazafele megcsinálja Jucikát, meg Micikét, korrektnek sem tartom. Persze nem kopik el a fütyi, de egy jó kis kankótól leszáradhat ám :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 12:47:32

@MsIreneAdler: igen a tisztelet..ezt mondtam a szoftverfejlesztőnek is

MsIreneAdler 2020.09.22. 12:50:37

@Neytiri1: mindkettő a lényeg. Természetesen, ha mást gondolunk a dologról, akkor ütközhetnek a vélemények, ezen nem kell meglepődni. Te is fúrj nyugodtan, szerintem akkor érdekes egy beszélgetés, ha valamiről nem ugyanazt gondoljuk.

Neytiri1 2020.09.22. 12:54:11

@PeniValdes: az elfogadás sok mindentől függ.
Például a kapcsolattól IS.
Ha gyereked van és egyébként boldogan éltek, és minden aránylag jó (tökéletes nincs!), akkor ha egy ilyen félrekettyintés jut a füledbe, el kell, hogy gondolkodj azon, mit csinálj.
Dobd ki az egészet az ablakon, legyél gyerekét egyedül nevelő anya, akinek a gyerekét/gyerekeit egy szétvált apa és anya nevel (nem kevés kompromisszummal), és kezdheted elölről a társkeresést újra, elfogadni a másikat, elfogadtatni magad, összecsiszolódni, ha nem jó, újra másikat keresni,
vagy
elfogadni, hogy volt egy ilyen éjszaka és megbízol a másikban, és látod is rajta, hogy ezt megteheted, és érdemes vele együtt maradni. Még akár jobb is lehet, mert az elvesztés lehetőségének fájdalma erősíti a kapcsolatot.
Persze fiatalon, gyerek nélkül más, akkor nehogymáésmitképzelhogyengemmegcsalmitképzel érzés kerít hatalmába és tovább lép az ember. Később azért ez nem olyan egyszerű, ha meg igen, az igen dac és ego döntés miatt. Szerintem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 12:55:47

@Womb Rаider: "Nem maga a fizikai aktus a lényeg... az oda vezető út és az azt övező hazugságok.. a bizalom szertefoszlása. Aláássa a kapcsolatot."

Jó, csak ez meg olyan, hogy a világon (az én világomban) minden út egy pinába vezet, tehát érted... mindenkivel elindulunk ezen az úton, csak mondjuk a kolléganővel eljutunk a 100 lépésből 17-ig, a szomszéd jónővel 39-ig, valakivel meg 100-nál vagyunk egyből. A hazugság az, hogy ez nem így van, és ezt abból vélem, hogy jópár nő fordult már meg a kezeim között, akiknek egyébként volt pasijuk vagy akár családjuk is. Bárhogy nézzük is, mindannyian egy úton vagyunk kábé mindenkivel a szex felé, és az, hogy a szex megtörténik-e, az minőségbeli különbség onnantól.

"Nem jól látod.. ha te a legtöbbet/legjobbat akarod megadni annak, akit szeretsz (mert gondolom itt érzelmi aspektusú kapcsolatokról van szó..) akkor néha azt is el kell tudni fogadnod, hogy ő másként képzeli el azt, hogy neki mi a legjobb..és szeretné a szexuális aktust a saját elképzelései mentén megélni.. veled együtt, természetesen, de némi extrával;)"

Mondjuk a kérdés nem aktuális, de nem hiszem, hogy túlzottan rajonganék a dologért. Persze vannak fícsörök, amit egy ember önmagában ha a világ legjobb szeretője sem tud megadni. Nekem ezelőtt még nem volt olyan partnerem, aki számított volna nekem igazán, itt meg nem kerül elő ez a téma, szóval ja. Nem tudom, majd kiderül, ha ott leszek.

"Haszonelvű megközelítés :P "

Hápersze hogy az... hogy egy klasszikust idézzek, szerelemben, üzletben és háborúban az ezüstérem szart sem ér :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 12:58:46

@MsIreneAdler: Nem tudom, hogyan reagálna, mert ez sincs napirenden :D

Általában az ázsiai nők nagyon féltékenyek, de nálunk arról van szó, hogy mindketten elég jónak tartjuk magunkat, hogy úgy gondoljuk, hogy a másik iszonyú szerencsés, hogy vele vagyunk. Tehát úgy gondolom, hogy az első reakció az lenne, mint nekem: nem hinné el.

Womb Rаider 2020.09.22. 12:59:25

Közelítsünk más irányból, mert itt úgy tűnik, azért jobbára a szexre fut ki a megcsalás..
Honnan, miből (és miért) gondoljuk, hogy az rossz, ha a partnerünk mással is képes élvezni a szexet? Valójában nem inkább magunktól, attól, hogy megmérettetünk, hogy kevesek vagyunk, attól félünk inkább? A 'versenytől'? Na, de miért kéne már a rajt előtt feladni? Miért ne hihetnénk, hogy ha képesek vagyunk felülemelkedni a belénk égetett korlátokon, akkor akár nyerhetünk is?
Mert amennyire én látom/tapasztalom, bezony az emberek jókora részének ott motoszkál az agyában , a 'mi lenne, ha' kérdése, a hozzá kapcsolódó különféle piszkos kis fantáziákkal. Honnan tudjuk, hogy rossz, amikor néha egyértelműen akadálya annak, hogy a bennünk mocorgó kis késztetéseket kiélhessük? Mi a jobb? Az életen át elfojtott vágy, vagy az annak valóra váltása után hozott döntés?
(Ez amúgy pont így érvényes a szigorúan kétszemélyes szex esetében is..)
Nyilván nem kell mindjárt belecsapni a lecsóba.. de azért beszélni érdemes lenne..

Womb Rаider 2020.09.22. 13:00:54

@Puerto Prince: "Nem tudom, majd kiderül, ha ott leszek."

Addig is: légy résen ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 13:01:11

@Neytiri1: ja csak ezt kurvara ki lehet használni hogy megtehetem mert ott a gyerek még a 10 év...

Neytiri1 2020.09.22. 13:08:13

@PeniValdes: ez nem kihasználás, ez egyéni döntés, és a megcsaló akarhat amit akar, a megcsaltnak kell döntenie. Én nem arról beszéltem, hogy itt bárki ezt "kihasználja".
Berúgott, baszod, és kettyintett egy nővel. Ennyi és nem több. Emiatt repíteni mindent, hülyeség.
Szerintem.

Lorrh 2020.09.22. 13:18:31

@PeniValdes: a te szoftver fejlesztődnek? Android -e vagy?

mgdé 2020.09.22. 13:57:16

@Womb Rаider:

"teszem hozzá, azon időkben vajmi keveset tudott az emberiség a genetikai profitról." :D

De bizony, tudott. Tapasztalati úton pontosan tudta, hogy azok a családok vagy törzsek, amelyek szigorúan belterjesek, pár nemzedék alatt elkorcsosulnak/betegség ill. torzulás hordozókká válnak. (Amúgy az állatvilág jelentős része is "tudja" ezt.)

"Tegyük fel, hogy a nők valami csökkent értelmi, fizikai képességű lények," :DD
- ha ennek gondolod magad, az a te dolgod ...

Természeti népekről volt szó. Ráadásul nehéz éghajlati körülmények között élőkről, pl. eszkimók, tibetiek, amazóniai indiánok. Míg a mediterránium gazdagabb vidékein - azaz pl. nem a líbiai sivatagban - ez kevésbé problémás, ott lehet gyűjtögetni a nagyjából békés erdőben, vagy konyhakertezni. Vagy a polinéz nőnek felszedni a pálmáról leesett kókuszt és gondozgatni a maniókát. (Bár hal nélkül kissé egyoldalú táplálkozás, előbb-utóbb hiánybetegséghez vezet.) Míg fókára vadászni, vagy jegesmaci elől menekülni terhesen vagy több kisgyerekkel kissé problémás. Magyarán OTT egy asszony egyedül, önmagában nem életképes. (Egy "amazon" talán igen, de akkor az utódhagyás kizárva. A férfi "magzása" viszont nem csökkenti a túlélési képességeit.)

Örülj neki, hogy szerencsés vagy, jó helyre, jókor születtél (épp se tatárjárás, se átvonuló orosz kiskatonák), még az anyagi körülményeid is átlag felettiek, de ettől még ne hidd magad holmi Xénának, élőben hamar belebuknál*. Még akkor is, ha netán egy Palikos tv vetélkedőbe esetleg beférnél ...

*Ha az eszkimók hidegét esetleg nem szereted, próbáld ki mondjuk Mali vagy Csád északi határvidékét tök egyedül.

Womb Rаider 2020.09.22. 13:57:17

@Neytiri1: "Emiatt repíteni mindent, hülyeség.
Szerintem. "

No, de innentől azért minden teljesen más, új időszámítás kezdődik, egy vállrándítással ezt nem lehet szőnyeg alá seperni :) Innentől sokkal nehezebbé válik a bika hátán maradni..

Neytiri1 2020.09.22. 14:05:11

@MsIreneAdler: érdekes dolog egyébként, hogy nekem -és ahogy látom nem csak nekem-, csak az jutott a "megcsalásról" eszembe, hogy engem csalnak meg.
Pedig ott a lehetőség, hogy én vagyok a megcsaló.
Mert azért nem hiszem, hogy senkinek sem jutott eszébe évek alatt valakiről, akit megismert, hogy úgy nézett a szájára, hogy dejólenneaszámonaszájátérezni, vagy urambocsá" máshol, vagy a kezére nézni,
hogy hol simogathatna...
Ha egy jó kapcsolatban/házasságban él az ember, és mégis csak belecsúszna egy ilyen egyszeribe, hát nem jó lenne, ha soha többet, és fátylat rá...?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 14:06:15

@Womb Rаider: nekem inkább ez úgy jön le, hogy az ember szexualitása nem olyan, hogy valaki valamit akar és kész. A világ legfinomabb kajáját sem tudnád egy életen át enni, meg aztán eszünk tortát is néha, de ez nem azt jelenti, hogy az a kedvencünk, vagy jobb, mint a rántotthús. Egyszerűen: más oszt' kész.

Mivel azonban ez egy verseny, az emberek nagyrésze úgy értékeli, hogy ha a párja mást akar, tehát ő vesztett a versenyben.

Pedig nem erről van szó. Mondjuk a leggyakoribb fantázia ugye a grupiszex, azt például hogyan adja meg a párod egymaga? És itt kezdődik, hogy na jó, de kit hívunk be? Meg hogy milyen körülmények között kell történjen, hogy utána mindenki visszatérhessen a normál kerékvágásba? És akkor kijön az, hogy ááá, hagyjuk az egészet, mert a legtöbb ilyen fantázia nem biztos, hogy meg is kell valósuljon.

Szóval az egy dolog, ha valakit frusztrál valami (mert igazából arra szüksége van), az meg egy másik, hogy mi az, amit csak úgy alapon kipróbálna, mert arra nem feltétlen van szüksége.

Érdekes amúgy, mert szerintem a szexualitás az kb. 80%-ban nem különlegességekről szól, hanem alapvető igényekről, erre jön rá mondjuk egy olyan 15% érdekesség, amit már megjegyzel, de nem úgy, hogy pontosan mit, kicsoda és hova, hanem csak hogy "fú igen, csináltam olyat is" és a maradék 5%, ami meg a szélsőérték, amit kurvára megjegyzel, és valahol boldog vagy, hogy be merted vállalni, de igazából nem tudnád azt nyomni egy életen át.

mgdé 2020.09.22. 14:09:03

@Womb Rаider:

"Szerinted melyik közösség marad életben tovább, az, amelyikben van 20 férfi és 1-2 szülőképes nő, vagy az, ahol van 20 szülőképes nő és egy-két termékeny férfi?
Bárhol, a vadonban..."

