Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yrénke blogja

Yrénke blogja

A Múzsa

2020. június 08. - MsIreneAdler

 

Amikor olvasgattam MGTOW ügyben szembe jött velem egy félmondat, miszerint a férfiak nem élhetnek női energia nélkül, és hogy a MGTOW követők egyáltalán nem nőgyűlölők, mert igenis szükségük van nőre, pontosabban EGY nőre, A nőre, ő pedig a Múzsa. Ennek először nagyon megörültem. Hogyne, hisz annyi borzalmat olvastam a nőkről, hogy mind egytől egyig csak a férfiak nyakán élősködő, lustaság, de közben meg a törtető cafkák is, akik férfiak állására, fizetésére pályáznak. A nők, akik lefekszenek mindenkivel, mert ribancok, de mégsem fekszenek le senkivel, mert túl magasak az elvárásaik és úgyis macskás szinglik lesznek :D. 

Na szóval, sietve kattintottam, hogy vajon ki lehet ez a Múzsa, aki kitűnik ebből a fertőből, akit még egy hardcore mgtow-s is érdemesnek tart a figyelemre. Egy kicsit hosszú bevezetés után, ami alatt már tövig rágtam a körmöm, végre megtudtam: 

"...a Múzsa ugyanis az MGTOW élet jutalma. 

A nő, akivel nem kell összeköltöznünk, nem kell dugnunk, meghívnunk, eltartanunk és elmenni vele vásárolni, mégis ragaszkodik társaságunkhoz. A nő, aki még a legdurvább nőszapuló litániánkat is képes szemrebbenés nélkül, mosolyogva végighallgatni. "

Ez eddig világos. De tovább is van. (bár itt már kezdtem elveszteni a reményt) 

" A múzsa rendszerint egy fiatal, rendkívül vonzó lány, akit pont ártatlansága és őszinte érdeklődése tesz alkalmassá a Múzsa szerepre....

Erőt ad a mindennapi küzdelemhez, támogat, elfogad. Azt veszed észre, hogy segítségével sokkal eltökéltebb leszel, és jobban tudsz koncentrálni feladataidra. Ha a nehéz percekben rá gondolsz, mindenre képes leszel. Ami a családapának a pénztárcában hordott fénykép a lányáról vagy a feleségéről, a magad útját járva az lesz számodra a Múzsa....

Mindig veled van, segít, ápol, és távol tartja a rossz szellemeket. Ha igaz a mondás, miszerint egy Férfi ereje a mellette levő nő mosolyából fakad, akkor fokozatosan igaz ez az MGTOW Férfi esetében. Ha sikerül rendszeresen mosolyt varázsolnunk Múzsánk orcájára, akkor a Nemek Harcában legyőzhetetlen harcosokká válunk." 

Szóval ő a Múzsa. Egy lány, aki csak úgy van. Oké. De persze vannak dolgok, amik szokás szerint nem férnek a fejembe. Ezt a kapcsolatot egy magasabb rendű, tiszta dolognak írják le, amit nem mocskol össze a testiség, és ez tényleg szép és jó, de legyünk már reálisabbak: adott egy gyönyörű, értelmes nő, aki odáig van a férfiért, de ő nem teszi magáévá. Mert csak. Mert a pornó tökéletes és teljesen egyenértékű módja a vágyak kiélésére (a cikkben volt, nem én találtam ki), meg mert ugye a saját (szexmentes) útját kell, hogy járja egy igazi férfi. 

Tudom, hogy egy önző dög vagyok, meg érdekember, de feltételezném, hogy egy kapcsolat úgy jó, ha kölcsönös előnyökön alapul. Szóval a másik dolog, amin elgondolkodtam, és a cikk sem ad rá választ, hogy ez a lánynak vajon miért jó? Arról elég sok szó esik, hogy férfi mit profitál ebből a kapcsolatból, például jól lehet vele bosszantani a feministákat (!), bizonyítani, hogy nem is gyűlölik a nőket, satöbbi. De egy nő miért dobja a kukába a legszebb fiatal éveit egy olyan kapcsolatért, ahol nincs szex, nincs és nem is lesz soha igazi érzelmi támogatás, és persze család sem? Azért mert néha mosolyt csalnak az arcára? És egyáltalán mi van a múzsa-lét után? 

Ha erre a választ valaki tudja, írja már meg nekem, komolyan érdekel.

 

Itt a cikk is:

https://www.huffnagelpista.com/az-egyetlen-no-akinek-helye-van-egy-mgtow-ferfi-eleteben-a-muzsa.html

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yrenkeblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr315754018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.08. 09:16:40

Elolvastam.....Ez nagyon beteges.... Én ennyi ostobaságot egy helyen leírva tán még nem is láttam. Eddig se olvastam ezt az oldalt, de ez a poszt megerősített benne, hogy soha nem is fogom.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.06.08. 09:45:55

Szerintem ez az egész MGTOW dolog olyan mint a vegánság vagy vegetáriánusság. Ideig-óráig bírod, tartod magad hozzá, de ha a fent leírt szituáció lép fel, akkor bukni fogod az egészet. Úgy is megdugod azt a csajt. Ha meg mégsem, akkor le a sipkával. Én tuti nem bírnék nők kúrása nélkül élni...

Lorrh 2020.06.08. 10:07:12

A hufnágeles cikk egy gyenge polgárpukkasztás. Egy paródia. Nem tudom másként látni.

Womb Rаider 2020.06.08. 10:13:38

A 'múzsaság' kissé félre van értelmezve.. funkcióját de lényét tekintve is. A múzsa soha nem egyenrangú a médiumával (lehet az amúgy nő is) mindig felette ál. Testiség nyilván eleve felejtős, hiszen a múzsa a szellemi dimenziókban való elmélyülés, alkotás, ismeretszerzés forrása.. a vezérlő csillag..

Nem azért van, hogy a férfit hallgassa, szórakoztassa.. a férfi ebben a relációban szolga..

@Technikus Úr: 'Én tuti nem bírnék nők kúrása nélkül élni... '
Sekély e kéj ;) A nő nem csak egy test...

Womb Rаider 2020.06.08. 10:17:43

@Lorrh: Esetleg arra gondolsz, hogy a "Minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő" közhely kifigurázása lenne?

Erről jut eszembe.. néztem a Fauda-t... nem ugrottam tőle az égig, de nem is ez a lényeg., hanem az, hogy valahol az abban ábrázolt őrületben hellyel-közzel a női szereplők azok, akikben még pislákol az emberség. Mintha a veszett férfiak ellenpontjaiként lennének jelen. (Tudom, fikció..)

Lorrh 2020.06.08. 10:22:28

@Womb Rаider: Maradjunk meg a szavak mindennapi értelmezésénél.
A múzsa a művészet alkotó ihlető forrása. Valamilyen tulajdonságával, létével egy magasabb szférába tartozó mű létrejöttére inspirál.
Nehezen tudom a szavaidat értelmezni, hogy Lisa Gioconda volt a felsőbbrendű, da Vinci meg a szolgája. Ugyanmár!

Lorrh 2020.06.08. 10:32:34

@Womb Rаider: érdekes, hogy ezt vetted észre a Faudában. Nekem full veszettnek tűnt ott mindenki. A menyasszony mint öngyilkos merénylő ugyebár.

A hufnágeles cikk az egész mgtow kifigurázása, önmaga paródiája.

MsIreneAdler 2020.06.08. 11:16:35

@Szőkenőő: pedig szerintem érdemes néha alámerülni, sok mindent megmagyaráz, sok mindennel kapcsolatban. :)

@Technikus Úr: szerintem ez a normális. De ugye nem vagyunk egyformák. Megkaptam már, hogy én túl nagy jelentőséget tulajdonítok a szexnek :)

@Lorrh: az a baj, hogy ja, először még röhög az ember, hogy no hiszen. Aztán elolvassa a kommenteket alatta...

@Womb Rаider: igazából az stimmel, hogy erőt és ihletet merít a nőből, de fordítva ülnek a lovon. A múzsa egy jutalom, amit be kell zsebelni, hanem elvileg nekik kellene hálásnak lenniük a jelenlétéért, ami erőt ad. De ha jól értelmeztem, ezt inkább fordítva várják el.

Womb Rаider 2020.06.08. 11:36:29

@Lorrh: Én a klasszikus értelmezésnél maradtam.. a mitológiainál, ha úgy tetszik.

' Nekem full veszettnek tűnt ott mindenki. '
Mégis, egyedül a nőktől hallhattad, hogy kurvára véget kellene ennek vetni..
A doktornő, az IDF-os csaj, a főgonoszné, a főjófiúné, mind hangot adtak nézetüknek, hogy tele a faszuk már bosszú bosszújával.
A robbanékony természetű ara is pozitív számomra. Úgy volt, hogy bosszút állhatott volna és életben marad, de ő bele akart pusztulni a bosszúba, hogy kiszálljon ebből az őrületből, de a férjének halálát is megtorolja.
Tehát ő valóban választott.

@MsIreneAdler: "A múzsa egy jutalom, amit be kell zsebelni,"
A krumplit is megdugnák, ha sarokba bírnák szorítani... Egyébként nem ez az egyetlen fogalom, ami újbeszélül van értelmezve ;)

Womb Rаider 2020.06.08. 11:37:38

.. esetleg lehet, hogy arra az énekesnőre, a Múzsa Magdira gondolt a poszt írója?

Lorrh 2020.06.08. 14:36:34

@Womb Rаider: " de ő bele akart pusztulni a bosszúba, hogy kiszálljon ebből az őrületből, de a férjének halálát is megtorolja"
Valójában a palesztinoknak még az öngyilkos merénylet is nehéz dolgo annyira kiépült Izraelben a védekezés. Szóval més esélye bosszúra nem lehetett. De nem azokat ölte meg akik neki ártottak, hanem ártatlanokat. Szóval egy aljadék cselekedet volt.
Igen az ottani társadalom negy részének elege van a cirkuszból, de ott is könnyű megosztani a népet és manipulálni. Ez meg egy film volt, ami fikció és olyan szereplőket rágnak elő a szánkba adva, amit csak akarnak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.08. 15:36:40

Azt hiszem sejtem is ki az a rejtélyes múzsa Huffnágelnél, de nem akarok hülyeséget írni
Miért örültél meg ennek a dolognak?
A szexnek még mindig túl nagy jelentőséget tulajdonítasz, igen, a pornót pedig bár megemlítetted a cikkben, de alábecsülöd a hatalmát :)

Womb Rаider 2020.06.08. 18:05:56

@Lorrh: Nincsenek ártatlanok. Aki ott él, az háborúban áll a másikkal. Ha más esetben elő lehet venni a jól bevált szlogent, hogy vétkesek közt cinkos aki néma (ezt jelenleg is érzed a bőrödön...) akkor azt gondolom, hogy ők sem kivételek. És azért az is nyilvánvaló, hogy nem csak a bombák és a csúcstechnológiás fegyverek ölnek arrafelé... Felszámolnak/kiszorítanak egy népet.. az idő nem számít. ~5780 év után 1-200 év már nem oszt, nem szoroz. Az egész a férfiak fennhatósága alatt álló két vallásból sarjadt.. és már ki emlékszik arra, ki ölt meg kit.. először..

'Ez meg egy film volt, ami fikció és olyan szereplőket rágnak elő a szánkba adva, amit csak akarnak.'
Nyilván.. innetől kb semmit nem érdemes nézni, mert soha nem lehetsz biztos, hogy kinek és mi célja volt (a primer profitot leszámítva) az adott film elkészítésével. Egyre kevésbé tudod ellenőrizni a hitelességet és az sem biztos támpont, hogy valamiről sokak véleménye megegyezik. A valóság nem demokrácia szabályai szerint létezik.

