Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yrénke blogja

Yrénke blogja

A Múzsa

2020. június 08. - MsIreneAdler

 

Amikor olvasgattam MGTOW ügyben szembe jött velem egy félmondat, miszerint a férfiak nem élhetnek női energia nélkül, és hogy a MGTOW követők egyáltalán nem nőgyűlölők, mert igenis szükségük van nőre, pontosabban EGY nőre, A nőre, ő pedig a Múzsa. Ennek először nagyon megörültem. Hogyne, hisz annyi borzalmat olvastam a nőkről, hogy mind egytől egyig csak a férfiak nyakán élősködő, lustaság, de közben meg a törtető cafkák is, akik férfiak állására, fizetésére pályáznak. A nők, akik lefekszenek mindenkivel, mert ribancok, de mégsem fekszenek le senkivel, mert túl magasak az elvárásaik és úgyis macskás szinglik lesznek :D. 

Na szóval, sietve kattintottam, hogy vajon ki lehet ez a Múzsa, aki kitűnik ebből a fertőből, akit még egy hardcore mgtow-s is érdemesnek tart a figyelemre. Egy kicsit hosszú bevezetés után, ami alatt már tövig rágtam a körmöm, végre megtudtam: 

"...a Múzsa ugyanis az MGTOW élet jutalma. 

A nő, akivel nem kell összeköltöznünk, nem kell dugnunk, meghívnunk, eltartanunk és elmenni vele vásárolni, mégis ragaszkodik társaságunkhoz. A nő, aki még a legdurvább nőszapuló litániánkat is képes szemrebbenés nélkül, mosolyogva végighallgatni. "

Ez eddig világos. De tovább is van. (bár itt már kezdtem elveszteni a reményt) 

" A múzsa rendszerint egy fiatal, rendkívül vonzó lány, akit pont ártatlansága és őszinte érdeklődése tesz alkalmassá a Múzsa szerepre....

Erőt ad a mindennapi küzdelemhez, támogat, elfogad. Azt veszed észre, hogy segítségével sokkal eltökéltebb leszel, és jobban tudsz koncentrálni feladataidra. Ha a nehéz percekben rá gondolsz, mindenre képes leszel. Ami a családapának a pénztárcában hordott fénykép a lányáról vagy a feleségéről, a magad útját járva az lesz számodra a Múzsa....

Mindig veled van, segít, ápol, és távol tartja a rossz szellemeket. Ha igaz a mondás, miszerint egy Férfi ereje a mellette levő nő mosolyából fakad, akkor fokozatosan igaz ez az MGTOW Férfi esetében. Ha sikerül rendszeresen mosolyt varázsolnunk Múzsánk orcájára, akkor a Nemek Harcában legyőzhetetlen harcosokká válunk." 

Szóval ő a Múzsa. Egy lány, aki csak úgy van. Oké. De persze vannak dolgok, amik szokás szerint nem férnek a fejembe. Ezt a kapcsolatot egy magasabb rendű, tiszta dolognak írják le, amit nem mocskol össze a testiség, és ez tényleg szép és jó, de legyünk már reálisabbak: adott egy gyönyörű, értelmes nő, aki odáig van a férfiért, de ő nem teszi magáévá. Mert csak. Mert a pornó tökéletes és teljesen egyenértékű módja a vágyak kiélésére (a cikkben volt, nem én találtam ki), meg mert ugye a saját (szexmentes) útját kell, hogy járja egy igazi férfi. 

Tudom, hogy egy önző dög vagyok, meg érdekember, de feltételezném, hogy egy kapcsolat úgy jó, ha kölcsönös előnyökön alapul. Szóval a másik dolog, amin elgondolkodtam, és a cikk sem ad rá választ, hogy ez a lánynak vajon miért jó? Arról elég sok szó esik, hogy férfi mit profitál ebből a kapcsolatból, például jól lehet vele bosszantani a feministákat (!), bizonyítani, hogy nem is gyűlölik a nőket, satöbbi. De egy nő miért dobja a kukába a legszebb fiatal éveit egy olyan kapcsolatért, ahol nincs szex, nincs és nem is lesz soha igazi érzelmi támogatás, és persze család sem? Azért mert néha mosolyt csalnak az arcára? És egyáltalán mi van a múzsa-lét után? 

Ha erre a választ valaki tudja, írja már meg nekem, komolyan érdekel.

 

Itt a cikk is:

https://www.huffnagelpista.com/az-egyetlen-no-akinek-helye-van-egy-mgtow-ferfi-eleteben-a-muzsa.html

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yrenkeblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1715754018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.13. 10:41:26

@PeniValdes: Kocsiban mogyorózik a kis szendevirágszál. De, pont erre :)

Lorrh 2020.06.13. 10:44:52

@Szőkenőő: én valutát dugtam el amikor átmentünk a vasfüggönyön.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.13. 10:51:03

egyszer beszálltam egy autoba 18 évesen a kukoricásnál

MsIreneAdler 2020.06.13. 15:46:35

@Szőkenőő: az én barátnőmmel ovi óta nem volt közös pasink :)
Imádom a kacsát, ezért haladékot kapsz, meg na jó, családozzák, üsse kavics :D De utána várom a beszámolót!