Komoly helyen egyik sem. Ez van.
2 bölényvadász indián - még se puska, se ló - megtermékenyíteni ugyan tud annyi nőt, ellenben NEM TUD etetni 20 nőt és azok gyerekeit.

Kevés férfi - sok nő elméletileg elég lehet a fennmaradáshoz, de csak és kizárólag olyan viszonylag békés helyen - nincs ellenség, pl. nőrabló tuareg (mint még ma is ...) -, ahol a szükséges élelem is viszonylag könnyen megszerezhető. Elég kevés ilyen hely volt/van a Földön. Mondjuk Shangri-la, meg - mint a valóságban is - a Pitcairn-szigetek.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 14:12:12

@Neytiri1: figyi nem a világ vége, és igazad van abban, hogy nem kell mindent egy este miatt borítani, csakhogy ez nem így szokott menni. Pl. ha két fél tisztában van azzal, hogy akár félre is töffenthet valamelyikük eccer-eccer, mondjuk szökőévente, az nem biztos, hogy a világ vége. De ha valaki abban a hitben él, hogy vele ilyen soha nem fordulhat elő, ráadásul nincs is minden rendben otthon az ágyban, akkor lehet, hogy agyilag megbocsájt az ember, de vajon nem akar majd ő is egy másik partnert, ha úgy alakul?

Meg tudod például gyakorló pasiként pontosan tudom, hogy ha rá vagy fixálva az asszonyra, akkor akár egy meztelen nő is rádmászhat, vagy felkínálhatja a testét bárki, nem mozgat meg a dolog.

(Mondjuk ehhez lehet, hogy az is kell, hogy már nem csinálok sportot a nővadászatból.)

Womb Rаider 2020.09.22. 14:16:54

@mgdé: Kár, hogy (triviális példa) a zsidók vagy éppen a cigányok mégis 'van' kultúrája a belterjességnek.
Igaz, egyik sem okozott kihalást, bár a cigányok esetében ebben óriási szerepe van a befogadó társadalmaknak és a pc diktatúrának.

www.youtube.com/watch?v=JIed29tmfKo

Illetve:
akibic.hu/2015/07/17/amit-a-zsidok-genetikajarol-tudni-kell/

Szóval én azt gondolom, hogy azért a kérdés messze összetettebb, mint azt a te 'elemzésed' mutatja. Figyelj jól Ceizel mondataira..
Én az általad adott magyarázatot útólagos okoskodásnak érzem, nem hiszem, hogy akkoriban emögött különösebb 'tudományos' tudatosság húzódott volna, más okokat inkább vélek elképzelhetőnek, vagy csak szimplán spontán kialakult 'gyakorlatot'.

"Míg fókára vadászni, vagy jegesmaci elől menekülni terhesen vagy több kisgyerekkel kissé problémás. "
De azért nem megoldhatatlan feladat.. de még így is: nyugodtan tekinthetjük úgy, mint túlhaladott szempontrendszert. Régen az emberek varászlóhoz jártak, ha valami bajuk volt.. de ettől ez ma már annyira nem követendő gyakorlat, sőt, nem is teszi racionálissá az akkor élő ember cselekedeteit..illetve nem lehet a most élő emberre vetíteni úgy, mint valami biológiai szükségszerűséget..

"Örülj neki, hogy szerencsés vagy, jó helyre, jókor születtél"
Ezt ugyan nem tudom, melyikünknek írtad, de ugye semmiképpen sem kell azt gondolnunk, hogy mindez, ami most van, az pusztán abból fakad, hogy a férfiak önfeláldozóan öldöstek más férfiakat..és közben önfeláldozóan védték a 'nőik' érdekeit?
Azokét, akik otthon reszelgettek a körmeiket, mielőtt elindultak volna a szoliba..

Womb Rаider 2020.09.22. 14:18:32

@mgdé: "Komoly helyen egyik sem. Ez van.
2 bölényvadász indián - még se puska, se ló - megtermékenyíteni ugyan tud annyi nőt, ellenben NEM TUD etetni 20 nőt és azok gyerekeit."

Ugyan már.. ki ne találd, hogy a nők nem képesek élelmiszert előteremteni, csak, ha van férfi, aki vezeti a kezüket, vagy ellátja őket.
..mellesleg ugye nem csak bölénnyel él az ember..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 14:33:23

@Neytiri1: nekem sosem. Max annyi hogy jól néz ki..de az sosem hogy bár raulhetnek

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 14:36:07

@Womb Rаider: A nők? Kapálni meg bogyókat gyűjteni? Esetleg meghurkolni egy nyulat? Há hogyan? A pinájuktól nem képesek rá, nem tudtad? :D

mgdé 2020.09.22. 14:48:18

@Womb Rаider:

Meséld már el, hogy a prériindián törzsek ugyan mi másból éltek volna meg, mint a bölényekből?
Arrébb nem mehettek, a tavak, erdők vidéke már megtelt a kukoricázó, szarvasozó, pisztrángozó erdei indiánokkal.
Meséld már el, hogy az eszkimók hogyan éltek volna túl fókavadászat nélkül?
Meséld már el, hogy Tibetben, Nepálban, stb., a jak helyett - eléggé kemény, félvad állat - hogyan éltek volna túl, ha csak az asszonyok által is kezelhető - mondjuk - nyulakat tartanak?
Stb.

Az, hogy te, nagy-nagy szerencsédre, kivételes helyzetben lehetsz, semennyire nem jelenti azt, hogy általában véve tudod mi a jó, mi a működő. Az csak a saját kisebb-nagyobb buborékaidra igaz. De még a legnagyobb buborékod is minimális %-ot fed le a világból. Az empátiád meg csak feminista harciaskodásokra elég. :P

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 14:48:54

@mgdé: de én jártam ilyen pici, alig lakott szigeteken ahol idilli(nek tűnő) feltételek voltak az élethez, és javaslom, ha neked eddig kimaradt, pótold, mert nem úgy néz ki a szitu, ahogy ezekben a kriptopaleolit társadalommodellekben.

A nők kurvakemény és veszélyes munkát végeznek, és nagyon gyakran tök egyedül vannak, vagy nőies kommunákban, például mivel a férfiak nem hajlandóak velük lenni. Az, hogy vannak nemi specializációk, az nem azt jelenti, hogy adott nemek csak adott tevékenységeket tudnak elvégezni és kész.

Különben ha van egy csapat bamba pasas, vagy mondjuk egy idióta vezeti őket, akkor miért lenne sikeresebb egy vadászat, mintha egy okos nő vezetné akár a bamba pasasokat?

mgdé 2020.09.22. 14:50:05

@Puerto Prince:

'Eszkimó asszony kapál' :D

Már csak egy mindent kibíró színésznőt kell keresni Méhes Marietta helyett. :)

Neytiri1 2020.09.22. 14:51:57

@PeniValdes: ha igaz, amit írtál, voltál szerető. Ha voltál szerető, akkor tudod mi a megcsalás. A szerető oldaláról ismered. Az megcsalás. És nem csak a férfi csal meg ilyenkor. A szerető nő is ott van mellette ebben. Nekem ez inkább nem fér bele.

mgdé 2020.09.22. 14:58:51

@Puerto Prince:

Mire szeretnél vadászni egy korall-szigeten?

Ott csak olyan négylábú van, amit már az ember vitt oda.
Tutajon, csónakon, hajón, repülőn. Nálad is női személyzet működteti a Kon-Tikit? :)

A te szigeteid úgy tűnik, nem a jelzett idilli helyek.
(Max. neked, mert mindig akadt hajókázni felettébb hajlamos fiatal pipi. :) )

No de: az meg hogy jött ki, hogy egy adott közösségben csak és kizárólag bamba pasas született,
ellenben minden nő vezetésre képes penge? :D Jó-jó, tudom Pocahontas nagy kedvenc! :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 15:02:23

@mgdé: ne mondjad már nekem, hogy a nők például nem horgásznak / halásznak / rákásznak, stb. Nem a faszt nem, csomó ilyet láttam. Ha nőként éhes vagy, nem várod a szent Férfit, hogy adjon neked enni, ez egy abszurd feltételezés.

Ennek a kiszolgáltatottságnak a megidézése szerintem rossz szellemeket fog szülni.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 15:04:11

@mgdé: nem kell, hogy az összes pasas bamba legyen, mondom, elég ha egy hülye vezet amúgy átlagos képességű férfiakat. Mondjuk egy hülye pasas által vezetett társaság lesz-e eredményesebb, vagy egy okos nő által vezetett?

Az én hajómat én működtettem :)))
A nők csak kúrni jöhettek fel a hajóra :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.22. 15:22:08

@mgdé: a prériken a talajt meg lehet művelni, te :)

Neytiri1 2020.09.22. 15:23:56

@PeniValdes: egy csomó minden nem jó, mégis csináljuk.
A "mindig" és "soha" (és szinonimái) szavakat azért kéne elfelejteni, mert az élet egy röpke pillanat alatt bemutat egy fityiszt erre és lehet, hogy fájni fog.
És az egyetlen pillanat arra, hogy be tudta-e tartani az ember vagy nem ezt a mindigsoha-ságot, a halála előtti utolsó pillanat és nem az élete közepe.

Neytiri1 2020.09.22. 15:39:45

@PeniValdes: Ha valaki jó anya, mindent meg lehet bocsátani neki.
Émile Zola

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 15:43:16

@Neytiri1: hülyeség...és ahogy oregszem egyre inkább így vélem

Lorrh 2020.09.22. 15:44:03

@PeniValdes:
"Egy jó asszony mindent megbocsát
Mindig megbocsát nekem, most is megbocsát nekem"
(Zámbó Imre)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.09.22. 15:51:50

@MsIreneAdler:
A nyitott házasság is nagyon sok buktatót hordoz magával. Őszinteség, beleegyezés, minden hepppi.
Egy barátnőm a férjével ezt kb másfél évig tudta megfelelően kezelni. Szép lassan kiderült, hogy a barátnőmnek fut a szekér, a férjnek nemigazán. Pedig a csaj se vitte túlzásba, csak neki könnyebb volt összejönni egy pasival, míg a férje nem igazán csajozott. Végül férje a végén véget is vetett a dolognak. A vége válás lett.
Azóta a barátnőm újra párt talált, gyerek is lett. Az újapu a legelején lefektette a szabályokat, ismerve az előző nyitott házasságát, hogy ez nála tabu. És remekül megvannak azóta is.

Neytiri1 2020.09.22. 17:21:00

@PeniValdes: hát Peni... akárhogy is nézzük, a szeretőt "megcsalják" a feleséggel/valódi párral, így a szeretők ezen a megcsaláson bizony keresztül esnek néhányszor...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 17:21:57

@Neytiri1: igen de ők nem hallgatják meg es cirogatjak

Neytiri1 2020.09.22. 17:44:09

@PeniValdes: te nem tudhatod, mert nem vagy ott, hogy egy hűtlen pasi egy másik punciért mit mond, nem igazán "perdöntő". A megcsalt feleséget/barátnőt magát megkérdezted?

Lorrh 2020.09.22. 17:46:16

@Szőkenőő: én is kb ennyi ideig tartó nyitott házasság meg poliamor kapcsolatokról tudok. Fenntarthatatlanok.

Womb Rаider 2020.09.22. 18:21:44

@mgdé: Már mondtam, hogy a könyökömön jön ki a leereszkedő szöveged, hogy állandó kényszertől hajtva igyekszel bizonygatni, hogy te tudod a tutit, csak skubizzak!
Apafej.. a te buborékod semmivel sem nagyobb, max mást fed le. Persze, amikor falnak szaladsz, akkor ügyesen elkanyarodsz és tolod a következő panelt.

