Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yrénke blogja

Yrénke blogja

A ribanc kalkulátor

2020. július 07. - MsIreneAdler

Ki számít ribancnak?

 

Technikus úr blogján olvastam erre a kérdésre egy nagyon figyelemre méltó számítást:

 

"Egy nő akkor ribanc, ha a jelenlegi életkorából kivonjuk azt az évet, amikor elveszítette a szüzességét és ha a kapott szám kevesebb, mint ahány szexuális partnere volt." (a teljes posztot alul linkeltem) 

 

Ahhoz, hogy értékelni tudjuk ezt az elméletet, már csak a játék kedvéért is, túl kell lendülnünk azon, hogy" jujj ezek ribancoznak itten mostan". Azért is érdemes ezt a sértődést elengednünk, főleg nekünk nőknek, mert semmit nem tehetünk a megbélyegzés ellen. Valaki szemében mindig ribi lesz valamelyikünk. Valaki szerint szűzen kell férjhez menni, van, aki úgy gondolja 4 partner már sok, de olyan is akad, aki megengedő és már 9 pasit is elfogadhatónak tart egy nő életében. Na most a fenti elmélet, nekem azért tetszik, mert magában rejti a változás lehetőségét. Ribancnak lenni végre nem egy statikus állapot, nem egy örök dolog, hanem egy múló, vagy akár visszatérő momentum lehet egy nő életében. Mert nézzük csak mit üzen nekünk ez a számítás:

screenshot_20200701_201956.jpg

Pl. vegyük Marcsikát a posztból. Ő 35 éves, 18 évesen veszítette el a szüzességét és őszemérmetlensége nem általlott 28 pasival ágyba bújni. 

Egyértelműen ribanc ő, hiszen 35-18= 17 ez pedig kisebb, mint 28. No de mi a jó hír? Hát az, hogy ha Marcsink mondjuk a 29. pasiban megtalálja álmai hercegét, akivel leéli az életét, akkor egyszer csak (jó sokára) belép abba a korba, amikor is már éppen nem lesz ribanc. 

X-18 = 29

X = 47 

Tehát Marcsi 47 éves korára megszűnik ribancnak lenni. Ezt nevezzük ribanc-egyensúlyi állapotnak. Szuper, nem :)? Viszont, ha ekkor megőrül, és odacsapja a fakanalat a kelkáposzta főzelék mellé, majd inkább elmegy pasizni, akkor a kényes egyensúly felborul. Marcsi. Többé. Nem. Lesz. Tisztességes. Háziasszony.

Mondjuk érdekes, hogy pl. abban az évben mindenki ribizli, amikor elveszti a szüzességét, ez a ribancsági-origó :). 

Ami még megfogott ebben a jó kis számolgatásban az az, hogy nem mindenki egyformán ribanc. Hiszen ahogy nő a partnerek száma, úgy növekszik az egységnyi ribancság, majd ahogy telnek az újjabb pasiktól mentes évek úgy csökken. 

 

Persze ez csak vicc, egy kis agymenés. Nehogy valaki komolyan vegye. Nem tisztem senkiről megállapítani, hogy ribi-e vagy sem. Bár én személy szerint egy olyan nőt, akit korrekten végigkúrt egy fél falu, mert mondjuk szereti phaszt, még mindig többre tartok, mint egy olyat, aki életképtelen piócaként csüng egy férfin, kihasználva, átverve azt.

 

 

 

 

 

https://technikusur.blog.hu/2020/04/29/ki_szamit_ribancnak_technikus_ur_tudomany 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yrenkeblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2115987916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Womb Rаider 2020.07.08. 09:13:18

Évi egy pasi.. sima ügy..

Womb Rаider 2020.07.08. 10:49:39

@Technikus Úr: A kedvedért.. évente egy pasi..így oké?

Ez a kalkulátor létezik amúgy hím kivitelben is?

MsIreneAdler 2020.07.08. 11:09:14

@Womb Rаider: ja először én is néztem, hogy honnan veszed, hogy Évi egy pasi, és miért :D.
Nem, a férfiaknak ott a netto bérkalkulátor, ha el akarnak szomorodni :)
De írtam, hogy felesleges ezt komolyan venni. Szóval relax!

