Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yrénke blogja

Yrénke blogja

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

2020. június 19. - MsIreneAdler

 Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) 

 

Tudni kell rólam, hogy én mindenre vevő vagyok, ami szuperhős, DC, Marvel, csoda, varázslat, sci-fi ilyesmi. Tehát rohadt nehéz nekem olyat mutatni ebben a témakörben, ami ne tetszene vagy harmadik nézésre ne találnék benne valami jót. Na a fent említett filmnek ez most sikerült. A történet főhőse Harley Quinn, Joker szerelme, a nagyot bukott (bár nekem, tetszett) Suicide Squad egyetlen izgalmas, de nagyon dinka és nem mellesleg női szemmel is rohadt jó seggű mellékszereplője. Kíváncsi voltam, tetszett Margot Robbie is, gondoltam csak jó lehet. Nem volt az. Na de miért is traktállak titeket egy fos filmmel? Hát azért mert nem szólt az egész másról, mint a férfiak gyalázásáról. Nem tudom, mi volt az eredeti koncepció, de ami megvalósult az maga a borzalom. Nem volt olyan jelenet, az egész filmben (a cselekménnyel nem is untatnék senkit), ami ne arra lett volna kihegyezve, hogy szegény nők áldozatok, a férfiak pedig erőszakos bűnözők mind egy szálig. Még szegény ázsiai öregembert sem kímélték, aki az egyetlen pozitív hímnemű lett volna, őt is árulóvá tették (bocs a spojlerért). A főgonosz egy faék egyszerűségű, velejéig romlott, fehér férfi. Az egész mű csúcspontja számomra akkor jött el, mikor bemutatják, hogy micsoda egy szívtelen, kegyetlen dög is ő : megaláz egy random nőt egy klubban, miközben az addig minden segget könyörtelenül szétrúgó póker arcú mellékszereplő nőci csak áll, és hüppögve nézi az egész jelenetet... Áh, kész voltam. És azok a harc jelenetek.... Uramatyám, mint egy Bud Spencer filmben, jönnek az idiótán kalimpáló bűnöző férfiak, akiket egy max. két ütéssel le is terít az erős nő. Na szóval zsugorodtam egyre kisebbre a kanapén (mert pénzt hálistennek nem adtam ezért) egy amolyan "én kérek elnézést" érzés kerített hatalmába. Sandítottam a mellettem ülőre, és örömmel konstatáltam, hogy ő sem érti az egészet. Miért? Miért kellett feláldozni egy igéretes karaktert egy tehetséges színésznő alakítását a túltolt feminizmus oltárán? Ráadásul azt nem gondolták, hogy ha az ellenfél ilyen bugyuta, akkor a legyőzése sem jelenthet akkora diadalt, mint amekkorát szeretnének éreztetni a nézővel? Megannyi kérdés...

Nálam ez a film pont visszafelé sült el. Azt mutatta be, hogy a nők csak akkor győzhetnek a férfiak ellen, ha azok mind egytől egyig tehetetlen balfékek. Pedig ez ugye nem igaz. Az én véleményem az, hogy ez a film többet ártott a nők megítélésének, mint használt. Nagyon remélem, hogy ezzel elértük a női Taxi, a női Szellemirtók és a női Ocean's eleven által szegélyezett lejtő alját, és most már csak felfelé vezet az út. Ez a "remekmű" pedig hamarosan eltűnik a süllyesztőben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://yrenkeblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8615903204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.22. 15:21:57

Erre a hétre terveztem ezt a művet.. Ma meg pont azon gondolkodtam, hogy ez a Margó Robi mekkora szar volt a Suicide Squadban, de már a Wall Street-farkasában is :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.22. 15:36:32

Túl nagy kedvet nem csináltál hozzá, hogy megnézzem, főleg hogy nem is vagyok képregényhős rajongó.

Viszont HP rajongó az igen :)

MsIreneAdler 2020.06.22. 18:38:51

@The Cortez: neked tilos ez a film, te agyvérzést kapnál közben. Neked csak Margot Robbie seggét ajánlom az egészből, mer' a többi nő még randa is.