Womb Rаider 2020.06.08. 18:08:12

@The Cortez: 'A szexnek még mindig túl nagy jelentőséget tulajdonítasz, igen, a pornót pedig bár megemlítetted a cikkben, de alábecsülöd a hatalmát :) '

A kettő a tudat síkján összemosódik.. és ugyanazon ősi ösztön kielégítését szolgálja. Mintegy komplementer módon.

MsIreneAdler 2020.06.08. 22:40:02

@The Cortez: azért örültem meg, mert azt hittem végre arról lesz szó, hogy igenis vannak olyan nők, akikért érdemes ezt az egész kényszer-cölibátust sutba dobni, és kitárni a kőkemény férfiszívet előttük. Mert hiába magyarázzák az ultra feministák meg a MGTOW-k, igenis szüksége van a két nemnek egymásra.
A red pill tanok csupán azért próbálják bagatelizálni a szex jelentőségét a férfiak életében, mert azt gondolják, hogy ezzel tartják őket sakkban a nők. Azért próbálják rábeszélni az egészséges fiatal férfiakra, hogy a szex nem is fontos, mert ha a férfiak már ezen a téren sem közelednek a nőkhöz, akkor úgy érezhetik, győztek. Na de mit nyertek? Álló brével szórakozhatnak a múzsájukkal, majd hazamehetnek rárántani. Isteni. Nem a pornó hatalmát vonom kétségbe, hanem azt mondom, hogy nem nyújt egyenértékű élvezetet egy partnerrel történő szexszel. Aki csinálta már mindkettőt, az érzi a különbséget. Jó, gondolom van olyan nő, akinél az is jobb ha Rocco szórakoztat a netről, de most nem erről van szó :). És igen, valóban vannak olyan férfiak, akik nem igénylik úgy a szexet, akik tök jól elvannak nélküle. Ez a ritkább verzió.
Persze lehet, hogy én túlzottan odavagyok a testi örömökért, de őszintén szólva nem igazán tudok más élvezetesebb, jobb dolgot, ami egy egymáshoz passzoló férfi és nő között történik. Hát ez van, nem tehetek róla :)

Womb Rаider 2020.06.09. 10:33:08

@MsIreneAdler: " Álló brével szórakozhatnak a múzsájukkal, majd hazamehetnek rárántani."

Múzsa = erekciós asszisztens? Két lábon járó viagra?

Egyébként a 'szexmentes' társadalom sem éppen mai és nem is európai 'fejlesztés'
A legtriviálisabb a szosóku dansi, a fűevő férfi. Japánban a fiatal pasik 40%-a szexuális igényeit virtualizálta és a pornó segítségével elégíti ki. (A japán pornóipar óriási és minden igényt lefed. A bizarr az, hogy ezzel párhuzamban a fiatal nők is önellátóak testi igények terén, még jobban, mint a 'férfiak'.
Náluk 60% körülire teszik azok számát, akik nem igénylik különösebben a másik nem 'szolgáltatásait'.

Szép új világ. Főleg, hogy az arányok a férfiak esetében kortól nagyjából függetlenül elég intenzíven változnak.. a rossz irányba. Sok különféle magyarázat létezik, vannak gazdasági realitásokat és okokat előtérbe helyezők, de ugyanígy vannak mély-pszichológiai magyarázatok és persze vannak 'forradalmi" 'progresszív' megközelítések.
A férfiaknál egyik ok, hogy nem éreznek késztetést a versenyre, mert 'sokba' van, annyit nem ér egy nő :(

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.09. 15:31:58

@MsIreneAdler: A múltkor már úgy tűnt megértetted, hogy nem él minden MGTOW bármilyen cölibátusban.

„igenis szüksége van a két nemnek egymásra”

Ezt meg a blue pillesek magyarázzák. Természetesen érvek nélkül.

„A red pill tanok csupán azért próbálják bagatelizálni a szex jelentőségét a férfiak életében, mert azt gondolják, hogy ezzel tartják őket sakkban a nők. Azért próbálják rábeszélni az egészséges fiatal férfiakra, hogy a szex nem is fontos, mert ha a férfiak már ezen a téren sem közelednek a nőkhöz, akkor úgy érezhetik, győztek”

Ez úgy ahogy van nem igaz. A Red Pill nem bagatelizálja a szex jelentőségét.

„nem nyújt egyenértékű élvezetet egy partnerrel történő szexszel. Aki csinálta már mindkettőt, az érzi a különbséget”

Épp erre mondtam, hogy alábecsülöd. Aki a pornót szokta meg, annak az lesz az etalon.

Lorrh 2020.06.09. 18:19:47

@The Cortez: a pornót hiába nézed, csak a kezed marad a saját öröm szerzésedre. A pornó az csak a szemnek látvány.
Egy valódi partner meg a szemnek is jó látvány és ezen kívül millió sokféle dologgal is tud örömet szerezni.
Egészen elképesztő butaság, hogy egy napon említed ezeket a dolgokat. Egy világegyetem különbség van köztük.
Nehezen tudsz kijönni a lúzer kategóriából ha csak a saját kezed marad. Aki még ennyire is képtelen egy párkapcsolatot kialakítani az defektes.
redpill sérült.
Ki nem szarja le a te red/blue pill kategorizálásodat? Mindenki leszarja.
Nyugodtan írhatod erre is hogy bluepill. Ennyi maradt a szókincsedből :)P

Womb Rаider 2020.06.09. 19:42:52

@The Cortez: 'Épp erre mondtam, hogy alábecsülöd. Aki a pornót szokta meg, annak az lesz az etalon. '

Aki volt valaha együtt hús-vér emberrel intim helyzetben, az pontosan tudja, hogy ami állítasz, egyszerűen nem igaz.
Olyan, mint a barbadosi tengerpart helyett a szolárium és a fürdőkád.
A szex a hatalomról szól.. a pornó reménytelenségről.. ugyanúgy, mint az MGTOW..

MsIreneAdler 2020.06.09. 22:33:14

@The Cortez: jó jó, persze vannak azok a MGTOW-k, akik vesznek magukhoz nőt. Tudom. De azok gondolom nem a múzsázós típusúak.
A szaporodás menete remélem elég érv azért, tudod ahhoz kell mindkét nem....vagyis a természet a legnagyobb blue pillista szemét! De szívesen mesélek a témáról, ha gondolod, ha valami nem világos :)

MsIreneAdler 2020.06.09. 22:50:53

@The Cortez: ja és a pornó. Aki nem ismer mást, annak tényleg a pornó az etalon, és persze vehetjük annak a véleményét alapul a szexszel kapcsolatban, aki még szűz, de nem érdemes. Jogod van azt gondolni, hogy a pornó teljesen olyan, mintha egy hús vér partnerrel lennél, de kérlek fogadd el, hogy, aki meg már kipróbálta mindkettőt, az az utóbbira szavaz. Szóval én azt mondom egyszer érdemes megpróbálni.

@Womb Rаider:
@Lorrh:
Azt hiszem el kell fogadnunk, hogy van olyan univerzum, ahol a pornó teljesen helyettesíti a normális szexet. Ez van. Ide jutottunk.

Lorrh 2020.06.10. 08:21:59

@MsIreneAdler: annyi megjósolható, hogy a pornót kizárólagosító emberek kihalnak hamarosan. Nekem nem hiányoznak. Ez egy evolúciós zsákutca.

MsIreneAdler 2020.06.10. 09:44:38

@Lorrh: nézd a jó oldalát: nemi betegséget sem terjeszt :D

Womb Rаider 2020.06.10. 10:01:49

@Lorrh: :) A pornó a ravasz alfák alig álcázott trükkje, hogy minimalizáljanak minden versengő, kihívó ellenfelek számát, hogy a nők lehető legszélesebb csoportjaiból válogathassanak kedvükre.

Vigaszdíj.

MsIreneAdler 2020.06.10. 13:41:08

@Womb Rаider: erre még nem is gondoltam. Gazul elhitetik mindenkivel, hogy a pornó mekkora királyság, a valódi szex meg nem is olyan nagy szám. Ők meg levarrják az összes nőt, míg a többi otthon matyizik...okos :)

Eszembe jutott még valami. Ezek szerint haveri sörözés közben nem azt mesélik a pasik, milyen nőt láttak, dugtak, hanem hogy milyen pornóra csapták ki. Mert már az a menő. Életszerű, nem?

MsIreneAdler 2020.06.10. 13:41:54

@Szőkenőő: nem vagy gonosz, csak logikusan gondolkodsz :D

Womb Rаider 2020.06.10. 13:51:08

@MsIreneAdler:

-Milyen az új csajod?

-Jó karban lévő, 32"-os, UHD , LED-es!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 14:42:24

@Lorrh: „Egészen elképesztő butaság, hogy egy napon említed ezeket a dolgokat”

Én egy létező dologról, problémáról írtam. Ha hülye vagy hozzá, akkor minek szólsz bele?

„Nehezen tudsz kijönni a lúzer kategóriából ha csak a saját kezed marad”

És ki a kurva anyád van benne?

„redpill sérült.”

Újabb értelmes fogalom az nemi identitászavaros ratyitól :)

„Ki nem szarja le a te red/blue pill kategorizálásodat? Mindenki leszarja.”

És téged ki nem szar le? Meg ki szólt hozzád már megint? Téged szar le mindenki magasról, mert még egy trollnak is balfasz gyökér vagy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 14:44:57

@Womb Rаider: „Aki volt valaha együtt hús-vér emberrel intim helyzetben, az pontosan tudja, hogy ami állítasz, egyszerűen nem igaz.”

Aki egyszer belekerült a dologba, az pontosan tudja, hogy igaz.

„a pornó reménytelenségről.. ugyanúgy, mint az MGTOW”

Ez sem csak erről szól, de láthatóan ugyanolyan fogyatékos vagy hozzá, mint a MGTOW-hoz :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 14:49:50

@MsIreneAdler: „de kérlek fogadd el, hogy, aki meg már kipróbálta mindkettőt, az az utóbbira szavaz.”

Nézz utána mi az a pornófüggőség. Egy függő ha hiszed, ha nem, az az előbbire szavaz.

@Lorrh: Aki beleragad az előbb-utóbb kihal, de nem hamarabb, mint transznemű trollok. Te sem fogsz hiányozni senkinek, nekem elhiheted.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 14:54:57

@Womb Rаider: Ennek már megint semmi értelme. Inkább menj és művelődj a témában, ne a primitív elméleteidet gyártsd! :)

@MsIreneAdler: Ez rád is vonatkozik! Nézz utána a dolgoknak, mielőtt a femi barátnőd alá adod a lovat :)

„Ezek szerint haveri sörözés közben nem azt mesélik a pasik, milyen nőt láttak, dugtak, hanem hogy milyen pornóra csapták ki”

Ebben mi nem életszerű? Szerinted a férfiak nem beszélnek egymás közt a pornórol?

MsIreneAdler 2020.06.10. 15:00:45

@The Cortez: nem kurvaanyázz, ne sértegess! Érvelj! Mi azt mondjuk a pornó nem olyan jó, mint az igazi szex. Cáfolj meg! Mondj bármit, mondd pl., hogy a kezed ügyesebb, mint bármelyik nő, ha így van :) Az nem magyarázat, hogy vannak pornófüggők. Dohányosok is vannak, de a tiszta levegő mégis jobb, nem?
Nem a függőkről volt szó amúgy sem, ne terelj. Arról volt szó, ami a Hufnágel cikkben írva vagyon: hogy a pornó teljesen jól helyettesíti az igazi szexet (nem függőknél, hanem általában), azzal teljesen egyenértékű. Na akkor innen induljunk, fuss neki még egyszer.