Womb Rаider 2020.07.08. 11:26:50

@MsIreneAdler: Ja, én sem gondoltam komolyan, hogy van ilyen pasiknak is ;)

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.07.08. 11:32:20

@Womb Rаider: Persze, hogy létezik. Ha a férfi életkorából kivonod az szüzesség elvesztésének életkorát, és a kapott szám kisebb mint a strigulák száma, akkor istencsászár vagy. Ha több akkor egy lúzer. Így megy ez....

Nem kell komolyan venni.

Istenem, hova jutott el egy 10 évvel ezelőtti gondolatom. :D

Mindazonáltal Kedves Yrén, köszönöm, hogy nyilatkoztál a témában! Nagyon tetszik a boncolgatása! :)

Womb Rаider 2020.07.08. 11:43:12

@Technikus Úr: Ha így nézzük, a férfiak istencsászársága ribancok kénye-kedvétől függ... :)) Hová lesz így a világ...

Lorrh 2020.07.08. 12:05:00

@Womb Rаider: úgy! úgy! senkiháziak kezében a ribanc szakma :-)

MsIreneAdler 2020.07.08. 15:04:59

@Technikus Úr: oh nincs mit, örülök, hogy tetszett az agymenésem. Szeretek ilyen baromságokkal foglalkozni. Legalább pár ember pulzusszámát feljebb visszük ma :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.07.08. 21:10:45

a legérdekesebb mikor a ribancok megtalálják a Nagy Őt és azt hiszik hogy szende szüzek lesznek.

MsIreneAdler 2020.07.08. 22:32:33

@PeniValdes: de hisz idővel azok lesznek :D, pont ez a lényeg!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.07.08. 22:40:19

@MsIreneAdler: ja végigmegy rajtuk a város, sőt több is, de aztán fehérruha meg mirtuszkoszorú

MsIreneAdler 2020.07.08. 23:06:41

@PeniValdes: kurvából lesz a legjobb feleség, azt mondják :D. Ebben azért én sem feltétlenül hiszek...

Womb Rаider 2020.07.09. 13:02:23

@PeniValdes: Ez most nagyon Magdi-anyusosra sikeredett...:(

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.13. 18:10:39

Nemtom, szerintem a ribanc az, aki odateszi a picsáját a férfiaknak, ha kell, a kevésbé sármosaknak is, ha meg nem kell, akkor csak a jobbaknak, ÉS (!) mindezt kimondva-kimondatlanul különféle előnyökért teszi.

Én nem keverném össze ezt azzal a nővel, aki szeret kefélni, esetleg nőkkel is, akár sorosan, akár párhuzamosan. Az ilyenfajta nő az isten ajándéka a szexkedvelő férfiaknak, és lássuk be, nem túl gyakori. A legtöbb ember kiég, élettempótól függően valahol 30 és 50 között elfogy a kakaó, jobban érdekelnek már a hobbijaid meg a söröd mint az, hogy te most erőlködjél valami nő vagy pali kedvéért. Ez persze az illúziók fájdalmas szertefoszlása miatt is van, mert nincs az a gyertyafényes vacsora, amit az áporodott ecetszagú zoknik és a sáfrányos-vonalkódos alsónackók mosása nem követ. De ugyanezt elmondhatnám a lefolyót eldugaszoló, hatvan centi hosszú hajakba ragadt menstruumos trutymó kihalászását illetően a nőkkel kapcsolatban is. Azt mondja, szeret a zuhany alatt fésülködni, aha.

Szóval maga a szex is olyan, hogy sajnos azon kevesek, akik megtanulták jól művelni, ritkán alkalmasak házasságra. És ha mégis, ott kell legyen valamiféle kíméletlen őszinteség, és persze a házasság tartalmának újraértelmezése, mert hogy aki rászokott a jóféle, változatos, szaftos szexre, azt élete végéig nehezen fogod körülbelül ugyanúgy, kábé ugyanazzal a testtel jóllakatni szexuális téren. De ezt most tegyük félre.