@Szőkenőő: sajnálom, de úgy kibukott belőlem. Először azt hittem valami paródia, de annak meg nem volt elég vicces, szóval... Azért, ha teheted nézd meg, kíváncsi lennék, te mit gondolsz.
Én is imádom Harry Pottert :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 10:26:43

@MsIreneAdler: a Harry Potter nagyon jó volt, csak azt hagyták ki belőle, hogy mit csinálnak a kamaszok, ha nincs felügyelet.

Tehát tulajdonképpen a kamaszkor lényegét :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.23. 11:50:42

Yrénke fene a rábeszélőkédet, megnéztem e remek alkotást :D
Ma a melóban elég nagy csend van, a fű se nő.....bakker ilyen hónapok óta nem volt!!! Így megadtam magam és lecsekkoltam mi ez.

Ezek után se leszek képregény rajongó, ebben megegyezhetünk. Nem ismerem a karaktereket, a betmenes filmekből tán az első kettőt láttam, meg a Heath Ledgeres jókerest, a szuperhősösből se sokat, pókember, hulk, oszt asszem ennyi.
Én úgy gondolom, ebbe nem kell belelátni semmi feminizmust, ez egy paródia. Persze a pasik a genyák, a csajok a szuperek, az erősek, sittysutty lezúznak kétszer akkora pasikat. De alapesetben ott van a történetben, hogy bizony van okuk arra, hogy kemények legyenek, mindegyiket a férfiak bántották, alázták.
Itt kapnak egy esélyt, hogy megfizessenek mindenért, ami a való életben szinte sose történne meg.
Nekem ez simán paródia kategória.
Az ilyen fajta filmben nekem a csárli angyalai sokkal jobban bejött, és ott se érdekelt a feminista oldal. Kevés ilyen film van, ahol a nők a nyerők erőfölényben is. Ennyi jár nekünk is :D

De összegezve, nekem nem tetszett, túlpörgött, humortalan, tán egyszer mosolyodtam el, mikor hirtelen Harley lábán ott termett a görkori. Nem is tudom kinek való egy ilyen film. Gyerekeknek túl erőszakos, felnőtteknek túl bugyuta, és képtelen, és a sok esemény végén egy nagyon gyors egyszerű befejezés, ahogy felrobbantották a főgonoszt.
Ewan Mcgregor az egyik kedvenc színészem :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.23. 11:54:49

@Puerto Prince: Ha ezt is beleveszik akkor egy rész lehetett volna 5 órás, és az egész vagy 15 részes :D

MsIreneAdler 2020.06.23. 12:43:57

@Puerto Prince: a filmek tényleg extra rövidek voltak a könyvhöz képest és elkövették azt a hibát is, hogy azelőtt vitték vászonra a sztorit, mielőtt J. K. R befejezte volna az egészet. Így nem tudhatták előre, hogy amit kihagynak, az nagy fontossággal bír majd. Ezért a filmből konkrétan ki sem derült, hogyan élte túl Harry az egészet, és miért, és egyáltalán.

@Szőkenőő: akkor gondold el, én imádom ezt a világot, nekem mekkora csalódás volt :D (jó, nyilván túlélem). Nagyon szeretném nem belelátni a feminizmust, és biztos ha jó a sztori, vagy legalább jobban kidolgozottak a karaktetek (ami itt ugye nem adott, hiszen ezek mind egytől egyig ilyen kevésbé ismert, másodhegedűs hősök, nincs részletes háttértörténetük), akkor feledtette volna, hogy (szerintem) mire lett ez az egész kihegyezve. Hogy ne lássam ezt az erőltetett "girl power" - t, ahhoz kellettek volna karakteres gonoszok (Ewan McGregor mindent megtett, le a kalappal, de egy fecske nem csinál nyarat) és az öltözködéssel, sminkkel kevesebbet foglalkozó hősnők. (De pl Victor Zsasz karakterét inkább a Gotham sorozat adja vissza. Azt ajánlom akkor is, ha nem vagy rajongó. Csak tekints el Will Smith feleségének ripacskodásától :D...)
Vagy ahogy írtad, lett volna paródia, de akkor meg kellettek volna poénok.
Még egy érdekesség azért : a rendező és a producer is nő volt...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 13:02:31