@PeniValdes: én még semmi ilyet nem csináltam vonaton, pedig egy időben rengeteget ültem rajta. Na de mi volt a kukoricásnál az autóban?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.13. 19:29:31

@MsIreneAdler: igen, de szerencsére egy úriember felajánlotta az ülést

MsIreneAdler 2020.06.13. 19:44:32

@PeniValdes: ha úriember volt, akkor ez nem az a sztori, amit várunk :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.13. 19:49:02

@MsIreneAdler: én csak uriembereknek engedem hogy alám nyulva felkaroljanak:)

MsIreneAdler 2020.06.13. 20:49:21

@PeniValdes: értem, ez jogos. Elsőre legyen is úriember... :)

Womb Rаider 2020.06.15. 10:15:40

@MsIreneAdler: 'Na de én előre szaladtam, az első szexhez, mert ugye nekem az ugyanazzal volt, akivel először csókolóztam....'

Én a polgári fokozatosság és mértékletesség jegyében a következő sorrendiség mentén haladtam:
Kéz-a-kézben, Vágyakozó tekintet, suta puszizkodás, naaaagy csókcsata, petting, SZEX,SZEX, SZEX
Az egészben mindig az volt a legnehezebb, amikor az elképzeléseim, vágyaim, fantáziáim kellett megpróbálnom átteni a valóságba. Amikor végre megtaláltam a férfit, akivel ez minden feszélyezettség nélkül ment, sőt, inkább ösztönzést kaptam tőle, akkor tudtam, hogy jó hajóra szálltam és megtaláltam a kapitányom.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.15. 13:13:46

Nos, nekem az első keksz nagyon romcsin egy kis üzletben volt. A srác ott dolgozott egyedül, már nem is tudom mit csinált. Nagyon "emlékezetes" volt, a fiú próbálkozott, én be voltam tojva rendesen, és amikor csak odaérintette hozzám a szerszámocskáját, azonnal közöltem, hogy jaj, fáj! :D
Aztán valahogy csak sikerült belémszuszakolnia, pikkpakk, mint a nyulak, nem tudtam meglőttek vagy lelőttek :D Ennyi volt.
A következő - nem ő volt - már sokkal jobban sikerült, aztán szépen lassan belejöttem :)

MsIreneAdler 2020.06.15. 14:31:21

@Womb Rаider: na ennek a hasonlatnak fog örülni @Puerto Prince :)

@Szőkenőő: ó hát azért nem ilyesmi sztorikat olvastam anno a Bravo magazin Szex szerelem gyengédség rovatában :D. Nyugi, az enyém is ilyen észbontó élmény volt, leszámítva, hogy a szobámban voltunk és nekem nem fájt semmi...jóformán nem is éreztem semmit :).

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.15. 15:29:40

@MsIreneAdler: Nekem se fájt, csak én mondtam kamuból, mert féltem mi lesz ha be is teszi :D
Bravó magazin szex szerelem gyengédség rovat :D Na igen. Én is másra számítottam. Így utólag nem is tudom miért engedtem meg neki, hogy csak ukmukkfukk bezavarja a macit a málnásba. Talán mert a barátnőm már túl volt rajta, és kíváncsi voltam milyen.
De kis hülye voltam akkoriban :D

Womb Rаider 2020.06.15. 17:33:37

@Szőkenőő: Az idők hajnalán nekem volt egy rövidebb liaisonom egy sráccal, aki szintén ilyen durrbele módon intézte az 'ügyet'.. Aztán egyszer kicsit el volt lazulva az apjáék bárszekrényében feltalált rumpuncstól és elmondta, hogy ő tudja ám, hogy nem lóverseny ez, csak rohadtul izgul minden csata előtt és fél, hogy ha sokáig húzza a roham előtt, hát lekonyul a kardja. Amikor viszont sikerül egy jól irányzott döféssel leterítenie, akkor lereszel ő a világ végéig, mert az otthonos közeg, a jó meleg és lucskos cuppogás életre kelti .
És egyébként valahogy így is volt, ha összejött az első roham, akkor elég kitartó kis katona volt.. csak addig kellett eljutni.
Egyébként ez még mindig jobb, mint az, aki csak maszatol, maszatol, már a nagylábujjával is kiegyeznél, csak dugjon már be valamit.. aztán végre..és pak-pak-pak... vége a mulattságnak :(

MsIreneAdler 2020.06.15. 20:11:19

@Szőkenőő: aha, sápítoztál egy sort, értem :D. Hú a Bravóban volt minden, tengerpart, naplemente, orgazmus rögtön... Már akkor gyanús volt, hogy kamu, de szerettem volna hinni benne :)
Jajj én nagyon szerelmes voltam, de még annál is kíváncsibb. Mégis kellett a fél év, hogy elég bátor legyek. Azt tudtam, hogy fájni nem fog, szegény srácnak nem nagyon volt mivel fájdalmat okoznia :(.