Az a bizsergés, amit a legtöbb ember a mesterséges, műanyagízű kaják és az ivóvízben található hormonok ellenére is érez olyan 15-25 éves kora között, annak semmi köze a fenti nőcihez / férfihoz. Az csupán egy primer baszásinger, ami abban segít, hogy a tömegek beálljanak valami elviselhető szintre ezen a téren, illetve letudják a génjeik másolásának kötelességét.

Számomra a szexkedvelő nő nem ribanc... jóféle picsa, ahogy mondanám, de csak azért említem ilyen mocskos jelzővel, mert nem kell mindenkinek jókislánynak lenni. Sőt. A világ tele van teljesen középszerű, unalmas, döglötthalpózt meg grillcsirkepózt nyomató nőkkel, és lehet, hogy egy tapasztaltabb férfi tíz perc alatt többet hoz ki egy ilyen nőből, mint amit szerencsétlen addig átélt, ez egy idő után nem poén, valamint kis sportértéke is van.

Ja és egy fontos megjegyzés, az a nő, aki kurva jól néz ki, és már a puszta látványától csorog a férfiak nyála, döntően nagyon béna az ágyban. Volt már bőven szerencsém e fajtához, de van egy listám életem legszarabb szexeiről, és hát az első tíz nagyrészt fullos nőkkel történt.

Meg egy záró gondolat, miszerint nagyon kevés olyan ember van, aki mindenféle gyakorlás nélkül egyből csontprofi, és egész életében 1-2 partnerrel annyira kiműveli magát szexben, hogy csak na. Itt van szó érzékekről, méretekről, összhangról, felfedező hajlamokról, satöbbi.

Tehát ha javasolhatnék valamit a tisztelt Nyugati Nőknek, az pont az lenne, hogy dugjanak sokkal több palival sokkal többet.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.07.13. 19:02:18

@Puerto Prince: ja csak aki szereti magát dugatni az ne akarja eljátszani az apácát amikor oltár elé viszik..

MsIreneAdler 2020.07.13. 22:05:36

@Puerto Prince: hallod, te egy kincs vagy itt nekünk :D. Tetszik, hogy nem csinálsz segget a szádból és nem fujjogod le a ribiket, miközben jócskán élvezted az előnyeiket.
Ahogy én is írtam az inkorrekt, anyagi előnyökért kefélő vagy dugással hitegető nőt én is kevesebbre tartom, mint azt, aki szimplán fehérmájú.
Ha van valami különleges, említésre méltó sztorid a 10 legrosszabb szexed egyikéről, akkor hallgatunk. Illetve olvasunk :). A szüzesség elvesztése körkérdésből úgyis kimaradtál.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.13. 23:54:26

@Puerto Prince: Kevered a hétköznapi ribancot a hivatásos ribanccal, vélhetően direkt.

„Tehát ha javasolhatnék valamit a tisztelt Nyugati Nőknek, az pont az lenne, hogy dugjanak sokkal több palival sokkal többet.”

Egy, a gépe előtt ázsia nőkre recskázó hokibajnoktól nem is vártunk más tanácsot :)

@PeniValdes: „ja csak aki szereti magát dugatni az ne akarja eljátszani az apácát amikor oltár elé viszik.. ”

Itt a pont.

2020.07.14. 07:20:09

@The Cortez: Miért nem vagy te innen kitiltva még? - teszem fel az húszforintos kérdést.
Túl liberális a bloggazda, ami már dekonstrukcióhoz vezet.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.14. 08:09:53

@PeniValdes: nos igen, az nem áll jól, bár szerintem a képmutatás független attól, hogy valaki élvezi-e, és sok partnerrel gyakorolja-e a szexet. Sokan kisszámú szexuális partnerrel is ünnepeltetnek egy nem kevésbé álságos kapcsolatot, tömegével vannak félrelépő házasok is, akik együtt mosolyognak a fotókon, aztán a szeretőjük csak az ötödik-hatodik nő/pasi az életükben. De hát neked mondjam? :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.14. 08:19:44