@Szőkenőő: amikor olvastam, arra gondoltam, hogy hogy' a faszba lehetséges, hogy Hermione-t nem rakták hármasba? Hosszú éveken át minitinik akarják megoldani a világpolitikát a tanév vége előtt, közben elfelejtenek kefélni. Ez mennyire reális? Tekintve, hogy többször a halálra készülnek; hogy van idővisszaforgató varázsnyakláncuk; hogy sokan át tudnak változni állattá is; hogy tutira van fogamzásgátlás; hogy izgalmas rasszok bukkannak fel, majd pont nem idéznek meg egy patrónust a csajok hasára... ... ... jha, majd pont elhiszem.

És akkor még nem is beszéltünk a titkos alagutakról, a láthatatlanná tevő köpenyről, meg a sörről, amit kábé tizennégy éves kortól vedelhetnek; a seprűről, amit a lányok a combjuk közé kapnak, meg a felejtés-varázslatról, amivel bármilyen komolyabb éjszakai eseményt el tudnak törölni egy szende fresh(wo)man emlékezetéből; meg persze a százszorszép-lé (vagy mi), amivel megeszel egy lábkörmöt a suli menőcsávójából, és pattanásos csontrakétaként is megcsinálhatod az utána epekedő kiscsajt tökéletes humán interfésszel... HAGGYUKMÁR!

Az egész egy kurvanagy orgia lenne, csak akkor nem lenne elég szó a politikáról.

Én azért tudtam csak végigolvasni, mert mindig azt vártam, hogy na, majd ha betöltik a tizenkettőt... a tizennégyet... a tizenhatot... de nem (nemTom, De nem), még egy forró éjszakán, vizsga után elkövetett varázspálcázás sincs benne, nemhogy griffasz meg dementorgeci. Már bocs, de ezek hiányában kissé hiteltelen a sztori, nem?

MsIreneAdler 2020.06.23. 14:00:59

@Puerto Prince: jajj, nagyon röhögtem :)

"Már bocs, de ezek hiányában kissé hiteltelen a sztori, nem?"

Értem. Tehát az, hogy a világ alatt/mellett létezik egy varázslóvilág, az hiteles, és abszolút valódinak hat, de az, hogy a pici koruk óta együtt nevelkedő barátok nem kefélik halomra egymást az fura :D? Te a Hófehérke és a hét törpét is a szexjelenetért olvastad anno :D:D? Amit írsz, az nem ez a műfaj, ez egy ifjúsági szórakoztató könyv, így kell olvasni. Nekem nem hiányzott belőle a kamatyolás. Amúgy mint minden másból, ebből is van pornó verzió.
Ha ilyen tini szexes sorozatra vágysz, ajánlom figyelmedbe az Eufóriát és a Skinst (a britt verzió keményebb, az amcsi lájtosabb). Ezekben nincs varázslat, de van kúrás. Szívesen :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.23. 14:09:07

@MsIreneAdler: Na látod, és tényleg! Hiányzott a sztoriból egy erős férfi karakter. Ewan M. egyáltalán nem volt az, és Zsasz sem. Így ebben a megvilágításban valóban csak béna, verhető, alázható pasik voltak a filmben.
A poénokkal úgy vagyok, hogy kinek mi a poén. Több olyan vígjátékot láttam, ami mástól úgy jött le, hogy szétröhögte az agyát, én meg épp párszor elvigyorodtam rajta, vagy épp fordítva.
Ez a film is poénosra volt tervezve, csak nekünk nem az.
Pl az Agymenőkön még sokadszorra is tudok röhögni, a legjobb barátnőm meg azt mondta, hogy ha 2 részt megnéz egymás után, kiég az agya :)
Lehet majd egyszer ráveszem magam erre a Gotham sorozatra :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.23. 14:27:40