Rossz kiindulási feltételekből és rossz logika mentén építkezel, megfejelve a nagyarcú soviniszta lózungokkal.
Kiragadsz valami egészen speciális szituációt, aztán próbálod úgy eladni, mintha általános lenne.
Persze lehet ez is egy megközelítés.. a férfinek nem kell tudnia szülni... képtelen is szegény megtanulni, cserébe nem kell a porontyát a hátán cipelve futni a bölény után..

Womb Rаider 2020.09.22. 18:30:41

@Lorrh: Ezzel csak az a bibi, hogy a monogámia sem egy sikertörténet.. bár a 'nyitott' kapcsolatban én sem igazán hiszek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 19:15:15

@Neytiri1: nem, de megvolt a velenxem a ferjol baratrol...és maeg inkább..

Lorrh 2020.09.22. 19:15:27

@Womb Rаider: igen, a monogámia sem egy sikertörténet. Hálisten engem már egyik probléma sem érint.

Neytiri1 2020.09.22. 19:24:52

@PeniValdes: ez teljesen értelmetlen mondat nekem. De mindegy is, a Penis mondatokban nem mindig lehet értelmet találni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 19:31:16

@Neytiri1: arra utaltam, hogy nem volt jó véleményem az adott úriemberről a kérdésben

Neytiri1 2020.09.22. 19:37:20

@PeniValdes: húúú, ezt tényleg nem olvastam ki belőle Peni :)
De köszi a fordítást :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.22. 19:41:52

és ma már még inkább, ma már bele sem megyek, mondtam is szoftverfejlesztónek..

MsIreneAdler 2020.09.22. 23:31:13

@Szőkenőő: @Lorrh:
Nos igen, nekem is van egy hasonló sztori az ismerősök között, vicces volt, ahogy próbálták promótálni, a dolgot. Egy általam igen nagyra tartott ember véleményét osztom abban, mit is jelent valójában a nyitott/poliamóros kapcsokat:
"Én szeretlek drágám, de a f@szt jobban" :)

@PeniValdes: @Neytiri1:
Ha megcsalnak az sosem kellemes. De attól még én is erősen a körülményektől tenném függővé, hogy borítanám-e a bilit. Nem lennék forrófejű. Bár eddig nem volt még példa arra, hogy egy ilyen törés után folytattam volna valaha kapcsolatot, nem vetném el ezt a lehetőséget.

@Puerto Prince: egy idő után az ember rájön, hogy pina/kuki körüli dísz sokkal többet nyom a latba. Ami az én tapasztalatom, hogy nagyon kevés férfi igazán jó az ágyban, főleg azok közül, akikkel én is el tudok képzelni valamit. Pont ezért, ha talál valakit nagy nehezen az ember, azt nem kockáztatja egy esetleges kutyaütőért.

@Womb Rаider: igaz, tényleg a szexre hegyeződtünk ki :). Nagyon érdekes kérdés, hogy vajon miért fáj az, ha a partnerünk keffent egyet valaki mással. Igazából nem is könnyű erre felelni. Én valahogy úgy érezném, hogy valami különlegeset, valami nagyon intimet lopnának ki a kapcsolatomból.

mgdé 2020.09.23. 00:44:26

@Puerto Prince:

Bölényvonulás útvonalába magam részéről nem szívesen tennék konyhakertet. :)

mgdé 2020.09.23. 00:56:00

@Womb Rаider:

Ja-ja, leereszkedő szövegeket csak és kizárólag Neked, az erős, önálló, a szexualitásról már mindent tudó Nőnek van jogod megereszteni. S persze bármiről, bárkivel szemben, hiszen Te mindenhez értesz, mint tapasztalhattuk. :D

Már levadászott bölény után miért is kell futnia a szegény-szegény, gyermekét a hátán cipelő, elnyomott asszonynak? Ha már a logikára hivatkozol. :D

Womb Rаider 2020.09.23. 13:29:49

@mgdé: Uncsi vagy.. és talán az sem túl jó , ha mást vádolsz olyasmivel, ami rád fokozottabban érvényes.. de ahogy érzed.. lényeg, hogy konfliktust szíts, az az életed. Ismerlek már régen..

Bölény ügyben meg lapozzunk már... hány bölényt kényszerültél elejteni az elmúlt öt éveben? Hányat ejtettél el életed során? Hányat falt fel a család?
Abból, hogy egy nőnek általában nincs szüksége arra, hogy bölények után futkosson (mert pl a lazacot jobban is szereti..) attól még ki ne találd, hogy adott szituációban egy nő nem lenne képes elejteni egy nagytestű és tápláléknak alkalmas állatot. A vadászat tanulható, a nő agya nem rosszabb, mint a férfié és a fizikumuk sem kizáró ok.. tekintve csak azt, hogy a férfiak (főleg a mai fiatalok) jelentős része eléggé szúnyogcsődör karakterű..

Womb Rаider 2020.09.23. 13:33:31

@MsIreneAdler: Na, ja! De nézd másfelől.. lehet, hogy valami olyat kapna/kapnál, ami másként nem elérhető..és, ha önzetlenül szereted.. talán ez is megengedhető. Persze lehet azt is mondani, ha szeret, akkor megelégedik veled.
Az biztos, hogy sokan vannak, akik nézetei gyökeresen megváltoznak, amikor megtörténik, vagy élesbe fordul a helyzet.. de a vicc, hogy van, akinél ez pozitív élmény.. míg vannak persze olyanok is, akik rájönnek, nem ilyen csődört akartak ;)

mgdé 2020.09.23. 16:32:05

@Womb Rаider:

Bocsi, bagolyka, de neked sokkal-sokkal-sokkal több emberrel van konfliktusod itt a neten, időnként láthatóan egészen durva konfliktusok is, mint nekem. :D Legyen szó megújuló energiáról, politikáról, szexről, kultúráról, a bölénymáj ízéről, gyakorlatilag bármiről. Ugyanis a becsukhatatlan nagy szád mellé te mindenhez nagyon értesz, én meg - szerencsére - nem. Majd szólj, ha én sem tudom befogni a számat, s gépbérlésről vagy fogaskerekekről vitatkozom veled. :P

mgdé 2020.09.23. 16:39:05

@Womb Rаider:

Az szép lesz, amikor majd nap mint nap vadászni mész 7-8 hónapos terhesen. :D

A nők agya nem rosszabb, csak kicsit, tényleg kicsit, más, másként huzalozott.
(Meg pl. a térlátása is. (Nézd meg egy női focimeccsen a szélre hosszan és pontosan kitett indítások számát. Kevésbé észleli, ill. látja élesen az ottani mozgást, pozíciót.))

S ez egyszerűen látható egy tömeges parkolási teszten.
Nem minden nő béna ilyenkor. De az átlagos nőnek ez FELADAT. A 17 éves srácnak meg nem az.
Nem azért mert jobb, hanem mert kicsit más.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.23. 17:57:42

@mgdé: @Womb Rаider: haggyátok már ezt a kurva bölény dolgot :D

Senkinek nem kell bölényt elejtenie, ezért a kérdés, hogy ki lenne benne jobb, önmagában is hülyeség.

Bár az ilyen típusú viták vége még lehet az, hogy annyira elpusztítja a civilizációt, hogy újra bölényt kell elejteni, de ebben az esetben én elhúzok egy trópusi szigetre és valami erjedt kókuszlikőrtől bódultan, meztelenül fogok táncolni a holdfényben.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.23. 18:05:44

@MsIreneAdler: persze, ebben igazad van, fontos a körítés.

De ugyanúgy fontos a pina is. A jó az ágyban meg szerintem nagyon szubjektív, vannak emberek, akik egészen minimális teljesítményt is jónak tartanak, mert egyszerűen nem láttak jobbat, megint mások egyszerűen azért "jók az ágyban", mert mondjuk kurvajól néznek ki a partnerhez képest, aki már folyat a látványtól is, megint mások szerelemből szeretnek szexelni, és emiatt extra élményt jelent nekik a romantikus körítés, amit csak úgy egy random valaki nem tud megadni.

Az én tapasztalatomban egy valódi párkapcsolatban teljesen más skillek kellenek, mint egy szexkapcsolatban, de mondjuk úgy, hogy kb. ellentétesen kell viselkedni az idő nagy részében. Mondjuk egy párkapcsolatban 10% vadság kell és 90% gyengédség, míg egy szexkapcsolatban 90% vadság és 10% gyengédség :)

mgdé 2020.09.23. 19:54:51

@Puerto Prince:

Ok, lecserélhetjük arra is, hogy a közeledő aszteroidától/kisbolygótól,/meteortól ki tudja inkább megmenteni a világot, Bruce Willis vagy Liv Tyler. Mondjuk - a jó nő - Éowyn azért csak legyakta a Főnazgult, de a Gyűrűt akkor is - a nem igazán jó pasi - Gollam pusztította el. :D

MsIreneAdler 2020.09.23. 20:46:13

@Puerto Prince: a luk az luk, a dákó, dákó, az, hogy ki, mit kezd vele, na az az érdekes. Alkalmi kapcsolatra nyilván más paraméterek alapján keres az ember, mint hosszú távra. Mondjuk egy laza szexkapcsolatnál szerintem értelmezhetetlen is a megcsalás. Ezzel együtt nagyon érdekes kérdés az is, amit itt boncolgatnék, hogy miért nem(!) megy félre valaki. Te azt mondtad kell, hogy legyen sok jó szex, ebben egyetértünk. De úgy gondolom ennyi nem elég, kell még tisztelet a másik iránt. Amit megfigyeltem amúgy, a kapcsolatok akkor kezdenek hanyatlani, mikor valamelyik fél a fejébe veszi, hogy neki több/jobb/szebb jár, mint az aktuális partnere, és akivel most van, az már nem az elérhető legjobb választás számára.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.23. 21:48:04

@MsIreneAdler: oh nem, a dákó az nem csak dákó. hanem több

Womb Rаider 2020.09.24. 07:37:47

@mgdé: Ez lenne most az érvelés? Ha már a megújulókat említetted.. van konkrét cáfolata is annak, amit írtam, vagy csak Wombinak nem lehet igaza, mert fideszes? És már mégis mi a szarért kellene, hogy a szex terén a tiéddel, vagy másokéval azonos véleményem legyen? Vagy bármiben? Egy vélemény attól helytálló, hogy többen sorakoznak fel mögé? Akkor te ugye a politikában picit rossz oldalon állsz, ugye? Vagy a vélemény attól függően helytálló, hogy valaki olyan mondja, aki behízelgő, simulékony, mindig a lokális többség mögé sorakozik fel? Aki sokakkal vitázik, az mindenben téved?
Ügyesen manipulálsz, ezt tudjuk, szereted mindig széllbe állítani a vitorlákat és kavarni a szírt, talán ide is pont emiatt jöttél utánam..ahogyan a Tyúkólba is.. mert hát a B1-en nem nyertem el a tetszésed anno.
Részemről ez a téma lezárva, kurvára unom, hogy minden egyes blogon ezt játszod velem, nem bánnám, ha szigorúan a témára igyekeznél fókuszálni... vagy csinálj egy nekem dedikált fikanicket.. ez is be szokott válni;)

Womb Rаider 2020.09.24. 07:55:09

@mgdé: "Az szép lesz, amikor majd nap mint nap vadászni mész 7-8 hónapos terhesen. :D"

Miért is akadt be ez a dolog? Ugye nem azt akarod elhitetni, hogy a bölény az egyetlen élelmiszer forrás? Ha nem tudok bölényt elejteni, vagy túl nagy az energiabefektetés, akkor megyek addig, amíg nem találok gombát, bogyókat, tojásokat.. akármit.
De ha amúgy szívesen hozol példákat az állatvilágból, akkor talán az is megvan, hogy vannak ragadozó emlősök ahol a nőstények élnek az utódokkal csoportokban és csak párzási időben kerülhetnek a közelükbe ivarérett hímek és ott a nőstények simán vadásznak, ugyanúgy, ahogy a hímek.. pedig a testalkati különbségek ott is felfedezhetőek.
Az ember is csoportokba szerveződik és egy csoportban nem csak egy korú, egy nemű és nők esetében terhes, 7-8 hónapos terhes egyedek találhatók.. (kivéve a szülészeteket, ahol jelenleg még csak biológiai nők találhatók)
Én el tudom képzelni, hogy abban az időszakban, amikor a jelenlegi ember ősei egyre nagyobb testű állatokat kezdtek elejteni, akkor abban az egész törzs 'hadrafogható' része közreműködött és később nyilván a feladatok nemek szerint felosztásra kerültek, lehetőség volt a nőket védett helyen hagyni az utódokkal, míg a gyereknevelésben nem jeleskedő férfiak elmentek mamutot lőni.