@MsIreneAdler: Asszem a második blogbejegyzésem volt a szüzességvesztés :D Se nem szép, se nem emlékezetes. Lehet, hogy sort kerítek erre a listára, csak nagyon pörög az élet, pár kommentnél többet nem tudok ellopni a munkaidőmből :(

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.14. 08:39:07

@The Cortez: te őszintén hiszel abban, hogy a kettőnk közti kommunikáció fog még valaha eredményezni szép, hasznos, izgalmas, vicces vagy értelmes dolgokat?

Mert ha nem, akkor miért erőlteted? És ha igen, akkor miért nem igyekszel valami ilyen irányba?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.14. 08:56:11

Ez az "ázsiai nőkre hokizás" amúgy sem jó oltani. De tényleg. Mindenki tudja, hogy bárki képes rá, legfeljebb hazudik arról, hogy mennyire voltak jó női ott. Ha jól akarod csinálni, akkor mondd azt, hogy az ázsiai nők undorítóak, meg hogy egy hetvenéves papa is meg tudja csinálni fél Luzont, de ez, hogy egy magyar pali csak álmodozik arról, hogy megkaphat pinay csajokat... ez gáz!

Ha csak nettó irigységből írod ezeket, ott a guide-om, kövesd a lépéseket, és csinálj magadnak egy utazást, látsz szép helyeket, levarrhatsz csinos, fiatal lányokat, távozik a feszkó egy része, és mindenkinek jobb lesz. Bár ki tudja, az ilyen típusú pasik szoktak megházasodni ott az első tíz nő valamelyikével, mert rájönnek, hogy őket is lehet szeretni, tehát csak óvatosan.

Womb Rаider 2020.07.14. 09:13:49

@PeniValdes: Öööö... házasságkötéskor apácát játszani? A zapácák relatíve ritkán mennek férjhez, ha meg mégis, akkor már nem apácák.. szóval izé..

Egyébként szerintem sem a vőlegény, sem a násznép nem gondolja, hogy az a fehér ruhás csaj valami kiugrott/betérni készülő apáca lenne.

A legfontosabb viszont az, hogy kis gondókodással belátod: a fehér NEM a szüzességet szimbolizálja. Azt a kék szokta, ha már ilyen irányban tapogatózunk. Szűz Máriát nem látod kb sehol fehérben.
A fehér inkább a jómód,a gazdagság szimbóleuma.

Womb Rаider 2020.07.14. 09:35:27

@Janetteria Janet: :) Vannak fehérek is.. a piros gépek is számítanak és a rozsdamentesek is!

MsIreneAdler 2020.07.14. 09:51:58

@Janetteria Janet: rossz helyen tetted fel a kérdést. Cortez honnét tudhatná, miért nincs innen kitiltva? Ő nem dönt ilyenekről. Kérdezd a túl liberális bloggazdát, és ő szívesen válaszol :)

@The Cortez: nem értem, hogy azoknak, akik amúgy is en block utálják a nőket, miért fáj, ha a nők dugatják magukat? Egyszerűen nincs közös találkozási pontjuk. Azt hangoztatják, hogy nekik nem kell nő. De miért baj, ha másnak meg igen ? Miért olyan fura, hogy egy férfi vagy egy nő szereti és élvezi a szexet?

Womb Rаider 2020.07.14. 09:54:26

@MsIreneAdler: "nem értem, hogy azoknak, akik amúgy is en block utálják a nőket, miért fáj, ha a nők dugatják magukat? "

Esetleg konkurenciát látnak bennük??? Most hirtelen nincs jobb tippem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.14. 12:01:44

@PeniValdes: @Womb Rаider: @MsIreneAdler: egyébként ez milyen már, hogy "dugatják magukat"? Nem szeretek a kifejezéseken lovagolni (másfajta lovaglást preferálok), de jobb szeretem, ha egy nő valamit csinál szex közben, nem csak hagyja magát. Például lovagol, azt nagyon csipázom.