MsIreneAdler 2020.06.10. 15:08:19

@The Cortez: poén volt. Picit lazulj el, nem kell mindent ilyen vérkomolyan venni :D Ez a hely tényleg nem neked való, szerintem ne kínozd magad rajtunk. Én komolyan kíváncsi vagyok minden véleményre a témával kapcsolatban, főleg azokra, amik ellentétesek az enyémmel. De ennek így semmi értelme, hogy csak feldühíted magad és káromkodsz.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 15:48:29

@MsIreneAdler: „nem kurvaanyázz, ne sértegess!”

Nem neked írtam. Lorrnak, de neki meg lehet.

„Mi azt mondjuk a pornó nem olyan jó, mint az igazi szex. Cáfolj meg! Mondj bármit, mondd pl., hogy a kezed ügyesebb, mint bármelyik nő, ha így van :) Az nem magyarázat, hogy vannak pornófüggők”

Dehogynem magyarázat. Én belőlük indultam ki. Aki túlingerli az agyát, az nem fogja élvezni a valódi szexet, de a folyamat elvileg visszafordítható. Erről is írt egy posztot a Huffnágel (meg én is), érdekes azt nem találtad meg.

„hogy a pornó teljesen jól helyettesíti az igazi szexet (nem függőknél, hanem általában), azzal teljesen egyenértékű.”

Nyilván nem mindenkinél. A te korosztályodnál nem, még az enyémnél sem mindenkinél, de a most felnövő generáció az a könnnyen elérhető, korlátlan mennyiségű tartalomban szocializálódik.

Womb Rаider 2020.06.10. 16:46:51

@MsIreneAdler: "Mondj bármit, mondd pl., hogy a kezed ügyesebb, mint bármelyik nő, ha így van :) "

Touché :)))
Lássuk be... a szex kiegészül az alkotás felett érzett örömmel.

Womb Rаider 2020.06.10. 16:55:32

@The Cortez: "Nézz utána mi az a pornófüggőség. Egy függő ha hiszed, ha nem, az az előbbire szavaz."

Egy frászt. Mindig ott tévedsz el, hogy azt feltételezed: a pornó (vagy a MGTOW) választás. Nem, mindkettő az "Ez van, ezt kell szeretni.. szegény ember kézzel nőz" kategória.
Akinél meg a pornó képes kiszorítani a valóságot, vagy szétválaszthatatlanul összekeveredik azzal, az szimplán beteg és kezelésre szorul, nem pedig arra, hogy hasonszőrűekkel, egymás sebeit nyalogatva gyártsanak kicsavarodott ideológiákat saját maguk megnyugtatására és felmentésére.
A pornófüggőség persze maga is csak egy okozat, a kiegyensúlyozatlan , korcs szexuális élet kompenzálására szolgál. És miként az MGTOW , úgy ez is csak az eleinte meglévő kognitív disszonancia redukciója, semmi más. Így lesz kerek a buborék..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 17:59:14

@Womb Rаider: A MGTOW sokszor választás, csak fogyatékos vagy, hogy megértsd. A pornó az nem, abba csak belecsúsznak az emberek, mint te az alkoholba.

„Akinél meg a pornó képes kiszorítani a valóságot, vagy szétválaszthatatlanul összekeveredik azzal, az szimplán beteg és kezelésre szorul”

Sok mindenkinél kiszorítja. Valószínűleg a palidnál is, ezért választott ringyót magának, és ezért csak nézi, ahogy mások kezelgetik őt. Szóval küldheted kezelésre :)

„nem pedig arra, hogy hasonszőrűekkel, egymás sebeit nyalogatva gyártsanak kicsavarodott ideológiákat saját maguk megnyugtatására és felmentésére.”

Ezt elszoktad mondani a csoporttársaidnak is az anonim alkoholisták klubjában?

„A pornófüggőség persze maga is csak egy okozat, a kiegyensúlyozatlan , korcs szexuális élet kompenzálására szolgál.”

Ne a saját elbaszott swinger ribanc szexualitásodból, a deviáns cuckold kapcsolatodból, meg az alkoholizmusodból indulj ki!

„És miként az MGTOW , úgy ez is csak az eleinte meglévő kognitív disszonancia redukciója,”

Agybeteg feminsitaként érthető, hogy így gondolkodsz.

Womb Rаider 2020.06.10. 18:21:31

@The Cortez: Feszültnek tűnsz.. nézel te pornót rendesen?

MsIreneAdler 2020.06.10. 18:27:33

@The Cortez: itt senkinek nem kurvaanyázunk, ezért mindig szólni fogok. Ha nem szeretnéd, hogy szóljak, írd úgy, hogy ne lássam (vagy inkább sehogy) . Ezen a blogon képzeld azt, hogy mind egy asztalnál ülünk. Amit ott nem mondanál, azt ne írd le itt. Egyszerű.
Na ebben abszolút igazad van, hogy aki pornón szocializálódik, és ott látja a teátrális jeleneteket, az eltúlzott mimikát és az akrobatikus helyzeteket az ezt várja a valódi szextől. Mivel így feltúrbózza az ingerküszöbét egy normális nő, vagy egy hétköznapibb szitu már nem izgatja föl. Na így már értem. Ja, attól, hogy most egyetértünk nem vagyunk barátok, mert hajlamos vagy ilyeneket hinni, hogy aki egyetért az barát, aki nem meg ellenség :).
Szégyellem, de bevallom nem olvastam az összes bejegyzésedet, most, hogy erre felhívtad a figyelmemet, megkeresem és lehet, hogy elolvasom.

@Womb Rаider: azért van abban valami, hogy korlátlanul, ellenőrizetlenül ömlik a fiatalokra a szexuális tartalom mindenhonnan. A mai pornófüggők már nem feltétlenül negyvenes, pörköltszaftos atlétában feszítő, pocakos pacákok. Már simán lehetnek tinik is. Őket meg nem tenném százszázalékig felelőssé ezért, hogy kialakul a függőség, vagy ha az nem is, egy irreális kép a szexről. Egy tini előbb lát pornót, mint hús-vér partnert, így azért, ha jobban belegondolsz nem csoda, ha az előbbihez viszonyít, az lesz az etalon. Gondolom Cortez is valami ilyesmire gondolt, csak nem volt ideje leírni, a sértegetések mellett :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 18:50:26

@MsIreneAdler: Na úgy látszik te érted. Womb is érti, mert múltkor ő írt egy hasonló, kivételesen jó kommentet a pornóról meg az ingerküszöbről, csak most szándékosan értetlenkedik.

„ki pornón szocializálódik, és ott látja a teátrális jeleneteket, az eltúlzott mimikát és az akrobatikus helyzeteket az ezt várja a valódi szextől. Mivel így feltúrbózza az ingerküszöbét egy normális nő, vagy egy hétköznapibb szitu már nem izgatja föl. ”

Ez így van, plusz még vedd hozzá ezekhez a különböző hormonokat, amik ilyenkor végigfutnak az emberen. Gary Wilson Pornóra kattanva című könyve eléggé alapműnek számít a témában, bár nekem még nem volt hozzá szerencsém. Viszont tegnap kezdtem olvasni Csonka Balázs Kész fantázia című könyvét, amely eddig egész összeszedettnek tűnik.

Womb Rаider 2020.06.10. 19:19:13

@MsIreneAdler: "Mivel így feltúrbózza az ingerküszöbét egy normális nő, vagy egy hétköznapibb szitu már nem izgatja föl."

Én ezt picit másként gondolom.. sokan eshetnek csapdába (főleg az amúgy sekélyes szexuális kultúrával, kevéske tapasztalattal és nem mellékesen nulla anatómiai ismeretekkel bírók) hajlamosak igaznak hinni mindent, amit az ilyen-olyan pornófilmekben látnak.. eddig semmi gáz, hiszen pont erre van kihegyezve a produktum, a mennél hatékonyabb izgalomkeltésre.
A probléma ott vált élesre, amikor a látottakat egy az egyben megpróbálja átültetni a gyakorlatba, mert tegyük fel, már partnert is sikerült találni. Nyilván imponálni igyekszik, és nagy magabiztossággal 'teszi' a dolgát.. de mivel a pornó mellé ritkán tálalják a beksztédzs történéseket, hamar kibukik , hogy az 'elmélet' nem működik a valóságban. A lánynak nem lesz orgazmusa attól, hogy a torkába nyomja a farkát, viszont taknya nyála egybe fog folyni és mázli, ha öklendezés közben nem harap a cerkába.
A másik kritikus pont az análnál jön el.. végül a proof, a kötelező cumshot teszi fel a habot a tortára..és amíg egy pasinak nem fröccsent ondó a szemébe, nem feltétlen fogja elhinni, hogy kib@szott kellemetlen is tud az lenni (nem, a hajba sem jobb semmivel, a haj nem erogén zóna)
(nem vagyok különösebben rácsúszva a pornóra, de amit láttam, abban nem nagyon vacakoltak holmi előjátékkal, meg hasonlókkal (minek, hiszen ott a síkosító és egy macho amúgy is jól megköpködi a suncit, mielőtt elsőre koppanásig tolja a farkát)
Szóval a pornó nem a szexről szól a nagy általánosságban, hanem a férfi izgalmáról, vágyairól, kidesztillálva, töményen. A nő tartozék, eszköz, használati tárgy..
Nem csoda, ha a jó és vágyott, kielégítő szexből lassan mindkét érintett számára szenvedés, kötelező (vagy nem..) gyakorlat lesz.. aztán már az sem , mert a nőnek a porcikája sem kívánja..

kicsit bő lére eresztettem (bár korántsem sikerült mindent kiírnom ezzel kapcsolatosan magamból) de a lényeg: a szerelem és vele a szex iskoláját ki kell járni. Végig kell haladni a sok-sok lépcsőn és ebbe persze a pornónak is megvan a helye, de csak sokkal később, amikor már valóban képes az ember helyén kezelni. Akkor lehet inspiráció, visszacsatolás (jobbára a közösségi csatornákon át) de nem az egyébként egyre rohamosabban tért hódító állíatias, erőszakos formákban.. A férfiaknak lehet izgató.. de a nőknek messze kevésbé. érzésem szerint.
Szóval mindez könnyen elvezethez ahhoz, hogy az egyik fél nem kér a másik gépies, pornós mintákon alapuló nyomulásából, a másik meg nem kapja meg azt, amit vágyik.. totális kudarc és ez öngerjesztő módon egyre mélyebbre tolja az éket férfiak és nők közé, masszív gátlásokat épít az egyik oldalon, míg egyre magasabbra tolja az ingerküszöböt amott...
Megint a vesszőparipám: agy nélkül nincs jó szex. Intenzív, durva, ingerdús , fájdalmas, kimerítő lehet, de nem lesz lámpaoltós kishalál.. ez tuti.

Pornót amúgy szerintem mindegyikünk előbb látott, mint hogy szexuális aktusban vett volna részt. Én biztosan, de én közben maszturbáltam és nagyon-nagyon sokat olvastam. Mindent, ami elérhető volt.
Igyekeztem mennél jobban megérteni a saját testem működését, de nyilván a férfiét is. A legfontosabb: megtanultam erről kommunikálni a partnerrel és megtanultam szinkronizálni magam/őt.. megéri.. már csak amiatt is, mert másként nagyon szerencse függő, hogy megfelelő partnert fogsz ki, akire rábízhatod magad. A szexhez meg kell érni, mert pusztán a fizikai késztetés, az ösztönök és a fizikai ingerek nem adják meg azt a teljes élményt, amihez kell a mentális mozi és kontakt.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 19:29:48

@Lorrh: Az alkoholistás poénok jobban betaláltak, ezért nem is reagált most rájuk :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 19:34:17

@Womb Rаider: „főleg az amúgy sekélyes szexuális kultúrával, kevéske tapasztalattal és nem mellékesen nulla anatómiai ismeretekkel bírók) hajlamosak igaznak hinni mindent, amit az ilyen-olyan pornófilmekben látnak.. eddig semmi gáz, hiszen pont erre van kihegyezve a produktum, a mennél hatékonyabb izgalomkeltésre.”