Azzal sem mondtál semmi újat, hogy a női agy eltér a férfiakétól.. de a következtetésed, miszerint mivel kisebb..úgy kevesebbre is képes. Nem, kb ugyanannyira képesek átlagban a nők, mint a férfiak.. viszont a két szélsőséges területen több a férfi..
Cserébe a jelentősen magasabb férfi egó nagy segítség abban, hogy a férfi 'eladja' magát, adott esetben félretolva a vele azonos képességű nőt.

Azzal a meglátással, hogy egy nő kevésbé alkalmas focistának, mint egy férfi, megmondom őszintén, nem tudok mit kezdeni. érzem, hogy ez valami komoly, fontos dolog.. de túlnő az értelmi képességeimen ennek elismerése.
Ahogyan láthatóan nálad is túl magasan van a léc, amikor fel kell fogni, el kell ismerni, hogy a férfi-nő egymásrautaltsága örök és egyenlőségen, egymás kiegészítésén/támogatásán alapul.

Womb Rаider 2020.09.24. 07:57:19

@mgdé: "a Gyűrűt akkor is - a nem igazán jó pasi - Gollam pusztította el. :D "

A nő teremt.. és teremtménye, a férfi, pedig tehetségéből fakadóan pusztít :P

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.24. 10:17:12

@Womb Rаider: pedig az igenis döntő hogy ki alkalmas focistanak

Womb Rаider 2020.09.24. 10:58:00

@PeniValdes: Szerintem meg inkább az döntő, hogy kiből lehet fociklub tulajdonos ;)

mgdé 2020.09.24. 13:24:22

@Womb Rаider:

No nézd csak,, pont Olyan vagy mint tinitrollteki Rőzsika. :D
Ő is hisztizett, hogy "kémkedek", s utána megyek egy sakkblogba, ahova ő egyetlen egyszer beírt.
Az ebben nem volt akadály, hogy akkor már jó 3 éve majdhogynem mindennapi rendszerességű olvasója voltam annak a sakkblognak. :D

Ha valaki bejegyzései blogjaiba belenézek, az nem azért van mert nem_kedvelem, hanem épp azért mert kedvelem/érdekel amit ír. Prince cuccait is előbb elkezdtem olvasni - gyakorlatilag az első pillanattól -, mint hogy te ott felbukkantál, pusztán azért, mert érdekesek voltak. Nem vagy te annyira fontos, hogy körületted forogjon a világ. :D S nemhogy te, de még én sem ... :)

A politikához/viktorfideszhez/magyar valósághoz meg egy apró kis idézetféle (talán felismered a szerzőt), úgy emlékszem valami olyasmi hogy: az igazság megtisztít, felemel, szabaddá tesz ... Javaslom, járj el e szerint.

mgdé 2020.09.24. 13:31:00

@Womb Rаider:

Mesélj, hol és mikor írtam, hogy nincs igazad a megújulókkal? :D
(Hány hasonló példát akarsz még? :P)

Minden egyes blogon??? :D Mikor szóltam hozzá, egyáltalán kerestem utána pl. Cortezzel való agymenéseidhez? Abból amit előadtok, már az is bőven-bőven túl sok, amibe véletlenül sajnos belefutok az általam hébe-hóba amúgy is olvasgatott blogokon.

Nagy Bölényvadászasszony, nincs neked némi üldözési mániád? :D

mgdé 2020.09.24. 13:32:38

@Womb Rаider:

A Sixtus-kápolna mennyezetén nem igazán ez látható ... :)

mgdé 2020.09.24. 13:36:56

@Womb Rаider:

Megint kezded: "de a következtetésed, miszerint mivel kisebb..úgy kevesebbre is képes."

Hol is írtam ilyet, kedves memóriazseni?
Se azt nem írtam, hogy kisebb, se azt, hogy kevesebbre képes. Azt írtam, hogy kicsit más.

(Te tényleg lökött vagy. Sebaj, az indiánok szeretnek. Csók!)

Womb Rаider 2020.09.24. 14:57:43

@mgdé: Megint sokat írtál, de semmit sem mondtál.. megint velem foglalkozol, bár ugye én nem vagyok fontos.
Ahogyan a B1-en se szóltam hozzád, de az volt az első, hogy a magad sunyi provokatív módján beszólj..

"Hol is írtam ilyet, kedves memóriazseni?"
Baszki.. most tényleg el kell magyarázzam, hogy mit jelent, az, amit leírtál?
Te azt állítottad, hogy a nők férfiak nélkül lképtelenek életben maradni, mert a képességeik korlátozottak. Ebből simán deriválható, hogy a férfiak tudása, képessége meghaladják (en bloc) a nőkét.
És már bocs, de te kezdted a bölényvadászós példát, most ne seggelj már ki belőe, mintha az én rögeszmém lenne.
A genetikai vonalat is hamar elengedted..

De amúgy tulajdonképpen az sem gond, ha nem kommunikálunk..

mgdé 2020.09.24. 16:47:47

@Womb Rаider:

"Te azt állítottad, hogy a nők férfiak nélkül lképtelenek életben maradni"

Hazudsz.

Szélsőséges körülményekről volt szó, s arról, hogy anno ez nem véletlenül alakult ki, értelme volt.
Emiatt viszont vannak különbségek a két nem EGYES képességei között, a képesség specifikumok változása pedig lassabb maradt, mint ahogy a technika fejlődött, s már lehet bankkártyád.
(NEM minden képességre vonatkozik.)
S így aztán igen, akár tetszik neked, akár nem, hiába versenyzel még ebben is, rosszabbul focizol, cserébe sokkal többet tudsz beszélni.

Mit is kell elengednem? Nézz meg pl. elzártan élő, belterjes pápua-újguineai törzseket, s a saját szemeddel láthatod, már a fényképeik alapján. De belenézhetsz a spanyol Habsburgokat ábrázoló - amúgy a művészek által már kissé megszépészkedett - festményekbe is. A - szokásosan, bár tök feleslegesen és meglehetősen mellémenően előjövő - zsidózásodba meg gondold bele pl. az időnkénti kényszerű tatár, lengyel és kozák "vérfrissítések" eredményét is ...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.24. 18:31:42

@MsIreneAdler: én mondjuk azért nem megyek félre, mert nem létezik olyan testalkat, pozíció, fétis, amit valaha ki tudtam volna találni, vagy ami érdekelne a legkisebb mértékben is, amit ne próbáltam volna már ki. És éppen emiatt a szeretettel vegyes szerelem leginkább az, ami felizgat. Izgalmas az emberi gyengeség is, a hétköznapok szürkeségére sokkal könnyebben áll már fel, mint egy féktelen baszás gondolatára. Egyszerűen nincs már meg az inger, ha nem a szívemből vagy az agyamból jön. Testrészek, amelyeket nem igazán használtam, és most élvezem, hogy ezek irányítják az életemet :)

Womb Rаider 2020.09.25. 07:35:51

@mgdé: Hahaha... megint csak (érvek hiányában) annyira futotta, hogy bepróbálkoztál a zsidó kártyával.

A bibi, hogy láthatóan nem dekódoltad, nem voltál képes a saját állításoddal kapcsolatban felfedezni a relevanciát..
Megpróbálom kifejteni.
Kezdjük az elején. Ma már teljesen sztenderd , széles körben ismert tény, hogy a zsidóság különböző nagy csoportjain/ágain (még visszább menve az időben törzsein..) belül tipizálható kórképek, a többi szomszédos néptől szignifikánsan gyakoribb esteben fellelhető kórképet, genetikai hátterű kórképet azonosítottak.
Nem én, hanem agy nagy csomó orvos, mielőtt balgán nekem esnél, jelzem, nem velem vitatkozol, hanem sok esetben zsidó kutatókkal és orvosokkal;)
Ezek okaként egészen egyszerű és nyilvánvaló módon a belterjes közösséget, a közeli rokonokkal való házasságokat jelölték meg.
Na, most kanyarodunk az 'inuitok' irányába (fura, hogy az eszkimók is "embernek/embereknek" nevezik magukat, miként ezt láthatjuk ugye a cigányok "roma" szavában is.. na, most ha ők magukat definiálják (amúgy joggal) embernek, vajon a nem közéjük tartozókat minek gondolták/gondolják? Vajh ki is a rasszista?
Szóval az inuitok.. azt állítád, hogy már ott és akkoriban, relatíve elszigetelt és csekély tudományos ismerettel bíró népesség esetében az ösztönös prevenció okán kínálgatták a vendégeknek (akik azért nyilván maguk is inuitok és nem szingaléz, vagy wogon látogatók voltak) a feleségeiket. Na, de most miként jön ehhez az, hogy egy másutt, más korban és más szokások szerint élő, nem is annyira kényszerpályán mozgó, másokkal gyakran kontaktáló nép mégsem érezte szükségét a ki/be házasodásnak, spermatranszfernek..sőt.. a vallási dogmáik egyenesen korlátok közé szorították őket és még manapság is vannak ortodox csoportok, akik a tudomány minden egyes idevágó és igazolást nyert megállapításának dacára követik a szerencsétlen gyakorlatot.
Sajnos a pápua-új gíneai népesség tekintetében nem ismerek reprezentatív kutatásokat, de a genetika univerzális, fajokon átívelő, az élővilág ~teljes vertikumában érvényes lehet.
Ám a feleség 'áruba' bocsátásával kapcsolatosan nem igazán ad magyarázatot. Annak okaként valószínű valami kultúrantropológust kéne kifaggatni. ..és legvégül: lehet, hogy itt-ott, a tudatlanság és primitívség is járhatott genetikai előnyökkel, mára ez a kérdés is megoldható kissé emberségesebb ..legalábbis a nő szemszögéből... módon.
Pl..triviálisan... a nő választ magának "körön" kívülről partnert és ezt a sértett hímek tudomásul veszik.

"S így aztán igen, akár tetszik neked, akár nem, hiába versenyzel még ebben is, rosszabbul focizol, cserébe sokkal többet tudsz beszélni."
Nem tudom, miből következtetsz arra, hogy én (vagy a nők) versenyeznénk veletek egy ilyen rendkívül fontos és az életbenmaradáshoz elengedhetetlen képességeket igénylő területen.
Mi csak annyit kérünk, teljes tisztelettel, hogy nemi alapon ne legyenek tiltott cselekvési területek.
Ha focizni támad kedvünk, hát focizunk, ha bevesztek a csapatba, bevesztek.. ha nem, hát oda se neki.
És, ha egyszer kézműves bölényvacsorára támad gusztusunk, igérem, te leszel az első, akit értesítünk!

mgdé 2020.09.25. 10:37:45

@Womb Rаider:

Csúsztatgatsz, kicsi lány?
Nem én hoztam elő a zsidókat, hanem te. Nyugodtan olvasd vissza.
Az Izrael földjét meghódítók beolvasztották a megmaradt meghódítottakat.
Erről is volt/van kutatás, s eredmény is.
Nem azért tudom, mert "zsidók", hanem azért mert ez is töri.
S persze, látunk zsidó genetikai problémákat.
Meg tanyavilági magyar genetikai problémákat is.