Womb Rаider 2020.07.14. 12:39:28

@Puerto Prince: "Például lovagol, azt nagyon csipázom. "
oFF
Ja, volt itt régebben egy krapek, ő is nagy lovas volt, sőt, hajóskapitány is.. :)
oN

Jó is az.. de néha meg az jó, ha csak úgy odaadod magad, hogy használják a tested, kényük-kedvük szerint.. Olyankor nincs más, csak a tested érő ingerekre fókuszálsz, .. egyszerre látod magad távolról, olyan testelhagyós stílusban és mellette belülről.. ilyenkor jobb, ha csak ezzel kell foglalkozni ;)

MsIreneAdler 2020.07.14. 12:57:02

@Womb Rаider: nem tudom, szerintem viaskodik bennük egy kettősség, hogy szeretnék is, amit egy nő ad, de rosszul is érzik magukat tőle, hogy a gyűlölt nőktől bármit elfogadjanak... Ez az ellentét pedig felemészti őket előbb utóbb.

@Janetteria Janet: ha hiszed, ha nem semmiféle érzelmi szál nincs itt a történetben. Egyszerűen nem szeretnék egy "nyaljuk egymás seggét" blogot, ahol nincs például red pill, vagy MGTOW témában ott az ellenpólus. Nem akarok úgy írni ezekről a témákról, hogy a velem más véleményen lévőket kitiltom. Egyszerűen nem tartanám fairnek. Szerintem nem szorul senki az istápolásomra, ha meg akarja magát védeni egy vitában, de ettől függetlenül volt olyan komment tőle, amit moderáltam. Sajnálom, ha ez a szisztéma neked nem tetszik.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.14. 13:01:44

@Puerto Prince: Ahhoz képest, hogy milyen könnyű őket felszedni, mégis itt terjeszted az ázsiai nőkről szóló fantáziáidat :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.14. 13:03:14

@Womb Rаider: valójában félek a lovaktól.

A testhasználós téma jó, de csak úgy, mint a püspökfalat a konfitált kacsán: kell oda, de abból nem laksz jól, nem azért eszed, vagyis én nem. Egy idő után megtanultam kezelni a passzív nőket, meg értem ennek a feelingjét, hogy "csináld meg az orgazmusom te férfiállat", de engem ez alapjáraton nem annyira indít be.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.14. 13:06:15

@Janetteria Janet: Inkább te takarodj blogot csinálni, ott azt ignorálsz, meg azt tiltasz ki, akit te akarsz.

„évek óta ilyen görcsös szerencsétlen trágár maradt”

Te a ratyi Lorrh vagy más néven? Ő szokta forgatni a szemeit a trágárkodáson.

„Hiányzik neki anyu szeretete, árvaházban nőtt fel. ”

Ez is teljesen az ő szövege. Amúgy valami bizonyítékod is van, transzikám?

@MsIreneAdler: „ nem értem, hogy azoknak, akik amúgy is en block utálják a nőket, miért fáj, ha a nők dugatják magukat?”

Miért nem őket kérdezed.

„Miért olyan fura, hogy egy férfi vagy egy nő szereti és élvezi a szexet? ”

A kurválkodásnak mi köze ehhez?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.14. 13:14:54

@MsIreneAdler: Jól beoltottad ezt a nyomorult Lorrh-klónt. Nem bírja elviselni, hogy nem csak a PC, feminista vonulat jelenik meg az oldalon. Ezt a szarkupacot amúgy kitilthatod innen, mert ő is más kivágásáért lobbizik.