Olvasd el az ajánlott irodalmat, aztán gyere ilyen hülyeségekkel. A többi amit írtál, hellyel-közzel igaz.

Lorrh 2020.06.10. 19:45:28

@The Cortez: 3800 napja nem tudjuk ki volt kaya ibrahim, és 57 napja azt sem, hogy akkor végülis a te egyéni véleményed szerint a pornó helyettesíti-e a nőkkel való párkapcsolatot vagy sem. Nem kell a rizsa az mgtow meg a pornófüggésről.
Konkrétan a te életedben elég a pornó? Ettől sérthetetlennek és erősnek érzed magad, hogy nem fogsz egyetlen nő pinájának a rabja sem lenni? Járható út ez a jövő férfi társadalma számára és így megszabadulnak a mocskos feministák terrorjától?

Womb Rаider 2020.06.10. 19:55:13

@Lorrh: A pornó csökkentheti a szex iránti éhséget, mennél inkább leszakít a valóságról, annál hatásosabban.. mert a szex már úgysem lesz képes megadni a vágyaid kielégítéséhez szükséges ingereket.. pótolhatja/kiválthatja azoknál is, akik nem értik a szexet.. így közvetve függetleníthet a hús-vér nőktől.. talán pótol valamit. de sokkal többet elvesz, ellehetetlenít cserébe.

MsIreneAdler 2020.06.10. 20:10:57

@The Cortez: annyira nem ástam bele a témába magam. Ez a függőség pont elkerült. A könyvek érdekesnek tűnnek.

@Womb Rаider: na igen ezek a standard pornó elemek már akkor, tapasztalatlanul sem tűntek túl vonzónak. Ha jól emlékszem én elsőre egy magát öklöző nőt láttam valami Dollyt, aztán persze jöttek a srácok is, nem csak öklözni:D Na jó, de a te meg az én időmben hogy lehetett pornóhoz jutni? Ha mázlid volt, akadt egy olyan haverod, aki szüleinek az elzárt szekrényéből ki lehetett csenni egyet és stikában megnézni. Az izgalom faktort nem a látottak adták, hanem az, hogy tilosban járunk, meg jujj, nehogy hazajöjjenek az ősök. Picit más, mert most akár a suli udvarán is egymás orra alá dugják az alsós gyerekek az online poreszt... (true story)
Szerintem már nem csak a pasikra van kihegyezve a pornóipar. Vannak kifejezetten jó, nőknek szóló szösszenetek. Pl. ha megnézel egy jelenetet George Uhle-val, ő abszolút vállalható. Persze nem láttam mindent tőle, lehet neki is vannak gázosabb videói.
Azért vicces volt nekem is visszagondolni a kezdetekre. Nem volt egyszerű. Én szerintem meglehetősen suta voltam :D.
Ja és ne bántsátok Cortezt, lehet épp ínhüvely-gyulladása van, azért ilyen morci néha :D

Lorrh 2020.06.10. 20:41:27

@MsIreneAdler: "Ja és ne bántsátok Cortezt"
Beleszerettél ne is tagadd. Vonz az ellenállása, amit meg lehet törni.
Átlátok a szitádon :-DDDD

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 21:49:23

@Lorrh: Még mindig nem rólam volt szó. Ha leírom, hogy sok alkoholista él Magyarországon, akkor a jelenség nem is létezik? Neked is azt tudom javasolni, hogy nézz utána ezek a ”rizsáknak”.

„Beleszerettél ne is tagadd”

Nem is tagadja :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 21:51:49

@MsIreneAdler: George Uhl nem röhejes? :D

De ha nem akartok olvasni, akkor ajánlom még Hevesi Kriszta videót. Ő szakember, és nem gonosz patriarcha, úgyhogy neki már csak hisztek :)

www.youtube.com/watch?v=HcezQdFpkSk

MsIreneAdler 2020.06.10. 22:35:10

@Lorrh: lebuktam :D. Bár eszemben sincs megtörni, nem vagyok én olyan erőszakos némber.

@The Cortez: dehogynem röhejes! Kopaszodik meg minden, abszolút nem az a nők bálványa típus. De van benne valami megkapó. Na jó fura ilyet egy pornósról írni, de nem tudom máshogy kifejezni. Amit tőle láttam, az nem az az erőszakos, durrbelebumm, lehet csak ezért maradt meg bennem (és ez is furán hangzik egy pornóssal kapcsolatban :D).

"Még mindig nem rólam volt szó."

Pedig ennél egyértelműbben már nem lehet leírni, hogy ő a TE véleményedre kíváncsi, hogy TE hogy állsz ehhez a kérdéshez. A.) pornó B.) nő. Melyiket részesíted előnyben, és miért,ez a kérdés.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.10. 22:56:55

@MsIreneAdler: Megnéztem, ő az, akire gondoltam.

„Kopaszodik meg minden, abszolút nem az a nők bálványa típus. De van benne valami megkapó”

Akartam kérdezni, hogy mi van akkor, ha kopaszodik, aztán meg is válaszoltad, hogy semmi :)

„Amit tőle láttam, az nem az az erőszakos, durrbelebumm”

Pedig én pont így ismertem.

Én egy társadalmi problémáról írtam.

MsIreneAdler 2020.06.11. 06:01:20

@The Cortez: én ilyen masszázsos jeleneteket láttam vele, ahol azért nem vadult amolyan pornós módra :). Sajnos a teljes munkásságát nem ismerem, ennyire nem követem. Semmi gond nincs azzal, ha valaki kopaszodik, huszadrangú részletkérdés.
Jó egy társadalmi problémáról írtál, értem. Ezek szerint sosem tudjuk meg a te álláspontodat ezügyben :( :).

Lorrh 2020.06.11. 08:09:56

@MsIreneAdler: Mert ő nem egy ember! Csak egy algoritmus akit arra programoztak, hogy ellentmondjon másoknak és átkozódjon, káromkodjon. A Boston Dynamics fejleszti, pont mint a robotkutyát. Ez a nullszéria és nincs felkészítve még egyéni kérdésekre. Az majd a kettőpontnullás verzió lesz.

MsIreneAdler 2020.06.11. 08:52:54

@Lorrh: úgy gondolod gyanút kellett volna fognom, mikor két posztot is a szexrobotoknak szentelt...:)?
Nem olyan egyszerű ez neki, gondolj bele, hogy mi forog kockán, ha válaszol. Én megértem, hogy ezt most kihagyja.
Ha a nőket választaná, kiderülne, hogy mégiscsak kell azoktól a gaz nőktől valami, szükség van rájuk, az meg ugye blue pill marhaság. No de azt sem mondhatja, hogy pornó, mert bármennyire is elfogadott dolog, azért mégiscsak picit szánni való és ciki, ha valaki otthon a gép előtt tutujgatja a jancsit, ja és persze fenn áll a veszélye, hogy egyből szőrös tenyerűnek meg recska matyinak csúfolnák itt a blogon :D. Azt is tudom, hogy ebből a kommentből valószínűleg azt hozná ki, hogy egy szívtelen dög vagyok, gúnyolódok a pornó függőkön, pedig ez nem igaz.

Womb Rаider 2020.06.11. 10:40:24

@MsIreneAdler: "Ha jól emlékszem én elsőre egy magát öklöző nőt láttam valami Dollyt, aztán persze jöttek a srácok is, nem csak öklözni:D "

Egyből a mély vízbe :)))

'Szerintem már nem csak a pasikra van kihegyezve a pornóipar. Vannak kifejezetten jó, nőknek szóló szösszenetek.'
A mainstream, amin keresztül esel, az elég egy kaptafa. Főleg, amihez ingyen hozzáfér a kiváncsi szem.
Az elsőre nem igazán emlékszem, valami német cucc volt, de valahogy mesterkélt és gépies volt.
Arra sem nagyon emlékszem, hogy láttam volna olyat, amiben bárminemű kerettörténet lett volna.. de mivel nem én vagyok a célcsoport, az igazat megvallva nem is tanulmányoztam a témát hosszabb távon és átfogóan.
Egyre emlékszem a közelebbi múltból, ez a Wasteland www.imdb.com/title/tt2504910 és itt-ott láttam a fourchamberedheart klipjeiből.. mit tudom én.. ha maszturbálni támad kedvem, akkor van elég mozi fejben, az is megteszi.
A legeslegelső találkozásom 'a' pornóval az amúgy pár pornó novella volt..ilyen is, olyan is... de ott legalább a saját képzeletemmel kiteljesíthetem, a saját ízlésemhez igazíthattam..

"Azért vicces volt nekem is visszagondolni a kezdetekre"

Attól volt tökéletes és tiszta élmény. A bénázások, a próbáljuk ki ezt vagy azt ... hoppácska.. megjött a Mikulás.. most mi lesz.. már mindegy..na, de mi legyen ezzel a marha nagy folttal a kanapén :(

MsIreneAdler 2020.06.11. 12:17:15

@Womb Rаider: ja nem cicóztunk, meg aztán azt néztük, ami volt. Egyik barátnőm szülei kölcsönöztek ki ilyen filmeket a videótékából (nyihihi) és azokba lestünk bele titokban. Mondjuk nekem már akkor leesett, hogy ez nem lehet valódi, ezt a nők többsége nem élvezheti, de megkockáztatom a férfiak többsége sem.
Történetre én sem emlékszem, vagy hogy valamelyik filmet az elejétől a végéig megnéztem volna.
Jujj azok a jó kis német alámondásos pornók, szemcsés kép, unott hang, szőrős volt mindenki :D
Nyilván a kezdeti bénázás természetes, nem is volt feltétlenül rossz élmény, de komolyan örülök, hogy nem ragadtam meg azon a szinten, annál a srácnál, pedig áldott jó fiú volt, szerintem még most is az. De utólag azt kell mondjam, hogy a szexhez nem igazán értett, vagy csak nem tudtuk kihozni egymásból a legjobbat, én hiába igyekeztem. Pedig ugye erkölcsös nőként kutya kötelességem lett volna hozzámenni és soha meg nem ismerni, hogy milyen is az igazi összhang az ágyban férfi és nő között... :D. Elbasztam. Szó szerint :)

Na de ki milyen poreszt látott először???

Womb Rаider 2020.06.11. 12:53:25

@MsIreneAdler: Na, és a Quelle-ből rendelhető arany színű "testmasszírozó"? Ált.iskolai baránőm apja kamionos volt és seftelt mindennel. Náluk találtunk a szekrény aljában egy féltucat ilyen vackot.. tök izgi volt, bár nem mertük kicsomagolni.. és basszus, azóta sem volt olyan vibrim :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.11. 14:45:48

@MsIreneAdler: Nem vagy igaz, olyan jó a dumád :):):)

Na de ki milyen poreszt látott először???
Én 16 éves koromban a barátnőm uncsitesójánál láttam egy újságot, ahol annyi látszott, hogy egy csaj arcára lövődik egy farokból a cucc.....először nem tudtam mi az. ( ó áldott kislánykor:) aztán majdnem okádtam egyet :D:D
Utána bele se mertem lapozni az újságba :)

MsIreneAdler 2020.06.11. 15:17:34

@Womb Rаider: nekem nem volt ilyenem, de az egyik rokonunknak igen. Felnőtt fejjel tudtam meg, hogy a szüleim mit össze röhögtek a "masszírozón". Mert fájt a háta szegénynek, na ja... :D.