Sokkal okosabbnak hiszed magad, mint amilyen valójában vagy.
Szerencséd van, jó helyre csöppentél ebben - a Pangloss-féle, kiváló, jobb sohasem volt és nem is lehet - kis magyar piramisban, de ettől még finoman fogalmazva sem lettél univerzális zseni. A google gyors és hatékony kezelése - nagyon jól csinálod, ez letagadhatatlan :) - nagyon hasznos adottság, de mindent azért nem pótol.

Ja, a korai fehér látogatóknak is felkínálták. :P S nem csak ők, de a pápuák is, stb. ...

Senki nem mondta, hogy fociban versenyzel velem. Azt mondtam, egyes képességeik a férfiaknak jobbak (általában, nem minden férfinak), egyes képességei a nőknek jobbak (általában, nem minden nőnek).

Focizni beveszünk, ha jó a melled, s bírod/szereted a szemtől-szembeni, nem túl durva ütközéseket,
vagy ha elfogadhatóan focizol, valamint feleslegesen nem érzékenykedsz, s nem járatod többet a szád a szükségesnél. (Ezt szívesen megnézném.)

Womb Rаider 2020.09.25. 11:15:22

@mgdé: "Ja, a korai fehér látogatóknak is felkínálták. :P S nem csak ők, de a pápuák is, stb. ...
"

Teljesen logikus.. a fülledt belterjességben élő, némileg retard népek körében szignifikánsan magas volt a lappangó genetikusok száma, akik tudat alatt alakították a nép szokásait..

"Nem én hoztam elő a zsidókat, hanem te. Nyugodtan olvasd vissza."
És? Felhoztam, mert releváns . Azt nem értem, téged miért zavarnak a tények. Nem 'a' zsidók, amúgy, hanem a zsidóság területileg egyébiránt elég nagy távolságban élő, a történelem során elkülönült csoportjairól van szó.

"Sokkal okosabbnak hiszed magad, mint amilyen valójában vagy."
&
"A google gyors és hatékony kezelése - nagyon jól csinálod, ez letagadhatatlan :) - nagyon hasznos adottság, de mindent azért nem pótol."
Amit leírtam, ahhoz neked lehet, hogy szükséged volt az elelnőrzéshez a google segítségére.. persze nálad nyilván ki van kötve, te mindent séróból nyomsz és mivel férfi vagy, nyilvánvalóan nem lehet, hogy nálad valaki, egy nő, valamiben tájékozottabb legyen.. sőt.. eleve kizárt, üldözendő, hogy más véleményt fogalmazzon meg.
A google használata egyre tökéletes: ha valamire igazolást vagy bővebben kifejtett és függetlennek tekinthető magyarázatot, igazolást kell citálni. Nyilván lehetne, hogy a könyvespolcról leveszek könyvet és bemásolom, vagy beszkennelem.. de haladjunk a korral.

Furcsa, hogy nálad mennyire szépen tetten érhető a férfi ego megynilvánulása.

Ezt a Pangloss panelt meg lécci.. ha nem muszáj, ne erőltesd már. Oké, hogy van egy kalapácsod, vigyázz rá nagyon, de nem feltétlen minden szeg és ha az is, nem biztos, hogy be kell verni. Tudjuk, számtalanszor tanúságott tettél, hogy a történelem terén az átlagosnál szélesebb körű ismeretekkel bírsz, de az rossz stratégia, hogy mindig és mindent a történelmen keresztül igyekszel megmagyarázni.

"Szerencséd van, jó helyre csöppentél ebben .... a kis magyar piramisban"
Nos, nyilván kell szerencse is, ám az még ebben a magyar piramisban is kevés..

"Focizni beveszünk, ha jó a melled, s bírod/szereted a szemtől-szembeni, nem túl durva ütközéseket,"
Nem érdekel a foci, az főleg nem, amit a magyar férfiak 'foci' elnevezés alatt művelnek.
(ebből fakadóan szakértője sem vagyok, így lehet, laikus a kérdés, de a 'jó' fociban mennyiben van szerepe a frontális , intenzív kontaktusoknak? Kell az a pályára? Lehet, nem is fociztok? Kapuk vannak?

Womb Rаider 2020.09.25. 11:19:56

I. kiegészítés..
@mgdé: "a, a korai fehér látogatóknak is felkínálták" ám mikor anno a szokás kialakult.. "feltalálták".. akkoriban se híre, se hamva nem volt idegen genomnak a környéken, valójában erről nézve funkciótlan volt.. talán a lusta (kevésbé potens?) férj így próbálta másra lőcsölni az embert próbáló feladatot?

(Félre ne érts, semmi kifogásom az többes, csereberés időtöltések ellen, de azé' engem ugyan ne kínálgasson az uram, ha igényem támad, majd kommunikálom .. ha meg nem, hát az is az én választásom.

mgdé 2020.09.25. 12:07:47

@Womb Rаider:

Jogos, de azért csak nagyjából igaz: (kanadai) indián - eszkimó vegyes határterületek elég régóta vannak, s állítólag a grönlandi vikingekkel is így kezdték az ottani eszkimók, ami a végén aztán - az addigra az időjárási viszonyok megváltozása ("kis jégkorszak") miatt jelentősen megfogyott - maradék vikingek kiirtásává nőtte ki magát. (Ami a vikingek - ha nem is mindig és mindenhol gyakorolt - erőszakosságának ismeretében nem meglepő önvédelmi fejlemény.)

Amúgy a szokás ősrégi kialakulásakor jóval kisebb volt a népsűrűség, szerintem minden vendégnek örültek, ha másért nem, unaloműzés, "hírek a nagyvilágból", már persze akit nem gyilkoltak le kapásból. (Mert az legalább ugyanannyira gyakori.)

mgdé 2020.09.25. 12:31:23

@Womb Rаider:

A magyar teljesen amatőr foci, azaz a játék, - amit saját szórakozásukra játszanak az emberek - semmivel sem rosszabb, mint a német, norvég, görög, cseh, stb., láttam, megtapasztaltam. A brazilnál, argentinnál, olasznál, elefántcsontpartinál lehet hogy már igen, részben kulturális, részben gazdasági - van ahol szinte csak ez a szórakozási lehetőség -, részben genetikai okokból.
S valamiért mégiscsak ez a Föld egyértelműen legnépszerűbb játéka.
(Már ha a szexet nem számítjuk játéknak.)

A félprofi és a profi magyarfocira viszont valóban áll az, amit mondtál.

Van/lehet benne kontakt. S a focizni szerető, nem is ügyetlen osztálytárs Ibikével valahogy jóval több lett a kontakt úgy 12 éves korától kezdődően, mint azt megelőzően. Ettől még focizott velünk tovább, s idegenek kontaktjaitól mindig meg is védtük. De komoly atrocitás továbbra sem érte, őt senki nem rúgta fel hátulról. (Amúgy pl. Norvégiában egyértelműen vegyes csapatok játszanak az iskolai pályákon, abszolút működik.) Ugyanezt a példát elmondhatom a munkahelyi fociból is, a sokaknak tetsző, igen jó nő, bár nem olyan okos mint te :) , kb. 28-30 -as Katival. Gondolom ennyi személyes példa elég lesz, ha nem, 2-3 -at még tudok.

Amúgy van kapu. Mivel te úgyis mindenkit ismersz, kérdezd meg mondjuk Gordont. :)

mgdé 2020.09.25. 13:07:20

@Womb Rаider:

"nyilvánvalóan nem lehet, hogy nálad valaki, egy nő, valamiben tájékozottabb legyen"

Nem stimmt. Nagyon nem stimmt. :D Már leírtam, s ha nehezen is, ha vonakodva is, de végül beláttad, hogy nem vitatkoztam veled a megújulókról. Gépbérlésről se. Meg még ezernyi dologról sem. Mert nem értek hozzá. Lehet, hogy te igen, lehet, hogy te sem, de nem tudom megítélni. Tehát nem szólok bele. Mint ahogy abba sem, milyen érzet az, ha az emberben épp van egy (ne adj isten egyszerre több) f@rok. Mert nem értek ehhez sem, s - remélem, ez talán még megbocsátható ebben az oly liberális mai magyar világban :D - pont ehhez a részéhez nem is akarok.

A szakmámban, tapasztalati úton is megerősítve ezt, egy nőt ismerek, aki hasonló szinten van.
(Nyilván van még. Csak velük nincs személyes tapasztalatom. Még mielőtt ... :P) Szóval, lehet jobbnak lenni nálam akár olyanban is amihez van közöm, de - s tökmindegy, hogy te ezt elhiszed/elfogadod-e, vagy sem - az azért nem épp egy átlagos nőnek való feladat.

(Polgár Zsuzsi se vert meg sakkban*. Pedig ő akkor már nemzetközi hírű, komoly eredményekkel bíró versenyző volt, mindennapi edzéssel, saját edzőkkel. Én meg csak úgy játszogattam, edző nélkül, s nem a sakk volt a fő sportom, abban eleve túl későn, 16 évesen kezdtem versenyezni, volt fontosabb.
*Mint ahogy más nők sem. Még orosz nők sem. Pedig a sakk alapvetően nem fizikai képesség kérdése, nem az izmokon vagy a sebességen múlik. )

Szóval akkor kinek is van kényszeres előképzete a másikról? :P

- De tőlem bebizonyíthatod, hogy te azért mindenben jobb vagy, kedvelem az ütős humort is. :) -

Womb Rаider 2020.09.28. 12:38:53

@mgdé: "Tehát nem szólok bele. "
De, pontosan ezt teszed, beleszólsz, mert pejoratíve nyilatkozol arról, hogy adott témákban megnyilvánulok.. véleményt mondok. Nem vitatkozol az állításaimmal/véleményemmel, de kacsintasz és tolod a dumát a google-ról, meg a mindenhez értésről, meg arról, hogy adott témákban vitatkozom.

A focis okoskodásod rohadtul indifferens, nem is érdekel, akárhány "személyes" történettel rakod körül.

A sakkos anekdotán jót kacarásztam, meg lettem volna lepve, ha nem ilyesmit olvasok. Amúgy engem sem Kaszparov, sem Fisher, de egyik Polgár lány sem vert meg.. Igaz, én komolyan vettem, nem úgy félvállról, mint te, két dekázgatás közben..

"s állítólag a grönlandi vikingekkel is így kezdték az ottani eszkimók,"
Állítólag.. aztán az is lehet, hogy pusztán a 'hagyományos' úton keveredtek a gének. Egy viking fickó összemelegedett az inuit törzsfő sógorának a lányával.. akit megigézett a sosem látott Thor leszármazott termete..vagy egyéb szembetűnő 'vonzereje'.

mgdé 2020.09.28. 18:39:13

@Womb Rаider:

""Tehát nem szólok bele. ""

No, yachtoshusi, ismét hozod a fideszesbértoll formádat.
Én ugyanis ezt írtam:
"nem vitatkoztam veled a megújulókról. Gépbérlésről se. Meg még ezernyi dologról sem. Mert nem értek hozzá. Lehet, hogy te igen, lehet, hogy te sem, de nem tudom megítélni. Tehát nem szólok bele.""

Nem azt, hogy semmibe, hanem azt, hogy - veled szöges ellentétben - abba nem, amiről nincs valamilyen tudásom, képem.