MsIreneAdler 2020.07.14. 13:19:19

@Puerto Prince: azért a közvélemény még mindig azon az állásponton van, hogy egy nő ne szexeljen sok férfival, mert jujj, az milyen dolog. Sőt britt tudósok már be is bizonyították, hogy azok a nők egyszerűen alkalmatlanok a hosszútávú kapcsolatra, akiknek több partnerük volt. Na de. Amit te is mondasz, azt meg azért szeretik a férfiak, ha egy nem teljesen fogalmatlan döglött hal vagy grill csirke fekszik az ágyban. Túl sok férfitől hallottam ezt a panaszt, hogy sok nő csak fekszik, mint egy darab fa, sőt magam is tapasztaltam, hogy a kedves partner, épp fel nem kiáltott meglepetésében, hogy "jé ez mozog" :). És ekkor szokott az történni, hogy ugye elveszik a "tisztességes" fadarabot, majd csodálkoznak, hogy a nem kielégítő szexuális élet miatt zátonyra fut a házasság. Nem azt mondom, hogy az utcasarokról kell feleséget választani, az egy másik véglet.
A lovaglás jó, meg az is, amit Wombi mondd, bár én nem szoktam kívülről, belülről nézegetni magam közben :D

Womb Rаider 2020.07.14. 13:32:38

"Ezt a szarkupacot amúgy kitilthatod innen, mert ő is más kivágásáért lobbizik. "
"Azt, hogy nem olyan fasiszta-komcsi nyomorék, mint amilyen te vagy."
Te meg mi a kurva anyádért jöttél ide? Inkább arról pofázzál, hogy Szubrina miért tiltott ki téged az oldaláról."

vs.

"Vagy csinálj magadnak valami szánalmas blogot, ne ezt tedd tönkre!. "

"Inkább te takarodj blogot csinálni, ott azt ignorálsz, meg azt tiltasz ki, akit te akarsz.
Valójában bárhol ignorálhatja azokat a hozzászólókat, kik zavarják, vagy nem kíván kommunikálni velük.. :) Ne használj szavakat, amiknek jelentése nem teljesen tiszta a fejedben ;)

"Mondtam, hogy ne az uradból indulj ki!"
Mondtam már, sokszor, hogy a wishful thinking (ha túltolod) teljesen leválaszt a valóságról és nem vezet jóra? Nem? Most akkor mondom;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.14. 13:33:24

@The Cortez: látod, nekem csak ennyi jutott :'(

Most már örökre szüzen vagy szánalomszexen és magányosan fogok élni. Hacsak nem hallgatok rád, és... wait! De hát te is ezt javaslod!

Miért nem tartasz jó fejnek akkor? Elvégre a te szempontodból nőkkel nem rontom meg az életem (még csak a pinay csajokról is csak kamuzhatok), azzal foglalkozhatok, amivel szeretek (kamuzás ázsiai szexpartnerekről, családról, magánéletről), ráadásul ezt meg is engedhetem magamnak, tehát van valami nem túl tré munkám is. Bár ennek vajmi kevés köze van a valósághoz, de elvileg azt utálod ebben, ami szerinted az ideális életforma egy pasinak.

MsIreneAdler 2020.07.14. 13:42:16

@The Cortez: nos, két kommented ugrott, egyszerűen undorodom a geci szótól meg a kurvaanyázástól. Nem oltottam le senkit, csak válaszoltam a kérdésére. Ha valamiért úgy tűnt a te védelmedben tettem, és azon bátorodtál fel, jelzem: nem. Te sem szólhatsz bele ki kommentelhet itt. Szeretném, ha normális hangnemben, gyalázkodás nélkül el tudnád mondani mit gondolsz a témákról. Vagy ha gondolod, erősítheted tovább a többiekben azt az előitéletet, hogy a MGTOW, red pill eszméket vallók mocskos szájjú sutyerákok, akik csak gyalázkodni tudnak. Te döntesz, mit szeretnél, komolyan érvelni, vagy megragadni ezen az ovis csúfolódós szinten.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.14. 14:03:06

@MsIreneAdler: persze, de ez ugyanolyan, hogy a nők meg a milliomos Casanovától várják a vakhűséget és érzelmi elköteleződést. Amikor aszondom, hogy isteni ajándék az aktív női szexualitás, akkor azt nem okvetlen keverném össze a párkapcsolat és pláne a házasság témájával. Az, hogy az emberek színes szexualitásban élnek, az egyáltalán nem természetes, mivel a legtöbb ember kurva unalmas alapjáraton is, miért lenne más az ágyban? Tehát a többségnek (vagy sokaknak) teljesen jó, hogy házastársi kötelesség, meg lecsapott pilács melletti grillcsirkében nyomja le az életét, amire jól ráun kábé negyvenéves korára.