@Szőkenőő: jujj egyből a cuccal szembesültél! Nem csodálom, hogy kiakadtál.
Ahogy visszagondolok már lehet azért nem sokkolt úgy ez az első film, mert engem olyan 10 éves koromban a 14 éves unokatesóm felvilágosított. Ő akkora már több filmet is látott, amiket rendre el is mesélt. Nagyon menő csaj volt, 16 évesen szült is :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.11. 15:47:23

@MsIreneAdler: Én nagyon kislány voltam még. Mikor asszem hetedikben a felvilágosító órán az egyik osztálytársnőm megkérdezte a biosztanárnőt, hogy a behatoláshoz ugye kell a fiúknak a merevedés, én csak pillogtam nagyokat, miről beszél ez? Azt tudtam hogy mit hova kell dugni, csak azt még nem emeltem be még akkoriban, hogy a fiúk szerszámának ehhez hogy kell működni.
Olyan 16-17 évesen kezdtem ismerkedni a szex lájtos formájával, és 18 voltam ,mikor átestem a tűzkeresztségen.
Arra emlékszem, hogy a kis barinőkkel beszélgettünk az orális szexről, és egybehangzóan kijelentettük, hogy na mi olyat soha! :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.11. 16:30:30

@Lorrh: És megint egy olyan troll mondja mindezt, aki szintén nem tudott összehozni magának még egy blogot sem :)

@MsIreneAdler: „gúnyolódok a pornó függőkön, pedig ez nem igaz. ”

Pedig igaz :D Amiről írsz az meg nem ciki, hanem inkább káros.

Womb Rаider 2020.06.11. 16:37:03

@The Cortez: "aki szintén nem tudott összehozni magának még egy blogot sem :)"

Lehet, neked sem kellett volna. Tudod, ha már hasznára nem tudsz lenni , legalább ártani ne árts senkinek;)

(és még valami.. attól, hogy te nem tudsz valamiről.. az attól még létezhet, ugye?)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.11. 16:46:29

Gyorsan magadra vetted, örülök. Dehogynem kellett volna. A hozzád hasonló, menthetetlen embereknek senki nem tud a hasznára lenni, de a normálisaknak igen.

„legalább ártani ne árts senkinek”

Szerintem ezt már én is elmondtam neked párszor.

„és még valami.. attól, hogy te nem tudsz valamiről.. az attól még létezhet, ugye?”

Komolyan kérdezed? A pornófüggőség tagadással is te égtél be te elmebeteg :)

Womb Rаider 2020.06.11. 16:48:46

@Szőkenőő: 'aztán majdnem okádtam egyet :D:D'
Fúúúú... én a töltött libanyakkal voltam így. Nagyanyám szerint meg kéthavonta egyszer kell az asztalra.. Aztán lehettem vagy 30, amikor egy baleset miatt három hétig kórházban feküdtem.. az éhhalál küszöbén voltam és a nagyikám hozott nekem töltött libanyakat, akkurátusan felszeletelve.. és persze libalevest, ha akkor nem lett volna, most biztos nem boldogítanálak benneteket.

Womb Rаider 2020.06.11. 16:49:39

@The Cortez: Mi van? Ki tagadott és mit?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.11. 16:53:24

@Womb Rаider: Megint kányszeramnéziás vagy? Szokás szerint a primitív elméletgyártásoddal kiforgattad a dolgot.

Lorrh 2020.06.11. 17:01:33

@Womb Rаider: a pornófüggőséget. Neki ilyen monomániái vannak. Most a pornófüggőségre van rácuppanva, csak arról hajlandó beszélni. Ő tematizálja a blogot.
Mondjuk én leszarom ezt a robotot.

Womb Rаider 2020.06.11. 17:08:50

@The Cortez: Tudom, hogy nehezen viseled, ha valaki nem visszhangozza az axiómáid, sőt, merészel attól eltérő véleményt megfogalmazni..és azt is tudom, hogy a szövegértés túl nagy kihívás számodra.. de erről bizton nem én tehetek.

Womb Rаider 2020.06.11. 17:10:21

@Lorrh: Ja! De én nem tagadtam, csak más okát véltem felfedezni :) Sajnos nem vettek fel a Piros Bogyó Életviteli Akadémiára, autodidakta tévelygő maradtam.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.11. 18:51:37

@Lorrh: Ahhoz képest mégis beleugatsz a mondandójába. A blogot is leszarhatnád. Egyáltalán minek jöttél ide?

@Womb Rаider: Nem más véleményt fogalmaztál meg, hanem a saját szájízed szerint forgattad ki az egészet :)

Lorrh 2020.06.11. 20:16:01

@The Cortez: "Ahhoz képest mégis beleugatsz a mondandójába"
És ezt te szemrehányod? Szólíthatlak white-knight-nak? Ez már a redpill mester fokozata?

MsIreneAdler 2020.06.11. 23:02:49

@Szőkenőő: engem nagyon érdekelt a téma. Mire bioszból oda jutottunk, már mindent tudtam. De nem szóltam róla senkinek. Amúgy is olyan jókislány voltam, nem hitték volna, hogy bármit tudok a szexről. Mire az első együttlétet összeszerencsétlenkedtük a kis barátommal, már egészen képbe kerültem, én 16 voltam :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.12. 10:24:03

@MsIreneAdler: Alamuszi nyuszi nagyot ugrik mi? :D Amúgy szerintem azok a nők tudják a legnagyobb meglepit okozni az ágyban, akikről nem is feltételeznék :)

Én meglepődtem, hogy pár osztálytársnőm mennyire képben van. Sőt, volt aki már nyolcadikra túl is volt az eseményen. Visszaemlékszem én még mennyire kislány voltam. De lehet azért volt, mert olyan kis szürke kisegér voltam, aki a népszerű széplánykák árnyékában volt. Így utólag már nem bánom, hogy nem kerültem túl korán a körfogásba.
Van egy 13 éves unokahugim, hát őt már most félve nézzük az anyjával. :)

MsIreneAdler 2020.06.12. 11:36:19

@Szőkenőő: valahogy úgy, a kutya nem gondolta volna, hogy titokban mindent elolvasok, amit csak fellelek a szexről. Nem tudom nálatok hogy volt, de nálunk otthon nem igazán volt ez téma, persze anyukám mondta, hogy ha valami van kérdezzek nyugodtan (erre majdnem azt válaszoltam, hogy oké, te is :D), de nem éreztem, hogy komolyan is gondolja. Szerintem akkoriban még rohadtul meg is könnyebbültek, hogy más elvégezte a piszkos munkát. Na manapság már nem lehet ilyen egy szülő. Elébe kell menni a dolgoknak és korán meg kell kezdeni a felvilágosítást, ha azt akarod, hogy te legyél az első, akitől ilyet hall a gyermek. De ez csak az én véleményem.
Hú 13 éves az már kész nő, kitartást hozzá és lankadatlan figyelmet :D

Womb Rаider 2020.06.12. 12:00:45

@MsIreneAdler: Szerintem ebben van némi szerepe az incest taboo-nak IS.
Az ember általában zavarba jön, ha a közeli hozzátartozókra szexuális kontextusban gondol. Ez mélyről fakadó gátlás, olyan távozz tőlem sátán féle..

Nyilván vannak kérdések, amikről bizonyos esetekben muszáj szót ejteni, de kevesen tudják ezt megoldani minden feszélyezettség nélkül. Lehet, nem is szükséges, csak meg kell oldani, hogy a gyerek választ kapjon a kérdéseire, megbízható és hozzáértő embertől, illetve olyan bizalmi pozíciót kell kialakítani, hogy ha nem is direkt módon, de fel meri tenni a kérdéseit.
Régen, amíg nem volt ennyire széles körben elterjedt az internet, addig a könyvek jelentettek kapaszkodót, amik vagy 'spontán' jelentek meg a család könyvespolcán (már, ahol volt ilyen..) vagy egymásnak adogatták az érdklődőbbek.. és hát ugye a könyvtárak is sok titokról lebbenthették fel a fátylat.
Manapság a net lehetne könnyen elérhető forrás, csak olyan tömegben ömlik az infó a szerencsétlen kölkökre, hogy kapkodhatják a fejüket.. és könnyen átcsábulhatnak a sötét oldalra.
Mire a szülő feleszmél, addigra sokszor feleslegesen sok új vizuális inger éri a szexualítás világa belépni készülő fiatalokat. Nem lennék lányos anyuka (legalábbis ezzel kapcsolatos problémák miatt)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.12. 12:27:34

@MsIreneAdler: Nálam nem volt szülői felvilágosítás. Barátnői (10 éves korban kb) az igen, de utólag azért rájöttem, hogy nem úgy lesz a gyerek, hogy a nők nemi szervébe tejet öntenek. Asszem tölcsérrel kellett művelni a történetet :D

Az unokahugimat már több mint egy éve vettem szárnyaim alá az anyukája helyett. De persze neki már nem az aktus tényét kellett felfednem, azt csak átbeszéltük, hogy pontosak-e az értesülései, hanem a nővé válást, a fiúkkal barátkozást, a védekezést, ilyeneket. Aranyos volt, mert kérdezgetett, érdeklődött.
Nekem fiam van, vele más volt. Leültünk az apjával hármasban sütögetni, és mondtuk, hogy kérdezzen :D És kérdezett :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.12. 13:13:21

@Womb Rаider: Amilyen hasznos ez a net, annyira káros is. Hiába próbáljuk inteni a gyerekeket mire figyeljenek, hogy azonnal szóljanak, ha gyanús, zaklató dolog éri őket. mikor szembe kerülnek ilyennel, akkor megijednek, nem tudják hova tenni, ne adj ég belesodródnak valamibe. Unokahugi is megijedt a Momo féle üzenettől, pedig egy nagyon okos kislány. Nem mert szólni, mert megfenyegették, hogy a szüleit bántani fogják. És ez csak a jéghegy csúcsa. mi mindenhez hozzáférnek, amit nem tudnak helyesen megítélni a fiatal koruk miatt.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.12. 13:52:47

Pont ilyenkor nem vagyok itt. Ehh. Összefoglalok.

@Technikus Úr: jól látja a dolgokat, a pina isten ajándéka, aki nem szeret egy nőt élvezni és élveztetni, az elég keményen kihagy valamit az életből. Kb. mint aki nem szeret enni-inni, és inkább infúzión meg táplálékkiegészítők formájában bogyókat szeretne szedni.

@Szőkenőő: @MsIreneAdler: @Womb Rаider: egy igazi lányregény van készülőben, tetszik!

Egyébként Wombi, nem unod még, hogy egy szellemi mozgáskorlátozott fejére dobálod a labdát, miközben ő arról győzköd téged, hogy a saját elhatározásából tud ilyen jól fejelni?

@Lorrh: leginkább azt kedvelem benned, hogy senkit sem kedvelsz.

A pornóról annyit, hogy amíg nem látok filmen egy kéjtől ásítozva prüttyögő-cuppogó puncit, addig nem hiszem el, hogy real!

MsIreneAdler 2020.06.12. 14:45:49

@Womb Rаider: nyilván van egy ilyen szégyenérzet is benne, igazad van. Mert hát ja, az ember gyereke kábé annyit szeretne tudni a szülei szexuális tapasztalatairól, életéről, mint amennyit én szerettem volna az enyéimről, az az inkább semmit. Valószínűleg a legjobb, amit tenni lehet, ha ott vagy neki, ha valami tényleg nem világos. Én úgy gondolom, hogy minden kérdésre válaszolni kell, de csak a kérdésre. Egy szülő szeretné azt hinni, hogy még ennek vagy annak nem jött el az ideje, de ha már bekérdez a gyerek, akkor akár akarja, akár nem, az idő bizony eljött :D. A fodrászom mesélte, hogy neki a 10 éves lány jött azzal haza, hogy análszex, szegény, mondta, hogy azért bizti, ami bizti ráguglizott, majd faarccal előadta, imádom azt a nőt :)
Szóval a fiúkkal könnyebb, azt mondod?? ;)

@Szőkenőő: tölcsér? Na ezen felröhögtem:). Szerintem jól csináltátok, főleg, hogy a férjed is ott volt. Az apukák gyakran megúszósak ezen a téren.