További jó csúsztatást, és trollkodást, kedves erős-okos-érzékeny-szorgalmas-független-mindenhezértő-csaksajátmunkábólsajátlábonálló-sajátszexualitásátkorlátoknélkülbátranmegélő-kivételnélkülbármelyikférfivalfelérő nagybetűs NŐ-i mivolt önfényezést. :P

(Mondjuk az, hogy milyen sorozatokat nézel, az egy kicsit más képet mutat, de sebaj. :D)

:D Küldjem az aláírt játszmalapot, csóró kismadárka?

Polgár Zsuzsi most árulja Nagymaroson a vízparti nyaralóját 80 milláért. Vedd meg, nem olyan nagy pénz az neked, s máris elmondhatod, hogy te nagyon tudsz sakkozni. (Judit már eladta az övét, így hiába szánnál rá esetleg többet is, a legjobb sakkozónő sajnos már nem lehetsz. Emiatt ugye nem leszel öngyi? Meg attól se, hogy mind Kaszparov, mind Fischer kb. annyival volt jobb Zsuzsinál, de még Juditnál is, mint Papp Laci bármelyik női ökölvívónál.)

Ja-ja, Thor! Csakis így!
Ha már Legolas nem is, de ő bezzeg "bugyinedvesítő". Még az inuit lányok körében is.
Biztosan zseniális elméleti matematikus!
Csók! :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.28. 22:51:26

Továbbá miért nem hallottam még erről?

MsIreneAdler 2020.09.29. 08:29:20

@Puerto Prince: övé a Feketegyöngy meg a Bolygó Hollandi is néha :D
(tudom, tudom nem yachtok)

Womb Rаider 2020.09.29. 11:09:54

@mgdé: "Polgár Zsuzsi most árulja Nagymaroson a vízparti nyaralóját 80 milláért. Vedd meg, nem olyan nagy pénz az neked, s máris elmondhatod, hogy te nagyon tudsz sakkozni."
????? Tényleg ennyire futja? Egy szalmabábra? Kezdesz leépülni.
Azért gáz, hogy újra és újra lefutod ugyanazon köröket, és a burkolt-nyílt személyeskedésből nem tudsz kimászni.. olyan faszkalap lettél, mint a köztörvényes cimborád.. zsák és foltja, borsó, meg a héja..

@MsIreneAdler:
Újra és újra felfedezem a csoportdinamika egyik robosztus fundatmentumát, a közös ellenség és a falka viszonyát :)
Újra és újra bejön :) mindig azt kell rugdosni, akit mások is. Ha van ok, ha nincs.. nem lehet kilógni, az veszélyes ;)

MsIreneAdler 2020.09.29. 11:35:15

@Womb Rаider: Puerto Prince szerintem tök komolyan kérdezte a yachtot, én nyilván poénkodtam a hajókkal, mert én sem hallottam róla, hogy lenne yachtod, nem kell mindenhol rúgást, ütést várni, látni.

Womb Rаider 2020.09.29. 11:50:55

@MsIreneAdler: Ugyan.. de semmi gáz, teljesen természetesen viselkedtek. Amúgy pedig (legyünk őszinték) nekem már nem kell semmit írnom, mindig akad (vagy keletkezik..) olyan kommentelő, aki bármit képes feltételezni, kitalálni velem kapcsolatban ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.29. 13:29:53

@MsIreneAdler: @Womb Rаider: Ja, tényleg komolyan kérdeztem. Most nem tudom, miért vetted rossz néven, Wombi. Meg összemosol itt ezzel a bölényvadásszal, ne már. Ismerhetsz annyira, hogy nem lennék hajlandó flamelni meg beszólogatni, ami érdekel sorrendben, az kábé a pina, a hajók, meg a párkapcsolatok, ezekre van csak szabadidőm :D

Hol írtad, hogy van yachtod? És miért nem tudtam erről eddig? Tudod, hogy imádom a hajókat, erre kiderül, hogy van neked egy? Mesélhetnél róla :)

Milyen vízen van, ki vezeti, merre hajóztál vele, satöbbi.

mgdé 2020.09.29. 13:58:09

@Womb Rаider:

Nem szalmabáb, s nem leépülés, pusztán csak kiismertelek.
(Most, hogy ismételten nem jött be a szándékos csúsztatásod, csak nem új mérgezett fegyvert keresgélsz? :D)

Senki nem tudhat jól sakkozni, érthet a törihez, matekhoz, filmhez, könyvhöz, vagy bármihez, hiszen te úgysem hiszed el neki és ezzel kész. Habonyrogánék propaganda valósága a tied: nem az igaz az igaz, hanem amit a véleményvezérek - ami ez esetbe te akarnál lenni (igaz, ami igaz: ami persze még mindig jóval jobb mondjuk a főhiteles prostisrácoknál) - sulykolni akarnak.
Még ha a tények pont ellenkezőleg állnak is.

Grönlandról, a grönlandi vikingek életmódjáról, harcairól a róluk szóló némi írásos viking emlékek (krónikák, sagák) mellett településmaradványok, sírok-temetők feltárása alapján gondolják amit gondolnak. Mint az előbb békésebb - géncserékkel is járó -, majd kifejezetten eldurvult kapcsolat az inuitokkal. Mint ahogy Izlandon meg azt, hogy volt némi, nem sok, de nem is elhanyagolható (olvastam kutatást, ahol 10-12 %-ra becsülték - nem folyamatosan, hanem az adott korban/nemzedékben az ivarérett nők között az indián asszonyok arányát - észak-amerikai indián asszony "import" (khm, vélhetőleg nőrablás), szintén a sírok-temetők, valamint a genetikai nyomok alapján.
Amúgy meg, nézz utána, s hátha-hátha bölcsebb leszel.

De ehhez is te értesz jobban, hisz a google által kidobott bármelyik cikk bizonyára jobban tud mindent mint a 'vita'partnered, s neked meg is van a háttérdtudásod ahhoz, hogy ezt biztosra el tudd dönteni. Mint ahogy - ezerszer és ezerszer bizonyítottad már - BÁRMIRŐL van. Nehogy már valaki, pláne egy férfi, bármihez is jobban értsen mint te. :D
(Ja, a könyvek, a könyvtár, akár a házikönyvtár is, éppenséggel erre is jók: háttértudás megszerzéséhez. Hogy képben legyél/lehess egy-egy cikk olvasásakor, el tudd helyezni, vagy akár - mint a zugegyházakat , vagy a pénzenergia küldő tv-s jósokat - el tudd vetni. Örülök, hogy segíthettem, a mai nap sem telt el jócselekedet nélkül.)

Ne mondd már, hogy nem mered bevallani Prince-nek a szolid kis motorcsónakotokat. :DDD

mgdé 2020.09.29. 14:04:43

@Puerto Prince:

Ezekről - lásd a felsorolásod - jókat is írsz. :)

Womb Rаider 2020.09.29. 14:12:29

@mgdé: "Mint ahogy Izlandon meg azt, hogy volt némi, nem sok, de nem is elhanyagolható (olvastam kutatást, ahol 10-12 %-ra becsülték - nem folyamatosan, hanem az adott korban/nemzedékben az ivarérett nők között az indián asszonyok arányát - észak-amerikai indián asszony "import" (khm, vélhetőleg nőrablás), szintén a sírok-temetők, valamint a genetikai nyomok alapján.
Amúgy meg, nézz utána, s hátha-hátha bölcsebb leszel."
Tetszik a konzekvens, prekoncepciókon alapuló érvelés.. a bibi ott van, hogy már vastagon mellébeszélsz. Jössz a nőrablással.. miközben én a feleségek baráti alapon való kölcsönzésnek 'hasznosságát' vontam kézségbe. Aztán persze nem maradhat el s zokásos szalmabábozás , meg a nagy igyekezet , hogy meggyőzz valamiről, amivel magam is tisztában vagyok (egy feltételezett fideszes is olvas..) és soha nem is vitattam..

A google-val meg ne fárassz.. előtted pont ugyanúgy ott van, ha nem vagy képes felfogni, hogy nem azért használ feltétlenül mindenki google-t, mert amúgy ostoba tapló, hanem azért, mert a mondókáját egyrészt lusta begépelni teljes terjedelemben, másrészt egszerűbb alátámasztani a saját véleményét (ismereteit) a netről hozott dokumentumokkal.
A mérnök sem attól mérnök, hogy séróból nyomja a HÜTTE-t.. oda vissza, hanem attól, hogy tudja, mit honnan vegyen elő, amikor használnia kell.
Végül: el kéne döntened, hogy mi a célod: bebizonyítani (nap mint nap) minden áron, hogy Wombi hülye, mert lehet, hogy igaz, amit ír, de biztosan rosszul tudta, csak a gúgli... ne légy már ennyire szánalmas.

Minden hozzászólásod nagyobb része erről szól. Mert ostoba és sértődött vagy, aki valami régebbi sérelmét igyekszik újra és újra megtorolni..

"Senki nem tudhat jól sakkozni, érthet a törihez, matekhoz, filmhez, könyvhöz, vagy bármihez, hiszen te úgysem hiszed el neki és ezzel kész. "
Nem, kispofám, ne így szól a sztori.. az igazság azé, aki képes igazolni. Nem a saját kis anekdotáival, nem a nagy hangjával, nem a lehengerlő macsó szövegével, nem a többség támogatásával..
Te erre utazol.
Jössz a hülye dumáddal a "prosti srácokról", meg habonyról.. Ne kelljen már azt gondolnom, hogy tényleg ilyen korlátolt és sematikus módon látod a világot. Te többet olvasod nagy valószínűséggel a PS-t, mert nagyon képben vagy. Én meg ha két-három alkalommal benéztem oda, akkor sokat mondok.. és volt talán 2-3 alkalom, amikor vaélahol szemlézték őket és beleolvastam.

"Örülök, hogy segíthettem, a mai nap sem telt el jócselekedet nélkül.)"
Ócska vagy.. pökhendi, önhitt, felfújt hólyag..

Womb Rаider 2020.09.29. 14:14:24

@Puerto Prince: Kérdezd Degenere-t.. ő mindennek tudója.. én is tőle tudok meg egy csomó dolgot magamról.

Nem én vagyok a blog témája, szerintem térjünk vissza ahhoz..

MsIreneAdler 2020.09.29. 14:42:52

@Womb Rаider: én ezt már nem értem. Esetleg van yachtod, és sértő, hogy kalózhajókkal poénkodtam, vagy hazugság, esetleg valami gonosz célzás, ez a yachtos sztori, és ezen húztad fel az orrod? De tudod mit, inkább ne is válaszolj erre, mert akkor meg az lesz a baj, hogy a privát dolgaidba vájkálok...

MsIreneAdler 2020.09.29. 14:44:48

@Puerto Prince: jobb, ha csendben maradunk, vagy beszéljünk inkább a pináról, az legalább nekem is van :D

mgdé 2020.09.29. 15:03:44

@Womb Rаider:

"és volt talán 2-3 alkalom, amikor vaélahol szemlézték őket és beleolvastam."

Nekem meg ÖSSZESEN max. ennyi. Bőven elég is volt ...
"Én meg ha két-három alkalommal benéztem oda", ami pont ennyivel TÖBB, mint az enyém.

Ismételten te élsz előfeltételezésekkel, nem más. Keress rá szakszót, ha séróból nem megy, majd segít a google. (Mint a függvénytábla az érettségin. De csak annak, aki tudja, mit keressen, hol keresse, és meg is érti, amit abban lát. Aki nem, az csak szolgaian másolni tudja. Teljes magabiztossággal persze. :P)

No, csók, kedves kis szerény Ibolyka Habonyina.

mgdé 2020.09.29. 15:05:55

@MsIreneAdler:

De hüvelygomba kenőcs reklám ugye nem lesz, mert akkor inkább elkapcsolok valami andorrai vagy gibraltári focira. :D

MsIreneAdler 2020.09.29. 16:09:27

@mgdé: nem, ilyesmit nem terveztem.