@Puerto Prince: Hát ezen most jót kacarásztam :D:D

A Harry Potter minden gyilkolászós, gonosz varázslós, ijesztgetős témája ellenére is gyerekeknek készült elsősorban. A szereplők gyermeki ártatlansága fontos eleme a történetnek, és csak picit érintik a kamasz szerelmet is. Kell, hogy higgyünk a jóságban, az ártatlanságban, nem tartva attól, hogy majd Hermione kefél egy hatalmasat Viktor Krummal a bál után. Vagy Harry a kínai kiscsajt leszopatja a bagolyvárban :D
Így is meg lehetne írni a sztorit, számtalan lehetőség rejlik benne, hogy a perverz oldaláról nézzük, de az már egy másik történet :)

Még mindig röhögök, dehüJe vagy :D:D:D:D:D:D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 14:32:00

@MsIreneAdler: ja, mert az úgy szokott menni, hogy a 14 éves kölykök legfőbb dolga a politika meg a szörnyhalál utáni kies vágy.

A fantasyknak a legfontosabb része szerintem az, hogy az önmaga által felállított kereteken belül legyen logikus. Nem az a baj, hogy vannak sárkányok, hanem az, hogy ha egyszer himbálózó hajókról 3 dárdából 3 eltalálja őket, máskor meg fix tüzelőállásból vagy 50 egyszer sem.

Mondom, nekem tetszett a HP, mert Harry egy ázsiai csajra ment rá, aki kikosarazta, és ezen jókat nevettem. Meg tetszettek a történetek, és persze Hermione karaktere is, mert nekem tetszenek az okos, potens nők. Jó volt még továbbá az, hogy a történet nagyja egy bentlakásos iskolában játszódott, ami köztudottan a tudatipar terepe, sajátos belső világgal. Külön tetszett, hogy az ideológiai gonoszt az érdekelvű gonosz árulása buktatta el, nem a jók. (Persze ehhez nagyon le kellett butítani az ideológiai gonoszt.)

Ami nem tetszett, az mondom, a szexualitás teljes hiánya, meg az emberi viszonyok abszurditása volt, meg az, hogy ha együtt töltöd valakivel a gyerekkorodat, egy csók sincs köztetek, de majd hozzámész feleségül, mert csak. Meg a suli milliomos szupersztárja majd pont nem kell egy ázsiai csajnak, na persze. Zavart még a nemzetközi perspektíva hiánya is, de ez részletkérdés

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 14:39:50

@Szőkenőő: ja, mert az úgy szokott menni, hogy túlélünk együtt kábé huszonöt halálos veszélyt, lerakunk együtt vagy hetven vizsgát, háromszor megakadályozzuk Hitler visszatérését, akit a milliomos sztárbarátunkkal együtt kétszer megölünk. Mindezt szerzetesi szüzességben, aha :D

Ennél még a Peter Jackson is sokkal hihetőbb, aki a filmjeibe tök jó kifogásokat talált, hogy miért nem forgatja le azt a törpe gaypornót, amit eredetileg akart (vár rád valami határontúli csaj, a csapat fele be van szívva, a többi nem nagyon tudja megkülönböztetni a női combokat a bazaltorgonától), ezt szépen kifejezésre is juttatja, amikor mindenki szó nélkül megy Gandalf után, amikor azt mondja, hogy "Kövessétek a botomat!" :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.23. 14:53:33

@Puerto Prince: :D:D:D

Úgy néz ki, a te gyermeki lelked valahol útközben a tengeren elveszett. :) Te egy mugli vagy, nem hiszel a mesében meg a varázslatban :D

MsIreneAdler 2020.06.23. 15:38:34

@Szőkenőő: az Agymenők az nekem is tetszett. Nem tudom figyelted-e, de pár magyar utalás is feltűnik benne. Ami nekem még meghatározó sorozat volt az a HIMYM. Több okból is, magánéleti vonatkozás miatt is.
A Gotham nem azért tetszik, mert az is élvezheti, aki csak minimálisan ismeri ezt az univerzumot, de nekem adott egy kis pluszt, mikor felismertem a karaktereket.