@Puerto Prince: jó, hát el vagy foglalva :) Lányregény? Az első pornós élményeink :D? Inkább az első csók, vagy az első együttlét, na az már romantikus. Ki kezdi?

MsIreneAdler 2020.06.12. 14:48:12

@Lorrh: az egy nagyon jó rész volt. Mondjuk minden színész hibátlan benne.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.12. 15:11:57

@Puerto Prince: Lányregény? Ez jóóó :D
Kiadjuk a kis titkainkat, mi? ;)

@Lorrh: Terveztem már a sorozatot megnézni.

@MsIreneAdler: Tényleg apa megúszós volt a dolog :D De nálunk bevált, hogy raclette sütögetés közben beszélgettünk a gyerekkel, és olyankor megnyílt jobban bármilyen témában. Egyszer majdnem dobtunk egy hátast apjával, mikor elmesélte, hogy képzeljük el, a barátja fütyijéből már jön valami, az övéből meg még nem :D Nem is tudom, volt tán 12, 13? :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.12. 15:20:22

@MsIreneAdler: Első csók? Na kezdem én. 16 éves voltam, a barátnőm első pasija, aki 18. Két hétig járt vele, szakítottak, aztán nemsokára felhívott engem, akarok-e járni vele. Barinőm nem bánta, így igent mondtam. Baromi helyes fiú volt, nem mondhattam nemet :D
Barátnőméknék volt a randi. Nehezen álltam kötélnek, mert nem zavarban voltam nagyon. Aztán végül megcsókolt, átdugta a számba a nyelvét, de én nem mertem viszonozni, eldugtam a nyelvem :D De ettől még kellemes élmény volt. Azt mondta a srác elsőre nem rossz, de a nyelvjátékon lenne még mit javítani. Másodszor már bátrabb voltam, és onnantól már simaliba volt a dolog.
A srác velem is szakított kb 1 hónap után, mert tovább nem engedtem. De kezdésnek jó volt, azóta is nagy kedvelője vagyok e kellemes tevékenységnek :)

Womb Rаider 2020.06.12. 15:23:23

@Szőkenőő: "Barátnői (10 éves korban kb) az igen, de utólag azért rájöttem, hogy nem úgy lesz a gyerek, hogy a nők nemi szervébe tejet öntenek. Asszem tölcsérrel kellett művelni a történetet :D"

:))))) Ez nagyon cukker:) Azért legalább színben stimmelt a dolog..

Womb Rаider 2020.06.12. 15:55:30

@MsIreneAdler: Az első olyan 'igazi' az az egri Széchenyi utca 'Drinkbár' elnevezésű kis vendéglátó helyén esett meg, kis boxok voltak, jó sötét, és este 10-11 után videókat vetítettek egy tv-n.
Szerelmes voltam egy nálam három évvel idősebb srácba, gerelyhajító volt és a katonai kollégiumba járt. Akkora volt, mint egy hegyomlás.. 'megvolt a kémia' de hát ugye 'haladni' kellett volna. Akkoriban hála az égnek nem a száraz anál volt a belépő szint, úgyhogy csak a csókolózás jöhetett szóba. Na, de az elméleti ismeret érezhetően nem lett volna elegendő egy titkos éjszakai randira, úgyhogy mit volt mit tenni, a legjobb barátnőm volt a viszgabiztos. Ő már legalább három-négy alkalommal csókolózott fiúval. Szóval ültünk nagy kussban a hátsó kis boxban, és győzködtük egymást, hogy ez az egyetlen és kézenfekvő mód.. az idő sürgetett, mert még kb másfél óra volt az igazi randimig. Úgyhogy megtörtént. Pici szája volt, kemény ajkai voltak és először összekoccant a fogunk, majd picit megharapott és megéreztem a nyelvét.. nagyon meglepő volt, pedig erre készültem.. aztán én is megpróbáltam viszonozni és éreztem, hogy elkezd fájni az ágyékom.. akkor gyorsan abbahagytuk.. piszkosul zavarban voltunk mindketten.. csak vihogtunk.. Két évvel később vele léptem át egy határt, ami talán sosem volt..
Végül megjött a felmentő sereg, a FÉRFI.. és hajnalban , hazafelé a kollégiuma melletti játszótéren összeszedte a bátorságát.. a végén már a fülemen vettem a levegőt.. aztán sokszor megismételtük és heteken át fél méterrel a föld felett közlekedtem. Mert már igazi pasim volt!

MsIreneAdler 2020.06.12. 19:17:56

Az én első csókom, életem második randiján történt (az elsőről ugyanis a fiú nem szólt, hogy az randi, én meg szokás szerint nem gondoltam volna, hogy tetszek a két méteres srácnak, így ott csak puszi volt :). Szóval 15 voltam, egy sulibulin vagy min megismerkedtem egy fiúval, a haverja az osztálytársnőmet szúrta ki , aki nem volt ilyen mulya, mint én, számot kért tőlük, és négyes randit szervezett. Moziba mentünk, ott pedig megcsókolt a fiú, fura volt, nyálas, de kellemes. Emlékszem milyen boldog voltam. Később azért még jobban belejött a témába, és kb. fél évre rá, rengeteg pettingelés, szerencsétlenkedés után végül sor került az első öt perces légyottra is. Komolyan nem tudtam, mit vannak ezért úgy oda. Mondanám, hogy ebbe is belejött, de akkor azért hazudnék. Az elkövetkezendő évek, amiket eltöltöttünk együtt ilyen elmegy kategóriájú szexszel teltek. Végülis jó volt, megszokott volt. Szégyellem magam, hogy ezt mondom róla, mert tényleg egy nagyon kedves srác volt, ilyen első barátot kíván minden anyuka a lányának, de sajna ez volt az igazság :). No de utána jött egy kicsit idősebb, ámbár sokkal tapasztaltabb pasi, na ő már ott volt a szeren. Úgy éreztem, mint, aki a Trabiból átült egy Limóba. Akkor megfogadtam, hogy soha többé a büdös életben nem ülök vissza a Trabiba, és így is tettem. Persze volt, hogy melléfogtam, de nagyjából ezt a szintet vártam mindenkitől.

@Szőkenőő: az igen, jó kis pasicsere volt :).
@Womb Rаider: bocsi, de valami ilyesmit vártam tőled :D.

Na de én előre szaladtam, az első szexhez, mert ugye nekem az ugyanazzal volt, akivel először csókolóztam....

Többiek, várjuk az élményeket! :)

MsIreneAdler 2020.06.12. 22:16:12

@The Cortez: fuss neki mégegyszer. Ha valakivel nem értesz egyet, ne sértegesd. Egyszer mintha már mondtam volna...vagy többször is. Az itt kommentelők családja tabu, ne vond bele őket vitába. Ettől csak vagdalkozó, eszköztelen, hisztis fiúnak tűnnél, amit gondolom nem szeretnél. Szóval szívesen a törlésért. Kreatívan, gazdag szókincset használva, ronda szavakat kerülve továbbra is mehet egymás osztása. (csinálok popcornt :D)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.13. 00:04:14

@Puerto Prince: Takarodhatsz is vissza az ázsiai nőidről hazudozni.

„Egyébként Wombi, nem unod még, hogy egy szellemi mozgáskorlátozott fejére dobálod a labdát,”

Az is sokat elárul a szellemi színvonaladról, hogy ilyen picsákkal szimpatizálsz.

@MsIreneAdler: Megint eltűnt egy komment. Nézd meg, hogy ki állt bele kibe először, ismét.

„ronda szavakat kerülve továbbra is mehet egymás osztása”

Eddig lehetett. Most már ezt sem szabad?

MsIreneAdler 2020.06.13. 00:21:28

@The Cortez: nem eltűnt, kitöröltem. Mondtam, hogy nem törlök sunyiban, azt bejelentem.
Azt meg hogy mit szabad meg mit nem, én döntöm el még mindig, de persze lehet lázadni, csak nem érdemes. A te családodat senki nem bántotta, kritika ért, amit meg kell tanulnod kezelni és intelligensen lereagálni. Ez itt nem a "Cortez buksisimi blog", itt bizony belédállnak, ha nem tetszik, te meg odébbállhatsz :) (atyaég, ma sziporkázok, vagy tegnap?:)
Na mindegy, mesélj inkább milyen volt az első szexuális élményed, milyen poreszt láttál először, mert itt most nosztalgia van ezerrel.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.13. 08:17:43

@MsIreneAdler: Mindkettőnknek az első fiú volt :) Gyerekkori legjobb barátnőm.
Még 2x volt ilyen, egyszer én pattintottam le egy fiút, aki utána a barátnőmhöz pártolt. És egyszer mikor vonaton utaztunk, megismerkedtünk egy fiúval, akinek először a barátnőm tetszett, mégis, mikor leszálltunk a vonatról, az én telefonszámomat kérte el. Bámultam csodálkozva egy pillanatig, hogy mivaaaa? Aztán megadtam neki :D
Aztán több ilyen nem volt hosszú, a mai napig tartó barátságunk alatt :)
Az első keksz élményt majd legközelebb, most családozok, sok a teendő :)

Lorrh 2020.06.13. 09:58:47

@PeniValdes: Én voltam már gőzmozdony.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.13. 10:14:47

@PeniValdes: Ahhhh.....sejtettem, valahogy éreztem, hogy valamiért különleges vagy.
De inkább az érdekelné az utazó...izé....olvasóközösséget, dugtál e már kocsiban?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.13. 10:31:50

@Szőkenőő: naná, egyszer eldugtam egy csomag mogyorót:)) vagy nem erre tetszenek gondolni?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.13. 10:41:26

@PeniValdes: Kocsiban mogyorózik a kis szendevirágszál. De, pont erre :)

Lorrh 2020.06.13. 10:44:52

@Szőkenőő: én valutát dugtam el amikor átmentünk a vasfüggönyön.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.13. 10:51:03

egyszer beszálltam egy autoba 18 évesen a kukoricásnál

MsIreneAdler 2020.06.13. 15:46:35

@Szőkenőő: az én barátnőmmel ovi óta nem volt közös pasink :)
Imádom a kacsát, ezért haladékot kapsz, meg na jó, családozzák, üsse kavics :D De utána várom a beszámolót!

@PeniValdes: én még semmi ilyet nem csináltam vonaton, pedig egy időben rengeteget ültem rajta. Na de mi volt a kukoricásnál az autóban?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.13. 19:29:31

@MsIreneAdler: igen, de szerencsére egy úriember felajánlotta az ülést

MsIreneAdler 2020.06.13. 19:44:32

@PeniValdes: ha úriember volt, akkor ez nem az a sztori, amit várunk :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.13. 19:49:02

@MsIreneAdler: én csak uriembereknek engedem hogy alám nyulva felkaroljanak:)

MsIreneAdler 2020.06.13. 20:49:21

@PeniValdes: értem, ez jogos. Elsőre legyen is úriember... :)

Womb Rаider 2020.06.15. 10:15:40

@MsIreneAdler: 'Na de én előre szaladtam, az első szexhez, mert ugye nekem az ugyanazzal volt, akivel először csókolóztam....'