(mondjuk az megérne egy fejtegetést, hogy valakinek a pináról miért a hüvelygomba jut eszébe, de mindegy :D)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.29. 16:17:57

@MsIreneAdler: támogatom, legyen a téma a pina!

Miért féltjük annyira, hogy elkopik? Tényleg érezni a szülések után, hogy tágul? Én 4 gyerek után sem nagyon érzem a különbséget, pedig nem volt utolsó öltés apának. Friss, illatos, zamatos, nyamm.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.09.29. 16:21:55

@mgdé: az élvezetes nyaláshoz kell egyfajta olyan intim higiéné, amit a trópusokon jobb, ha elfelejt az ember. Én a nyalást addig, az alkalmi partnerekkel főleg, benyálazott ujjakkal imitáltam. Ez az egész dolog igazán Japánban kezdődött a számomra, ahol döbbenetesen jó illatúak a nők. Mármint csináltam olyat, hogy csak kinyaltam egy nőt, és ennyi. Ők viszont minket nagyon büdösnek tartanak, kb. mint mi a négereket.

mgdé 2020.09.29. 22:08:17

@MsIreneAdler:

Ezt a tv műsorszórók adásszerkesztőitől kérdezd! :D Egy-egy jobb esti film esetén kb 15 percenként jön ...

Tudom, Netflix. :D

MsIreneAdler 2020.09.29. 23:21:35

@Puerto Prince: jujj, egy nagyon kedves főnöknőm szavait juttattad az eszembe. Mikor vívódtam valami pasi miatt, mindig azt mondta "Irénkém, nem szappan az, nem kopik, add oda" :). Persze én nem voltam, olyan laza, mint ő, holott ő az anyám lehetett volna, úgy is hívtuk, hogy anyu. Na szóval van, akinek megy, van, akinek nem. Más nevében nem tudok nyilatkozni, de pl nekem idő kell, hogy valakire úgy rá tudjak hangolódni, hogy jó legyen vele a szex. Most csak azért odatartani, hogy valami kutyaütő belógassa pár percig, számomra értelmetlen.
Igen, ez igaz, hogy a hüvely tágul a szüléstől, de fontos, hogy milyen állapotban voltak ott a szövetek előtte, milyen a szülés (gyors, lassú), és sajnos a genetika is számít. A regenerálódás tornával nem olyan nehéz, de végső esetben vannak helyreállító műtétek is. Viszont csak emiatt császárt választani szerintem nem éri meg, az mégiscsak egy komoly hasi műtét, és annak is megvannak a maga szövődményei.

MsIreneAdler 2020.09.29. 23:23:25

@mgdé: ja jó, már kezdtem azt hinni, hogy ennyi rossz tapasztalatod volt :)
Ha nem is Netflix, de legalább HBO Go! Mióta ezek vannak, azóta azt sem tudom, hol a beltéri egység távirányítója...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.01. 16:35:52

@MsIreneAdler: értem.

Vannak nők, akiknél szerintem a hüvelyi fájdalom amúgy állandó. Mármint nem hiszem el, hogy egy csöpögő-cuppogó kis nuniba hogyan fájhat a behatolás egy átlagos európai mérettel.
Mondjuk van ez az elképzelés, hogy a testmérettől nem függ a hüvely mérete, ami azért nem igaz azért.

Fene tudja, nálunk az utolsó gyereknél nagyon húzós volt a szülés. Őszintén csodálkozom, hogy 8-10 gyerek egy átlagos, vékony, vagy egyenesen törékeny alkatú nőt hogyan nem rakott taccsra.

Különben monGYátok már el csajok, hogy hogyan megy ez nálatok, hadd' tanuljunk valamit :)
Gyakori dolog ez a fájdalmas közösülés? Mi miatt van elsősorban? Nedvesség / izgatottság hiánya, méretbeli össze-nem-illés, vagy más? És hogyan változik ez gyerekszülés után? Volt már olyan, akinek a fájdalmas közösülés problémát pont a gyerekszülés oldotta meg?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.10.01. 17:15:51

@Puerto Prince: „Mondjuk van ez az elképzelés, hogy a testmérettől nem függ a hüvely mérete, ami azért nem igaz azért.”

Ezt Szubpina szokta mondogatni, mert nem bírja elfogadni, hogy túlméretezett pinája van.

MsIreneAdler 2020.10.02. 12:03:14

@Puerto Prince: nem minden nő egyforma. Szerintem azonban nincs szoros összefüggésben a termet meg a hüvely nagysága között. Gondolj csak bele, ahogy a mellméret vagy a férfiaknál a farokméret sem feltétlenül igazodik ahhoz, ki, milyen magas, széles stb. Apropó, nálad mit jelent az átlag európai férfiméret?
Az, ha a közösülés fájdalmas, annak több oka lehet. Semmi misztikumra nem kell itt gondolni, legtöbbször ugyanis bakteriális fertőzés, petefészek vagy egyéb urológiai jellegű gyulladás áll a háttérben. Persze lehet lelki oka is, vagy az előjáték hiánya is okozhat kellemetlenséget. Méretbeli össze nem passzolás viszont szerintem elég ritka. Bár láttam már olyat is.
Úgy gondolom a szülés nem old meg ilyen jellegű problémákat.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.10.02. 17:14:44

@MsIreneAdler: de tudsz róla beszélni? mert akkor lássuk, de ne felszínes locsogást.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.10.03. 18:20:35

@Puerto Prince: Szó szerint és átvitt értelemben is.

@MsIreneAdler: „Szerintem azonban nincs szoros összefüggésben a termet meg a hüvely nagysága között”

Magassággal elég nagy összefüggésben van, viszont szélességgel lehet, hogy nem.

„Gondolj csak bele, ahogy a mellméret vagy a férfiaknál a farokméret sem feltétlenül igazodik ahhoz, ki, milyen magas, széles stb.”

Ne legyél gyökér, mint az említett Szubrina :) A pénisz talán a férfi belsejében helyezkedik el? A szélességhez meg annyi köze van, hogy elvileg nem városi legenda az, hogy fogyással növelhető valamennyire a hossza.

MsIreneAdler 2020.10.03. 19:44:45

@The Cortez: ezt a gyökeres dolgot szerintem gondold át mégegyszer, lehet eltévesztetted vele a házszámot....
Fogyással tulajdon képpen nem a pénisz hosszát lehet növelni, hanem aztal, hogy a körülötte lévő zsírpárnák eltünnek optikailag nagyobbnak tűnik az egész berendezés. Ráadásul a sörhas eltűnése lehetővé teszi, hogy mélyebbre tudjon hatolni, ez is közrejátszik abban, hogy hosszabbnak érzi az ember a szerszámát.

alanyaszomszed 2020.10.03. 20:20:55

@MsIreneAdler: így van, ezért látszol magasabbnak vékonyan.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.03. 20:51:20

@MsIreneAdler: dehogy nincs összefüggés Irén :)

Lehet, hogy a rassz is tényező, de az én kis ázsiai virágszálaim, mármint a 150 cm alattiaknak érezhetően kisebb puncija volt, a 140 cm alattiaknak meg kivétel nélkül, kifejezetten szűk volt, még komoly izgalmi állapotban is. És itt arról beszélek, hogy 5-6x elmegy a csaj, és még alig lazul a szorítása. És az én esetemben egyáltalán nem extra méretű farokról beszélhetünk.

Nem tudom, mekkora lehet az európai átlag, kevés merev, fehér péniszt láttam eddig, de szakértőkkel és műkedvelőkkel beszélve arra jutottam, hogy hosszra olyan 13-16cm között lehet valahol, legyen mondjuk 14cm, vastagság meg 4-5cm.

Vagy szerinted?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.10.04. 16:00:46

@MsIreneAdler: Te is gondold át még egyszer, amit leírtál.
A törpillákról nem írtam, de értelemszerűen nekik rövidebb, jobb pinájuk van. Egy magas csaj nem sok mindenre jó.

alanyaszomszed 2020.10.04. 16:53:27

@Puerto Prince: most azt hiszem valamit megvilágítottál...nagyon érdekes amit ísz

MsIreneAdler 2020.10.04. 20:15:32

@Puerto Prince: én hiszek neked, mivel soha nem volt dolgom puncival, nem is tehetek egyebet. Bár, had mondjam el, hogy akkor tudnám 100%-ig elfofadni azt a tendenciát, hogy a magasság egyenes arányban áll a hüvely méretével, ha mondjuk 1-2 svéd, néger nő is lett volna a repertoárodban :). Ha esetleg van köztünk olyan, aki volt már 180 cm közeli nővel az ne tartsa magában, hogy harangozott-e benne, vagy sem!
Mivel ritkán hordok centit magammal az ágyban, csak becsülni tudok én is. Szerintem is olyan 15 cm körül lehet az átlag.

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mire gondolsz? Igen, volt, hogy kezdődő petefészek gyulladás miatt szar volt a szex, és igen, próbáltak már akkora doronggal megközelíteni, ami már nem volt kompatibilis az én berendezésemmel :)

@The Cortez: hány centitől magas egy nő?

Lorrh 2020.10.04. 20:48:53

@MsIreneAdler: 182 cm volt a hölgy, erőteljes nőies testalkattal (tehát nem 50kg) és meglepően szűk volt és érzékeny. Igaz nem szült még.
Nagyon filigrán, kislányos alkatú nő meg két szülés után, hmmm, erősen kitágult odalenn.
Én semmi összefüggést nem tapasztaltam a hüvelyméret és testalkat között, mindkét irányban voltak szélsőségek.

MsIreneAdler 2020.10.04. 23:51:17

@Lorrh: na hát ennyit arról, hogy zsáner :D
Mindegy, örülök, hogy megosztottad, ez is egy fontos tapasztalat. Mondjuk nem tudom, hogy hosszúságról, vagy szélességről beszélünk amúgy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.10.06. 00:56:56

@MsIreneAdler: „egy nő, ha tetszik, ha nem, 170 centitől már lóbaszó kategóriának minősül”

Ezt én írtam, de már a 165 is magas.

Lorrh 2020.10.06. 07:34:43

@The Cortez: Ez ugye nagyban attól függ, hogy hány centi a férfi magassága.
Nálam 175 fölött kezdődik a magas kategória. Szerintem 170 körüli az a teljesen normális európai átlag.

MsIreneAdler 2020.10.06. 08:56:52

@The Cortez: hú, azért ez elég komoly, szerintem is nagyon lent húztad meg a határt. De mi van akkor a hosszúlábú, hosszú combú álomnőkkel? Egy csomó férfi odavan az ilyesmiért. Mondjuk azt látom, mit össze szenvednek a magas nők, hogy maguknál magasabb férfit találjanak.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.06. 14:52:10

@MsIreneAdler: Figyi van olyan, hogy kis ember nagy bottal jár, meg nyilván van egyfajta szerepe annak is, hogy egy aprócska lány más optikai paraméterekkel rendelkezik. Voltak nekem is meglepően tág 140-150cm közti partnereim, de az nem ugyanaz. Amúgy volt ázsiaiban is 160 feletti partnerem, sőt még nálam kicsit magasabb, vagy velem egymagas is. Szóval nem mondanám, hogy csak aprónépek fordultak meg a kezeim között, és például a feleségem sem sokkal alacsonyabb nálam. Mondjuk a többség tényleg alacsonyabb volt.