Szvsz ezért van ez a rengeteg ókonzervatív nézet terjedőben a házasság / szexualitás viszonyában, mert nagyon sokaknak csak ez működik, és én is azt hiszem, hogy ezért van válságban a nyugati világban a házasság, párkapcsolat és általában a társadalom.

A legtöbb, egyszerű és átlagos embert csak megzavarja ez a szabadság, az érzékek gőgje, ettől folyton szorong, bajai vannak, a számára elérhető legjobbal sem elégedett. Könnyen és egyre könnyebben bont fel emberi kapcsolatokat, mert képtelen a választásra, elköteleződésre, és nem látja, hogy a dolgok hosszabb és rövidebb távon alapvetően különböznek.

Szóval amikor valaki azt látja, hogy a partnere izgalmas dolgokat csinál az ágyban, akkor lehet, hogy ez taszítja, de mégis olyannal fogja megcsalni, aki izgató. A szexuális izgalomra elég nehéz bármi tartósat is építeni, mert az emberi vágy változik mint a szél, gyorsan és szabad szemmel láthatatlanul, normál elmével felfoghatatlanul.

Ehhez a szabadsághoz alapvetően felnőtt emberek kellenek, akik saját maguk által megélt és kialakított értékrend mentén nem jönnek zavarba a szexualitás alapvetően társadalmi stabilitástól nagyon idegen természetétől. Erre csak kevesek képesek, és ők is ritkán találják meg egymást.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.07.14. 19:42:06

@Puerto Prince: a lovaglás az szerintem eléggé rosszlányos

MsIreneAdler 2020.07.14. 23:01:04

@The Cortez: mondtam, hogy nem akarom látni azt a szót. Sem az anyázást. Mi olyan nehéz ezen? Szerintem sokkal több idő bepötyögni neked, mint nekem kimoderálni, de játszhatunk ilyet, ha szeretnéd.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.15. 11:59:17

@Womb Rаider: Véletlen elírtam, gondolhatnád. Nem én szoktam olyan szavakat használni, amelyeknek nem tudom a jelentését. Az uszítást kigugliztad már?

@MsIreneAdler: Mondtam tovább lehet görgetni. Mi olyan nehéz ezen? A legutóbb már le sem írtam őket. Ha nem tetszik, az egyéni szocproblem. Sehol nem tüntetted fel, hogy nem szereted őket, meg arról volt szó, hogy cenzúrázol szavak alapján, főleg nem egész kommenteket.

MsIreneAdler 2020.07.15. 12:20:49

@The Cortez: el vagy tévedve. Miért görgetnék tovább, mikor el is tüntethetem, ami zavar? Ez olyan, mintha elmennék hozzád, a szőnyegedbe nyomán a csikket, telibe hánynám a konyhád, aztán még én lennék felháborodva, hogy ha nem tetszik, ne nézz oda, meg nem is mondtad, hogy ezt nem szabad :)
Nem volt szó arról, hogy ne mocskolódjunk? Szerintem meg volt, ha meg nem, akkor most meg van. Amúgy nem gondoltam, hogy intelligens, felnőtt emberek között lévén valami tiltott szavak listáját kell írnom.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.15. 12:29:46

@MsIreneAdler: Mert úgy volt nem radírozol.

„Nem volt szó arról, hogy ne mocskolódjunk?”

Ilyenről nem volt szó.

„nem gondoltam, hogy intelligens, felnőtt emberek között lévén valami tiltott szavak listáját kell írnom.”