Én a polgári fokozatosság és mértékletesség jegyében a következő sorrendiség mentén haladtam:
Kéz-a-kézben, Vágyakozó tekintet, suta puszizkodás, naaaagy csókcsata, petting, SZEX,SZEX, SZEX
Az egészben mindig az volt a legnehezebb, amikor az elképzeléseim, vágyaim, fantáziáim kellett megpróbálnom átteni a valóságba. Amikor végre megtaláltam a férfit, akivel ez minden feszélyezettség nélkül ment, sőt, inkább ösztönzést kaptam tőle, akkor tudtam, hogy jó hajóra szálltam és megtaláltam a kapitányom.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.15. 13:13:46

Nos, nekem az első keksz nagyon romcsin egy kis üzletben volt. A srác ott dolgozott egyedül, már nem is tudom mit csinált. Nagyon "emlékezetes" volt, a fiú próbálkozott, én be voltam tojva rendesen, és amikor csak odaérintette hozzám a szerszámocskáját, azonnal közöltem, hogy jaj, fáj! :D
Aztán valahogy csak sikerült belémszuszakolnia, pikkpakk, mint a nyulak, nem tudtam meglőttek vagy lelőttek :D Ennyi volt.
A következő - nem ő volt - már sokkal jobban sikerült, aztán szépen lassan belejöttem :)

MsIreneAdler 2020.06.15. 14:31:21

@Womb Rаider: na ennek a hasonlatnak fog örülni @Puerto Prince :)

@Szőkenőő: ó hát azért nem ilyesmi sztorikat olvastam anno a Bravo magazin Szex szerelem gyengédség rovatában :D. Nyugi, az enyém is ilyen észbontó élmény volt, leszámítva, hogy a szobámban voltunk és nekem nem fájt semmi...jóformán nem is éreztem semmit :).

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.15. 15:29:40

@MsIreneAdler: Nekem se fájt, csak én mondtam kamuból, mert féltem mi lesz ha be is teszi :D
Bravó magazin szex szerelem gyengédség rovat :D Na igen. Én is másra számítottam. Így utólag nem is tudom miért engedtem meg neki, hogy csak ukmukkfukk bezavarja a macit a málnásba. Talán mert a barátnőm már túl volt rajta, és kíváncsi voltam milyen.
De kis hülye voltam akkoriban :D

Womb Rаider 2020.06.15. 17:33:37

@Szőkenőő: Az idők hajnalán nekem volt egy rövidebb liaisonom egy sráccal, aki szintén ilyen durrbele módon intézte az 'ügyet'.. Aztán egyszer kicsit el volt lazulva az apjáék bárszekrényében feltalált rumpuncstól és elmondta, hogy ő tudja ám, hogy nem lóverseny ez, csak rohadtul izgul minden csata előtt és fél, hogy ha sokáig húzza a roham előtt, hát lekonyul a kardja. Amikor viszont sikerül egy jól irányzott döféssel leterítenie, akkor lereszel ő a világ végéig, mert az otthonos közeg, a jó meleg és lucskos cuppogás életre kelti .
És egyébként valahogy így is volt, ha összejött az első roham, akkor elég kitartó kis katona volt.. csak addig kellett eljutni.
Egyébként ez még mindig jobb, mint az, aki csak maszatol, maszatol, már a nagylábujjával is kiegyeznél, csak dugjon már be valamit.. aztán végre..és pak-pak-pak... vége a mulattságnak :(

MsIreneAdler 2020.06.15. 20:11:19

@Szőkenőő: aha, sápítoztál egy sort, értem :D. Hú a Bravóban volt minden, tengerpart, naplemente, orgazmus rögtön... Már akkor gyanús volt, hogy kamu, de szerettem volna hinni benne :)
Jajj én nagyon szerelmes voltam, de még annál is kíváncsibb. Mégis kellett a fél év, hogy elég bátor legyek. Azt tudtam, hogy fájni nem fog, szegény srácnak nem nagyon volt mivel fájdalmat okoznia :(.

@Womb Rаider: valahol a kettő között van a megoldás. Mondjuk, ha van idő, azt szerintem ki kell használni, de hagyni kell a konkrét akcióra is "energiát". Bár van aki annak is örül, ha nem durran el még a bejárat előtt a fickója. De az is ritka, ha így beszél róla egy pasi, ez abszolút értékelendő.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.16. 14:24:11

@Womb Rаider: na ez jól elment, mint a durrbele srácod :D

Így akartam eredetileg:

@Womb Rаider: @MsIreneAdler: Ó az az ifjú kor, amikor még csak felfedeztük a titkokat, én szerettem nagyon :) Kár hogy nincs időgép, hogy visszamehessek kicsit újra tininek lenni :)

Womb Rаider 2020.06.16. 15:00:55

@Szőkenőő: Minden korszaknak (az ember életében) megvan a maga szépsége :) Az idősebb kor a letisztulás, a tapasztalatok kikristályosodásának időszaka, a lényeglátás, a bölcsesség eljövetelének ideje.
Ám ettől még nincs tiltva új és újabb dolgok felfedezésére irányuló késztetéseinknek engedni.

Talán kevésbé zabolátlanul, de kiteljesedve lehet habzsolni az élvezeteket. :) Ettől még persze visszavágyhatunk újra élni , elnyújtani végtelenné csodás pillanatokat.. és mindannyian érezzük azt, hogy valamit másként tennénk.. de minek? Az akkor , ott úgy volt tökéletes... egy lépés volt, amely kellett ahhoz, hogy most itt legyünk.

Womb Rаider 2020.06.16. 15:01:45

A pasikat meg vígasztalja a reklámszlogen, amit pont ma reggel hallottam a rádióban: A lenyugvó napnak is van ereje :P

MsIreneAdler 2020.06.16. 22:43:49

@Szőkenőő: @Womb Rаider:

Vicces, de én nem mennék vissza. Főleg, ha csak egy százalék esély is lenne rá, hogy nem itt kötök ki, pont így, ahol most vagyok. Soha nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben, soha ennyire nem passzoltak a dolgok. Nincs olyan szakasz az életemben, amit a mostanira cserélnék. Persze tudom, hogy ehhez, ami most van, meg kellett, hogy történjenek azok a dolgok, amik ugye megtörténtek. Nem bánok semmit, persze a mai agyammal bizti sok mindent csinálhattam volna jobban, de ez van. Minden úgy volt jó, ahogy volt, mert ide vezetett :)

Womb Rаider 2020.06.17. 07:36:46

@MsIreneAdler: No, majd akkor a következő életünkben ;)

MsIreneAdler 2020.06.17. 13:49:19

@Womb Rаider: jajj nem, nekem elég lesz ennyi élet, én ezután már csak héderelni szetetnék a paradicsomban. Attól félek ennél már csak szarabb jöhet. Mondjuk valami csirkének születek, vagy rosszabb, aranyásónak :D, ha lehet, nem kockáztatnék.

MsIreneAdler 2020.06.18. 22:38:25

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): tiszta mázli, hogy se amcsi, se fiatal nem vagyok :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.19. 21:16:36

@Womb Rаider: az emberek mindenféle hülyeséget kitalálnak, a nők meg azt mondják, hogy "a kéményseprő törődjön a korommal!" aztán annak sincs több értelme :P

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.19. 21:17:54

@MsIreneAdler: ezek szerint jókislány voltál, és a paradicsomba jutsz? Kár, az öröklét volt az egyetlen esély, hogy jókat sztorizgassunk a felhők szélén koktélozgatva

MsIreneAdler 2020.06.19. 22:58:50

@Puerto Prince: hát, hogy mit gondolok erről az kicsit összetettebb, szóval ezért írtam a Paradicsomot. A bibliai értelemben vett mennyországba természetesen esélyem sem lenne bejutni, de szerintem azon a túlvilágon rettentően unatkoznék. Egy jófej ismerősöm nem lenne ott. Szóval abszolút van rá esély, hogy valami mentás, mangós, vodkás izé mellett sztorizgassunk a felhő szélén, egyszer majd jó sokára:D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.20. 07:54:27

@MsIreneAdler: majd eljössz velem hajózni a bárányfelhők között, mert ott már nem fogsz parázni. Mitől is paráznál? Kiesel a hajóból és meghalsz? :D

MsIreneAdler 2020.06.20. 09:14:39

@Puerto Prince: nem félelemnek nevezném ezt, hiszen, mint minden hozzánemértő ember, én is alaposan túlbecsülöm mind az úszástudományom, mind az életbemaradási esélyeimet tengerbe pottyanás esetén :D. Fizikailag vagyok rosszul. Na a többi járművön azonban kimondottan félek, ha az gyorsan megy. Viszont én olyan vagyok, hogy időről időre megkóstolom azokat az ételeket, amiket utálok, igenis átmegyek a rohadt magas himbálózó függőhídon, meg legurulok a nyári bobpályán. Tudod, hátha már szeretem :). A hajózással is így vagyok, a folyami és tavi hajókon nem volt már bajom. Szóval, mire odajutunk, full gázzal csapathatsz a felhők között, én meg elől titanikozok majd :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.20. 21:34:04

@MsIreneAdler: ez esetben felveszlek a Mesehajóm legénységébe, te kezdesz majd az árbócon! ;D

Közben lent a galleyban kikeverem a quarantinit amíg te a hajó orrában titanik-tonikozol, és aztán vígan locsoljuk ki poharunkból az ambróziát a földön maradt szeretteinknek, had' érezzék a törődést. De mi is barnára sülünk, mert a felhők fölött mindig süt a nap

MsIreneAdler 2020.06.20. 23:11:31

@PeniValdes: máris jobb :)

@Puerto Prince: nagyon izgi! Matróz leszek! Az árbóc az olyan magasan van, ugye? Nos, akkor addigra a tériszonyomat is le kell küzdenem :) Nem mintha kétszer meg tudnék majd halni.
Esküszöm azt olvastam, hogy addig te "kivered", amíg én a hajó orrában repülök... :D Gondoltam, hogy hát kicsit illetlenség, dehát a te hajód, a te szabályaid :). Aztán megnyugodtam, hogy csak a piát intézed, szuper! Rohadt fehér bőröm van, remélem miután meghalok ez is rendeződik, különben fuccs a barnulásnak.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.21. 10:56:35

@MsIreneAdler: az nem jó, az árbóc sokkal jobban leng, mint a hajó, majd felküldünk valakit. Az én hajómon csak két szabály van, az egyik, hogy nincs sértődés / hiszti, a másik, hogy én hozom a szabályokat

MsIreneAdler 2020.06.21. 17:55:00

@Puerto Prince: na hát csak akad valami testhezálló feladat nekem is, nem szeretem haszontalannak érezni magam. Nem vagyok hisztis, ezzel nem lesz gond, a másik szabályt meg már ki is találtam.

@PeniValdes: gyere te is. Puerto Prince kiver...akarom mondani kever neked is egy koktélt :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.21. 18:15:19

@PeniValdes: Szívesen venném, ha te lennél az első tisztem, elvégre a te tiszted a lebegés, márpedig a felhők felett ez nem jön rosszul

Csak attól tartok, hogy fiatal korod okán nagyon soká csatlakozol hozzám/nk

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.21. 20:14:44

@Puerto Prince: remélem hogy sokáig kell várnom a felszállásra

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 07:42:49

@PeniValdes: én is. De azért az állásajánlatot elfogadod?