Nem állítom, hogy minden egyes nő puncijának szűkössége tökéletesen egyenes arányban van a magasságával, de van egy tagadhatatlan összefüggés. @Lorrh: persze, de a nagy átlag, érted.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.06. 14:53:04

@Lorrh: 173cm-es pasiként mondhatom, hogy ez már az alsó kategória, az európai lányok többsége egymagas veled vagy nem sokkal kisebb. És ha választhatnak, nem engem fognak :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.06. 14:53:40

@MsIreneAdler: Az mondjuk még nem jutott eszükbe, hogy a kisebb pasiknak is adjanak esélyt? :D :D :D

_Amatőr_ 2020.10.06. 16:48:24

@MsIreneAdler: Nekem például bejönnek a magas (>170cm) csajok, de én is magasabb vagyok az átlagnál.

Amúgy azt vettem észre, hogy a punci szűkössége független a nő korától, magasságától vagy hogy szült-e. Sokkal fontosabb, mennyire vigyázott a testére az évek során (mozgás, táplálkozás, testsúly-ingadozás).

Kutatók már régóta megállapították, hogy a farok mérete a láb nagyságával áll összefüggésben: (L+5)/2, ahol L= talp hossza centiméterben.

Lorrh 2020.10.06. 16:48:59

@Puerto Prince: Egymagas velem? Honnan tudod én milyen magas vagyok?
Nem hozzám viszonyítva magas a 175 centis, hanem átlagosan szerintem. Én 180 vagyok amúgy

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.06. 17:01:58

@Lorrh: elragoztam a dolgot, magamról beszéltem E/2-ben, bocsi.

MsIreneAdler 2020.10.06. 18:34:23

@Puerto Prince: mint már mondtam, jóval több puncival volt dolgod, mint nekem :D, szóval hiszek neked, ha ezen a téren ilyen összefüggést tapasztaltál. Őszintén szólva ezt még mi nők is csak nagyon szűk körben dumáljuk meg, hogy ki, mit érez, meg szülés után mi a helyzet, mi segít stb. Meg ez nem olyan, mint a cici, hogy látszik, erről ugye mindenki azt mond, amit akar, én tuti nem fogom ellenőrizni.
Hogy miért nem érik be alacsonyabb pasival a magas nők nem tudom. Akinek ezt meg mertem említeni, az úgy nézett rám, mint a véres rongyra, szóval nem firtattam a dolgot. Mondjuk, ha belegondolok, én sem szívesen futnék nálam alacsonyabb pasival, de remélem elnézed nekem, én alig vagyok magasabb, mint másfél méter :).

@_Amatőr_: bizony ez is igaz. Ez a lábas sztori viszont sántít nekem egy kicsit, nem is kicsit. Konkrétan ez nem igaz mindenkire, max véletlenül jöhet ki valakinek a farok mérete ebből a számításból. Én azt hallottam, hogy ha a középső ujjadat lehajtod a csuklód iranyába, és, azt a pontot, ahol az ujjad megérinti a csuklódat vagy a tenyered alját, megméred az ujjad hegyéig, na az adja a méretet.

Fiúk, csekkoljátok mindkettőt :D!!

_Amatőr_ 2020.10.06. 19:00:58

@MsIreneAdler: Mire alapozod, hogy nem jó a képlet? Az emberi testen vannak fix arányok, pl. a talp hossza egyenlő az alkar hosszával. A középső ujjas módszer is valószínűleg ezért működik.

Lorrh 2020.10.06. 19:18:18

@_Amatőr_: hát a farok esetében ez nagyon nem így van. Hallottál a vér- és a hús- pénisz fogalmakról? Az első esetben alapban kicsi a mérete és az erekcióban válik teljes méretűvé, az utóbbi meg kb hasonló nagyságú mindkét állapotban csak a keménysége változik. Ilyen módon működő testrész szerintem nincsen. A többi testrészben csont van ami fix méretet jelent.
De majd tanult Yrenke kijavít, neki e téren biztos nagyobb tapasztalata van :-)

MsIreneAdler 2020.10.06. 20:22:12

@_Amatőr_: hogy-hogy honnan :D? Szerinted honnan :D?
Jó, nyilván közel sem vettem akkora mintát a férfiakból, mint mondjuk Puerto Prince nőkből, de azért akadt pár férfi, akinek mindkét méretét ismertem, és ha elmerengek az emlékeimben, arra jutok, hogy nem a legnagyobb lábú pasimnak volt a legnagyobb farka.

_Amatőr_ 2020.10.06. 20:27:02

@MsIreneAdler: Nincs több kérdésem! :D
Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a túlsúly módosíthatja a szemmel látható méretet. :)

MsIreneAdler 2020.10.06. 20:27:04

@Lorrh: erektált péniszről beszélünk. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy az apró meglepetés kukac vagy a csalódást okozó szépreményű lőcs van a gatyában. A végeredményt számoljuk, azt az állapotot, amikor eléri a maximális méretét. A kiindulási pont most nem fontos. Ja és köszi a bizalmat... :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.07. 09:06:07

@MsIreneAdler: @_Amatőr_: Bocsi de nekem ez ilyen reverse-engineering dolognak tűnik :)

Tehát az rendben van, hogy a képlet ad egy közelítően jó számot, de ez hülyeség. Egy 34-es lábra a képlet 13 centit ad, egy 39-esre 14,75-öt, és egy 46-osra meg 17-et, ami nyilvánvalóan nem reális. Ez egy képlet, amit az átlagosnak gondolt faszmérettel tudunk összefüggésbe hozni.

Ha például elosztod a magasságod 11-gyel, megkaphatod a péniszed hosszát?
150 cm magas férfi: 13,63cm
170 cm magas férfi: 15,45cm
190 cm magas férfi: 17,27cm

Vagy mondhatnánk azt is, hogy (W*4,15)/11= faszméret centiméterben, ahol a W az a WC kagylód pereme a földtől számítva centiméterben. :D

A faszméret hasonlít továbbá az okostelefon hosszára, a személyautók szélességének 1/11-ére, a Föld-Nap távolság 1/10 000 000-ára plusz-mínusz 0-2,5, attól függően, hogy az év adott szakában születtél-e, a napfordulóhoz vagy a napéjegyenlőségekhez közelebb :D Mégiscsak van valami az asztrológiában?

(Egy faszt, hogy stílusos legyek. :D )

Majd mérjétek meg, ez sem ad rossz eredményeket :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.07. 09:29:51

@MsIreneAdler: @_Amatőr_: Igen, az, hogy mennyire "vigyázott" a puncijára a nő, az gyakran többet számít, mint a magasság. De a puncinál jó kérdés, hogy mi a "nagy", meg mi az, ami tágulni képes. Ja, meg hogy meddig képes tágulni. Mert a legtöbb pici lánynak szabályszerűen destroy élménye van már egy 15-16 centis pájslitól is.

Aztán ez is olyan, hogy "fasz tudja", mert nem centivel járunk a hálószobába. Egy időben, ázsiai kalandjaim elején nagyon tupírozta az egómat, hogy a csajok élvezték a méreteimet, és gyakran kérdezgettem őket, hogy na, azért örülsz, hogy egy fehér pasival lehetsz, mi? És ők mondták, hogy igen-igen, neked olyan nagy van. Eleinte nevettem ezen, aztán kérdeztem, hogy ezt mégis hogy érted, szerinted mekkora farkam van? És a csajok simán 2-4 centivel nagyobbnak látták, érezték, saccolták. Ami szerintem kissé nevetséges, de hasonlókat lehet tapasztalni pl. olyan fehér nőknél, akik a néger pasikkal vannak úgy, hogy "jajj, nekik nagy van", aztán a srác mondja, hogy ő nem érti ezt a dolgot, konkrétan tök átlag farka van, de a fehér csajok egyszerűen nagyobbnak látják, érzik, saccolják.

Talán az én benyomásaim annyira nem csalnak ilyen szempontból, mivel szinte kizárólag ázsiai nőkkel volt dolgom. Manilai éveim alatt egyszer ágyba bújtam egy deshi csajjal is, és például nála éreztem, hogy a testmagasság ide vagy oda, egyszerűen a testfelépítés miatt ő tágabb volt. De közülük nem volt annyi mintám, hogy ezt így szabályként kimondjam :)
Tehát biztos vannak kis különbségek rasszok között, sőt, rasszokhoz való hozzáállásunkban is, de a testméret szerintem meghatározó.

MsIreneAdler 2020.10.07. 13:52:57

@Puerto Prince: pedig én imádom az ilyen számításokat, de tényleg. Így mérhetetlenül szomorú vagyok, mikor azt kell írnom, hogy sajnos nem megbízhatóak, nem működnek minden esetben. Van, amikor kisebb, van, amikor nagyobb a valós méret a kiszámoltnál... 46-os lábra nekem 17,75 jön ki amúgy... Csak szólok :D
Lehetne ebből kutatást csinálni, meg gondolom van is. Bár csak olyanról tudok, ahol a férfiak a saját maguk által mért adatot mondták be... És hát nem arról van szó, hogy nem lehet bennük bízni, de...én azért nem vennék mérget azokra a számokra :)
Egyébként szerintem egy nő is érzi, hogy kitölti-e a teret a pasi, vagy sem. Ha pedig ez változik, akkor ez ellen tenni kell. Ez pont olyan karbantartandó része a női testnek, mint bármelyik másik.
Nekem nem volt tapasztalatom ázsiaiakkal, feketékkel sem semmilyen más rasszal. Valahogy nem vonzottak sosem az egzotikus pasik. Egyszer ejtett gondolkodóba egy bangladesi srác, de vele meg más gond volt. Viszont kolléganőm, akinek fekete férje lett, azt mondta, semmi extraság nincs odalenn. (mert nyilván, mikor összejöttek, ez volt az egyik első kérdés :))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.10.07. 16:55:58

@MsIreneAdler: arról van csak szó, hogy találj egy tetszőleges számot, aminek a variabilitása 13-18 közé esik és NYILVÁN tök nagy összefüggést találsz a faszmérettel :D

A puni karbantartása érdekes, nem tudom, szerintem sokat dob az összképen, ha valakinek van egy egészséges izomtónusa. Az ázsiaiaknak, én nem tudom, hogyan, de sokkal gyorsabb az anyagcseréje, és egész nap izegnek-mozognak, nem bírnak a picsájukon megülni és nyugizni. Ami nagyon jó, ha nem akarsz sokat gondolkodni, hanem inkább cselekedni akarsz. Minden más esetben kurva idegesítő. Számukra meg a mi életformánk a nyomasztó. (Feleségem kommentje az első wellness hétvégénken: "Most komolyan? Ott ülnek a vízben és beszélgetnek?".)

Ebből kifolyólag, amikor sikerül egy ázsiai puncit "ellazítani", az egy kicsit más, mint állítólag egy európait, aki már jó eséllyel úgyis laza, mondjuk ülőmunkát végez egy irodában. Ez a folyamatos izomtónus, ami jellemző az ottani létformára, lehet, hogy hozzájárul a kis puncijuk feszességéhez, azt mondod? Te / a barátaid pl. mit tesztek a karbantartásért? Kriston torna?

Lorrh 2020.10.07. 20:17:21

@Puerto Prince: Igen, a Kriston tornát férfiaknak és nőknek is kitalálták már.

Penimegamásik 2020.10.07. 20:45:04

@Puerto Prince: én mindig ugy kepzeltem hogy az ázsiaiak nem ülnek, hanem guggolnak..és ezért olyanok amilyenek

MsIreneAdler 2020.10.08. 16:34:11

@Puerto Prince: a legtöbbet a rendszeres, kielégítő nemi élet tehet a punciért. A torna is jó, azt még az inkontinenciára is ajánlják. Akit érdekel, az a neten megtalálja az alap gyakorlatokat, nem bonyolult igazából és naponta pár perc.
süti beállítások módosítása