@Puerto Prince: nekem volt egy csomó osztálytársam, iskolatársam, akikkel nem keféltem. Sőt, ahogy

MsIreneAdler 2020.06.23. 15:44:21

@Puerto Prince: elnyomtam :D
Nos, nekem nem olyan hihetelen, hogy valaki, akit túl jól, túl régóta ismersz, már nem vonzó számodra szexuálisan. Nekem van ilyen barátom. Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között ismesz meg valakit.
Én is szívesen olvastam volna egyébként többet az Anglián kivüli világról, de ugye örüljünk annak, ami van, és ne sírjunk azon, ami nincs.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 15:49:06

@Szőkenőő: dehogynem... mondom! Imádom én is a fantasyt és a sci-fit is.

Szerintem még a Gyűrűk Ura és a(z általam egyébként nem nagyon kedvelt) Star Wars sem rossz ilyen szempontból, ahol nem a szexen van a hangsúly, de az emberek motivációit, szerepfelfogását, áldozatkészségét, stb. nagyon befolyásolja a vonzódás.

Ugyanakkor nagyon gyengének tartom a Trónok Harcát, ami tele van szexjelenetekkel.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 16:16:39

@MsIreneAdler: "Nos, nekem nem olyan hihetelen, hogy valaki, akit túl jól, túl régóta ismersz, már nem vonzó számodra szexuálisan. Nekem van ilyen barátom. Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között ismesz meg valakit. "

Irénem, ez így van, de gondolj már bele... a gyerekkori barátoddal nem ti csináltátok a rendszerváltást, nem álltatok szovjet tankok elé, és nem nyertetek ellenük, pláne nem kábé háromszor. Még gimis korotok előtt.

A közösségi életveszély után az emberek azonnal párzani akarnak, ez a forradalmak, háborúk, természeti katasztrófák szerves része, egyikből következik a másik, mint ahogyan a sötétből a fény. Ezt nem én találom ki, hanem ez egy ezerszer feldolgozott téma, elég csak a V for Vendettára gondolni, vagy amikor a doktor háuzban leköhögi az AIDS-es csávó a menőcsajt. Bedrogozza magát és kefél egyet egy kollégájával, azon nyomban.

Nem azt mondom, hogy okvetlen szexről legyen szó, de a közös élmények (különösen a közös életveszély) a legkomolyabb összetartó erő lehet két ember között, elég csak a veteránokra gondolni, vagy Gimli és Legolas, vagy bárki más. Nem mondom, hogy csináljanak egy underage gangbanget mint Stephen King IT-jében, ennek sokkal finomabb árnyalatai is léteznek. A lényeg az, hogy a közösen átélt veszedelmek megváltoztatják az embereket és a viszonyukat, és ha úgy adódik, ebből bizony kapcsolat lesz.

Ha belegondolsz, a Harry Potterben is Ron végül elveszi Hermionét, de ez kb. olyan, hogy MI VAN? A közösen átélt dolgok során nem reflektálnak az egymással való kapcsolatukra, sőt, gyakorlatilag a negyedik évados két sértődésen (Harry-Ron a trimágus tusa, és Hermione-Ron a táncpartnerség) kívül olyan a viszonyuk, mintha végig virágokat szedtek volna a réten. Nem csoda, hogy a Harryt alakító színész totál alkesz lett a forgatás során. Ezt bele kellett volna vinni a sorozatba, mert ez volt az egyik reális emberi reakció az átélt borzalmakra.

Ha jól értem, azt mondjátok @Szőkenőő: vel, hogy a Harry Potter alapvetően gyerekeknek készült, ezért nincs benne szex. Ezt elfogadom, leokézom és nincs is vele bajom. De ebben az esetben viszont elég rossz üzenet a gyerekek felé, hogy a házasságok csak úgy, a semmiből alakulnak ki jó emberek között.