Csak annyi kritériumom van, hogy szeretném, ha az első tisztem nem vetkőzne le, hanem snájdig tengerészruhában lenne.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 07:48:41

@MsIreneAdler: te kezeled a vitorlákat, jó? Kötések, csomók, vásznak :)

MsIreneAdler 2020.06.22. 09:31:36

@Puerto Prince: az menni fog, remélem! Csomót kötni tudok, még masnit is :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 10:36:05

@PeniValdes: köszönöm, sokat dob a hangulatomon a fess, képességes nők látványa

MsIreneAdler 2020.06.22. 12:50:10

@Puerto Prince: jujj az elsőt, a perecet, azt már tudom :D. Milyen élőben?? :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 13:21:40

@MsIreneAdler: mögéd állok, eléd rakom a csomót, megcsinálom a hurkot és betűzöm ;)

Amúgy nem, a mennyekben már tuti nincs szex, különben nem akarom elképzelni, hogy miből van az az eső, ami az arcomat áztatta el a minap

MsIreneAdler 2020.06.22. 15:14:48

@Puerto Prince: az úgy nem lesz jó, inkább előbb mutasd meg, hogy kell, utána csináljuk meg együtt, majd megnézed, hogy hogyan csinálom egyedül. Onnantól menni fog :D
Milyen szex??? Ugyan.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 16:01:07

@MsIreneAdler: Tényleg, hogyan megyünk a mennyországba? Ahogy meghalunk, vagy ahogy szeretnénk?

MsIreneAdler 2020.06.22. 18:43:43

@Puerto Prince: nagyon remélem, hogy lehet választani. Nem tűnik túl vonzó ötletnek, szottyadt nyanyaként vagy valami baleset miatt hiányzó fejhel örökké élni :). Szeretném megkapni a legjobb testemet, ami hosszú életem során volt, vagy lesz, szóval érted :) !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.22. 19:32:17

@Puerto Prince: a legjobb formánkban, sebek és ráncok nélkül

Lorrh 2020.06.23. 08:04:10

@PeniValdes: Tudtad, hogy az emberi lélek örök és istentől való, miáltal felette áll a test öregedésének, rútulásának? Próbálj a külsőről a belső értékekre fókuszálni. A lélek szépsége az arcra is kiül ugyanis.
Meg nem kell szépségfixáltnak sem lenni... szóval sok megoldás létezik. Ám!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.23. 08:08:40

@Lorrh: igen de a lelket és testet elválasztani egymástól nem szabad

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 09:06:44

@PeniValdes: elvileg ez a halál, nem? Bár nem vagyok szakértő

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.23. 09:21:26

@Puerto Prince: valóban, de az én hitem szerint hamis az a gondolkodás mely a testet csak keretnek tekinti. Az ember testestől és lelkestől az aki, és hiszek a lélek örökkévalóságában, és a testek feltámadásában, de ettől még fáj a halál, és megsiratom apámat, mert hiába a lélek halhatatlansága, ha én őt egy fizikai formában ismertem meg.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 10:15:49

@PeniValdes: érdekes, de jó.

Amúgy erről az jut eszembe, hogy ha nagyanyám is feltámad, nyilván nem a végső, beesett arcú, csontsovány, demens, inkontinenciás porhüvelyként szeretné ezt megtenni, hanem húszéves, feszes csajként. Most az is hogyan lesz, hogy az emberek úgy támadnak-e fel, ahogyan megismertük őket, vagy ahogyan ők szeretnének?

Vagy mindenkinek lesz egy saját mennyországa, ahol az emberek úgy jelennek meg benne, ahogyan emlékezni szeretnénk rájuk (meg magunkra)?

MsIreneAdler 2020.06.23. 15:47:16

@Puerto Prince: hozzám az áll legközelebb, amit a kommented végén mondtál. Miért ne lehetne mindenkinek olyan mennyországa, amilyenre vágyik? Elvileg a boldogságról szól az egész.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.23. 18:15:54

@Puerto Prince: a legtökéletesebb formánkban. ám ez ez túlmutat a feszes testen

Lorrh 2020.06.25. 12:41:49

@PeniValdes: kell hozzá feszes lélek, hetykén álló egó és dugnivaló öntudat is :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.25. 18:24:33

na szertintem olyanok leszunk mint egy X-Man

MsIreneAdler 2020.06.25. 21:31:58

@Lorrh: úgy látom, te ehhez nagyon értesz :D

@PeniValdes: mármint mutánsok? Vagy különleges képességekkel rendelkező szuperhősök? Mindkettő tetszik :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.25. 21:58:20

@MsIreneAdler: nem is konkrétan, de mint példa. tehát egy tökéletesebb formába fogunk lenni, ami nem feltétlen felel meg a mi képunknek a tökélyrol

MsIreneAdler 2020.06.25. 22:18:05

@PeniValdes: ez jól hangzik :). Én mindenképpen ezt választanám! Csak tudjak csomót kötni a tökéletes kis kezemmel, mert ugye azzal lettem megbízva a mennyei hajón :)

MsIreneAdler 2020.06.25. 22:45:04

@PeniValdes: vagy másnéven a Torkosborz :D. Teljesen érthető, hogy Farkas lett magyarul. Nem szeretem a fegyvereket, rosszul esne, ha folyton kijönne a kezemből egy csomó penge. Valami békésebb szupererő kell nekem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.25. 22:50:31

@MsIreneAdler: pedig akkor konnyen hámoznál és szeletelnél

MsIreneAdler 2020.06.25. 23:15:37

@PeniValdes: hmm, nem is rossz megközelítés...végre olyan gyorsan felvágnám a hagymát, hogy nem folyna ki a szemem tőle...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.26. 22:48:15

@MsIreneAdler: na látod. De lehetsz Amerika Kapitány is, bár öt sosem értettem.

MsIreneAdler 2020.06.27. 08:13:46

@PeniValdes: lehetsz Marvel kapitány, őt nem annyira szeretem. Az ilyen laza fickók jönnek be, mint Vasember, Quill/Star Lord. De azt nem is tudom, ki lennék... Talán Dr. Strange.

Womb Rаider 2020.06.29. 12:11:23

@MsIreneAdler: Én kiskoromban Nso Csi voltam, a srácok zöme Old Death/Shatterhand/Winettou/Nyomkereső :) Azóta nem nagyon bújtam más bőrébe, kivéve a farsangi bulikat.

MsIreneAdler 2020.06.29. 13:35:02

@Womb Rаider: Szandokánt kihagytad :D! Én mindig valami lányos voltam, királylány, virágáruslány, lepkelány :D. Pedig nem voltam az a tipikus lányos lány.

Womb Rаider 2020.06.29. 15:43:57

@MsIreneAdler: Szandokán :))) Onedin család? Kunta Kinte a Gyökerekből?
Később meg Emanuelle szerettem volna lenni meg a lány, Meggie a Tövismadarakból :) A Bravo-ban volt Chamberlaines poszter és éreztem, hogy a lány nagyon szeretve vagyon..

MsIreneAdler 2020.06.29. 16:04:13

@Womb Rаider: ööö, ezeket csak hallomásból ismerem. Nálunk Linda volt az oviban a menő. A Tövismadarak fura volt. Asszem abban láttam életemben először szexjelenetet.

Womb Rаider 2020.06.29. 16:36:34

@MsIreneAdler: Ja, te egy szűk tízessel le vagy maradva :)
Nálam az első 'művészi' seksz az a Postás mindig kétszer csenget lehetett.. kb.. vagy legalábbis megmaradt, ahogy Jessicát megrakják az asztalon. Jó is az...;)

MsIreneAdler 2020.06.29. 17:46:35

@Womb Rаider: le ezek szerint ;)
Azért sejthetet, hogy mamám hogy hívta az Onedin családot :D?
Klinika és Guldenburgok volt rohadt menő még, no és persze a Dallas!

Lorrh 2020.06.29. 18:32:07

@MsIreneAdler: Az én fiatal koromban Karádi Katalinra csapattunk a Tolbuchin körúton a kispiszkosban.

MsIreneAdler 2020.06.29. 19:58:45

@Lorrh: te még fiatal vagy. Múltkor még az voltál. Néha úgy érzem, mintha meghasadt volna picikét a személyiséged, vagy hogy többen használjátok a nickedet :D

Lorrh 2020.06.29. 21:16:15

@MsIreneAdler: egy egész család, nagyapától a zonokájig, mindenki itt van és belebéget :-)
Az unokák persze csak szkájpon a messzi düsseldorfból.

MsIreneAdler 2020.06.30. 07:57:18

@Lorrh: hát ez csodás :). Pedig ingyen van a nick, mindenkinek lehetne sajátja! Gondoljátok át. Tartsatok erről egy családi videokonferenciát :)

Lorrh 2020.06.30. 19:49:29

@MsIreneAdler: nincs ingyenebéd, se ingyennick. Mi az iwiw meghívót is dollárért vettük.

Womb Rаider 2020.06.30. 20:02:33

@Lorrh: Mi is a Kígyó utcai Intertouristnál szokjuk venni.

MsIreneAdler 2020.06.30. 20:03:51

@Lorrh: jó, szóval ha mégis úgy döntök, hogy átmegyek megnézni a Don Jont, akkor számoljak az egész családra :D?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.30. 23:53:06

@MsIreneAdler: Néha úgy érzem, mintha meghasadt volna picikét a személyiséged,”

Mióta mondom már ? :)

Womb Rаider 2020.07.01. 09:16:49

@MsIreneAdler: Hát inkább hívd át magadhoz, és csak azt engeded be a csapatból, akiben látsz fantáziát!

MsIreneAdler 2020.07.01. 11:58:46

@Lorrh: még gyűjtöm a bátorságot, meg aztán serrano sonkát sem lehet szerezni minden bokorban :)

MsIreneAdler 2020.07.01. 12:03:10

@Womb Rаider: ez egy ragyogó ötlet. Itt kígyózna a sor a ház előtt, a szomszédok bámulnának, én meg kedvemre castingolnék, hogy kivel néznék szívesen filmet :)

@The Cortez: itt minden hasadt, bogaras ember meghallgattatik :)

Womb Rаider 2020.07.01. 13:40:53

@MsIreneAdler: Igen, eljött az aranykor, amikor már nem csak egy filmszínésznőnek kell átjutni a szereposztó díványom, de már a filmet megnézni vágyó mozirajongónak is!

MsIreneAdler 2020.07.01. 14:22:33

@Womb Rаider: azért gondolj bele, a filmnézés elég intim dolog. Sötét van, helyhiány miatt akár még közel is kell ülni, lehetnek szexjelenetek amitől beindulhatnak egyesek. Nem csoda, ha ehhez körültekintően választ partnert az ember lánya. :)

Womb Rаider 2020.07.01. 15:17:28

@MsIreneAdler: Sötétben minden partner fekete ;).. meg különben is ilyenkor: jól csak a kezével lát az ember.. valami ilyesmit énekelt Jámbó Zimmy , a Király

MsIreneAdler 2020.07.01. 17:00:34

@Womb Rаider: jól csak a kezével lát az ember :)?? Te picit összemostad a Kisherceget Zámbó Jimmyvel, de sebaj :D. Amúgy igazad van, a sötétben tapogatózva érdekes élményeket lehet szerezni. Főleg, ha a film a Don Jon.

MsIreneAdler 2020.07.02. 10:14:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ez nem világos. Azért nem lehet az eszemért szeretni, mert van, vagy azért mert nincs :D? Egyre furább vagy.

Lorrh 2020.07.02. 10:30:05

@MsIreneAdler: egyre? mikor volt kedves?

MsIreneAdler 2020.07.02. 11:23:22

@Lorrh: baba korában tuti ő is cuki volt :D. De nem kell kedvesnek lenni ahhoz, hogy ne legyen fura valaki. Én sem vagyok mindig az.

Lorrh 2020.07.02. 12:26:29

@MsIreneAdler: én mindig kedves vagyok és mosolyogva rágom le a szörfösök lábát. tipikus Minekmentoda.

MsIreneAdler 2020.07.02. 12:45:40

@Lorrh: amúgy ha már lerágatnám a lábam, tuti egy kedves cápával csináltatnám, olyannal, mint te :D, sokkal jobb érzés lenne.
süti beállítások módosítása