Intelligens, felnőtt e,berek nem is írnak ilyen listát :)

Womb Rаider 2020.07.15. 12:58:18

@The Cortez: "Nem én szoktam olyan szavakat használni, amelyeknek nem tudom a jelentését. "

Ne fárassz már... bármire rákérdeztem, mindenre egyet tudtál válaszolni: ezt mindenki tudja. Egyedül te nem tudtad a saját szavaiddal leírni, szóval

" Az uszítást kigugliztad már?"
Nem nekem kell kiguglizni, mert láthatóan te vagy gondban bizonyos fogalmakkal. Szóval guglizz és okulj.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.16. 09:00:57

Amikor egy beszélgetés ennyire terméketlen, akkor szoktam előkapni egy tengerész sztorit.

Szóval az van, hogy pár éve egy hajós ismerősöm megbetegedett a szezon közepén Görögországban, és beugrottam egy hónapig helyettesíteni a flybridge-es Sealine F530-ára, míg a munkahelyemen táppénzre mentem...

Womb Rаider 2020.07.16. 09:10:29

@Puerto Prince: :)))

Nekem meg ez jutott eszembe:

"“Tengerészek, nagy merészek, rájuk gondolni se jó

akkor basznak a legjobban, amikor süllyed a hajó.

A sirályok, a sirályok, rájuk gondolni se jó

akkor szarnak a fedélzetre, mikor tiszta a hajó.

A kormányos, a kormányos forgatja a kereket

minden egyes kikötőben csinál 5-6 gyereket,

A kapitány, a kapitány hogy ne kapjon reumát

70 fokos hőpalackba mártogatja a faszát,

A technikus feltalálta az elektromos pinát

véletlenül beledugta, jól megrázta a faszát

A távírász, a távírász adja le a jeleket,

ha elromlik készüléke, a faszával integet,

Néger matróz fasza hossza 70 centi, 70 láb,

Ha eltörik a főárbóc arra kötnek vitorlát.”

és így tovább

Sajnos nem jut eszembe több. Pedig volt valami a hajószakáccsal is.

Valószínűleg a faszával kavarta meg a levest."
(nem én jegyeztem le, csak ezt találtam;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.16. 09:47:57

@Womb Rаider: a szakács, a vén disznó, / A főszakácsnak a főszakácsnak jaj de jó
térdig jár a káposztában a töke csupa kakaó

Ezt még kölyökkoromban hallgattam, és az volt a vicc, hogy minden második mondat a faszról szólt. :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.16. 12:46:04

@Womb Rаider: „Nem nekem kell kiguglizni”

De, mert nem tudod a jelentését, mégis rágalmaztál vele.

MsIreneAdler 2020.07.16. 13:23:58

@Puerto Prince:
"Amikor egy beszélgetés ennyire terméketlen, akkor szoktam előkapni..."

Aki olvassa a blogodat az tudja :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.07.21. 16:05:28

@MsIreneAdler: és a spermától, ondótól. kéjnedvtől, ejakulátumtól, orbántól? ehhehhhee

Womb Rаider 2020.07.21. 16:52:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Fú... ez annyira izgi és piszkos.. le merted írni, hogy ... én nem is merem..

Mellesleg, ha szigorúan nézzük, a felsorolt fogalmak nem ekvivalensek.. de ettől még olyan piiiszkos és izgi...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.07.23. 23:19:38

@MsIreneAdler: legalább színzt vittem ebbe az eleve halott semmibe.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.07.24. 08:43:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): színt és hangulatot

Lorrh 2020.07.24. 09:55:22

@Puerto Prince: meg ÉLET-et. a zélet naon fontos, anélkül csak halál van.
"tata bötö tata halál valé valé náne"

www.youtube.com/watch?v=GJeJVOkHC4U

Womb Rаider 2020.07.24. 10:18:45

@Lorrh: Hááá... Matisz nagyapa tiszta Peter Dinklage :)

Dænerys Targaryen 2020.07.24. 11:01:08

@Womb Rаider: Igen! Lannister leánykori neve Matisz volt. Mi tanítottuk meg beszélni rendesen.

MsIreneAdler 2020.07.24. 13:17:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ami galott, nem halhat meg többé :)

@Lorrh: ez még mindig felfoghatatlan nekem.

@Womb Rаider: mondasz valamit :D
süti beállítások módosítása