És az is ott van még, hogy a becsvágyó, sérült férfiak (Voldemort, Barty Kupor) motivációi, nyomorúsága és bosszúszomja mögött döntően vagy egy nő áll, vagy egy olyan férfi, akivel a nőkért való vetélkedésben maradtak alul. Ilyen tekintetben Piton prof az egyetlen, akinél ütött a sztori.

Gondoljatok bele csak abba (nem kis öniróniával mondom ezt), hogy ha öt-tíz centivel magasabbra növök, valószínűleg soha semmit sem csináltam volna az életemmel.

Szóval fenntartom azt, hogy a Harry Potter - amely politikailag 10/10-es mű - egyik legrosszabbul kidolgozott része a szex vagy vonzalom.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.23. 16:38:31

@MsIreneAdler: igen, emlékszem pl volt magyar zászló a móka és zászlókban, és ugye a rubik kocka is :)

A HIMYM nekem is tetszett, végignéztem :)

@Puerto Prince: "Ha jól értem, azt mondjátok @Szőkenőő: vel, hogy a Harry Potter alapvetően gyerekeknek készült, ezért nincs benne szex. "

Pontosan. De te felnőtt fejjel gondolod végig a történetet, nem pedig gyerekszemmel, akikben MÉG nincs benne a hátsó gondolat. Gondolj csak arra, hogy ha elmeséled a gyerekeidnek a Hófehérkét, akkor ők nem azt látják bele, hogy Hópihécske együtt él 7 krapekkal, akik szerelmesek belé, és szívesen kufircolnának vele, meg hogy a királyfi a fuss el vége után meg jól meghajtja mint zinger a varrógépet.

Elég realisztikusan fogod fel ezeket a történeteket, de tuti, hogy még a kamaszok se gondolják át így, ilyen értelemben. Ehhez még nagyon sok élettapasztalatot kell összegyűjteniük.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.23. 16:57:21

@MsIreneAdler: Nekem semmilyen film nem tilos :D Azt tudom, hogy szar, ez már a bejelentése óta egyértelmű, de attól még nem ignorálom.

@Puerto Prince: Van hermionés-időutazós pornó fan fiction.

MsIreneAdler 2020.06.23. 20:17:50

@The Cortez: jó, kicsit túloztam. Mondjuk úgy, nem ajánlom neked :). Természetesen nem tilthatok meg semmit, csak próbáltalak megkímélni :D
Ha megnézted, mindenképpen írd le, hogyan tetszett!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.07.01. 21:01:38

Már a magyar cím alapján tudni lehetett, hogy ez egy fostenger.

Deansdale 2020.07.09. 18:25:17

Ilyen az amikor politikai aktivisták csinálnak úgy filmet, hogy az elsődleges szempont a politikai üzenet, a mozi minősége pedig messze másodlagos. Sajnos ez manapság egyre jobban teret nyer a filmiparban, milliárd dollárokat buknak azon hogy fostalicska filmeket csinálnak, de ez nem zavarja őket. Első az üzenet...

Azt például tudjuk, hogy az akciómozik elsődleges nézői a fiatal férfiak, akik szeretik a jó nőket a vásznon, tehát mit csinál egy modern stúdió? Telenyomja a filmjét kifejezetten nemszép nőkkel direkt olyan ruhákban hogy még véletlenül se nézzenek ki jól, mert rohadjanak meg a macsó hímsovén férfiak. Vagyis nyíltan a célközönség szemébe köpnek. Hmmm. Aztán mikor senki nem kíváncsi a filmre szaladnak a sajtóhoz cikkeket íratni, hogy a szexista férfiak nem bírják a modern mozit. Azzal akarnak nézőket szerezni, hogy a sajtón keresztül megszégyenítik azokat akiknek az igényeivel szándékosan szembementek filmkészítés közben... Az IQ-juk valószínűleg végtelen.
süti beállítások módosítása