@Womb Rаider: valahol a kettő között van a megoldás. Mondjuk, ha van idő, azt szerintem ki kell használni, de hagyni kell a konkrét akcióra is "energiát". Bár van aki annak is örül, ha nem durran el még a bejárat előtt a fickója. De az is ritka, ha így beszél róla egy pasi, ez abszolút értékelendő.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.06.16. 14:24:11

@Womb Rаider: na ez jól elment, mint a durrbele srácod :D

Így akartam eredetileg:

@Womb Rаider: @MsIreneAdler: Ó az az ifjú kor, amikor még csak felfedeztük a titkokat, én szerettem nagyon :) Kár hogy nincs időgép, hogy visszamehessek kicsit újra tininek lenni :)

Womb Rаider 2020.06.16. 15:00:55

@Szőkenőő: Minden korszaknak (az ember életében) megvan a maga szépsége :) Az idősebb kor a letisztulás, a tapasztalatok kikristályosodásának időszaka, a lényeglátás, a bölcsesség eljövetelének ideje.
Ám ettől még nincs tiltva új és újabb dolgok felfedezésére irányuló késztetéseinknek engedni.

Talán kevésbé zabolátlanul, de kiteljesedve lehet habzsolni az élvezeteket. :) Ettől még persze visszavágyhatunk újra élni , elnyújtani végtelenné csodás pillanatokat.. és mindannyian érezzük azt, hogy valamit másként tennénk.. de minek? Az akkor , ott úgy volt tökéletes... egy lépés volt, amely kellett ahhoz, hogy most itt legyünk.

Womb Rаider 2020.06.16. 15:01:45

A pasikat meg vígasztalja a reklámszlogen, amit pont ma reggel hallottam a rádióban: A lenyugvó napnak is van ereje :P

MsIreneAdler 2020.06.16. 22:43:49

@Szőkenőő: @Womb Rаider:

Vicces, de én nem mennék vissza. Főleg, ha csak egy százalék esély is lenne rá, hogy nem itt kötök ki, pont így, ahol most vagyok. Soha nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben, soha ennyire nem passzoltak a dolgok. Nincs olyan szakasz az életemben, amit a mostanira cserélnék. Persze tudom, hogy ehhez, ami most van, meg kellett, hogy történjenek azok a dolgok, amik ugye megtörténtek. Nem bánok semmit, persze a mai agyammal bizti sok mindent csinálhattam volna jobban, de ez van. Minden úgy volt jó, ahogy volt, mert ide vezetett :)

Womb Rаider 2020.06.17. 07:36:46

@MsIreneAdler: No, majd akkor a következő életünkben ;)

MsIreneAdler 2020.06.17. 13:49:19

@Womb Rаider: jajj nem, nekem elég lesz ennyi élet, én ezután már csak héderelni szetetnék a paradicsomban. Attól félek ennél már csak szarabb jöhet. Mondjuk valami csirkének születek, vagy rosszabb, aranyásónak :D, ha lehet, nem kockáztatnék.

MsIreneAdler 2020.06.18. 22:38:25

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): tiszta mázli, hogy se amcsi, se fiatal nem vagyok :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.19. 21:16:36

@Womb Rаider: az emberek mindenféle hülyeséget kitalálnak, a nők meg azt mondják, hogy "a kéményseprő törődjön a korommal!" aztán annak sincs több értelme :P

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.19. 21:17:54

@MsIreneAdler: ezek szerint jókislány voltál, és a paradicsomba jutsz? Kár, az öröklét volt az egyetlen esély, hogy jókat sztorizgassunk a felhők szélén koktélozgatva

MsIreneAdler 2020.06.19. 22:58:50

@Puerto Prince: hát, hogy mit gondolok erről az kicsit összetettebb, szóval ezért írtam a Paradicsomot. A bibliai értelemben vett mennyországba természetesen esélyem sem lenne bejutni, de szerintem azon a túlvilágon rettentően unatkoznék. Egy jófej ismerősöm nem lenne ott. Szóval abszolút van rá esély, hogy valami mentás, mangós, vodkás izé mellett sztorizgassunk a felhő szélén, egyszer majd jó sokára:D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.20. 07:54:27

@MsIreneAdler: majd eljössz velem hajózni a bárányfelhők között, mert ott már nem fogsz parázni. Mitől is paráznál? Kiesel a hajóból és meghalsz? :D

MsIreneAdler 2020.06.20. 09:14:39

@Puerto Prince: nem félelemnek nevezném ezt, hiszen, mint minden hozzánemértő ember, én is alaposan túlbecsülöm mind az úszástudományom, mind az életbemaradási esélyeimet tengerbe pottyanás esetén :D. Fizikailag vagyok rosszul. Na a többi járművön azonban kimondottan félek, ha az gyorsan megy. Viszont én olyan vagyok, hogy időről időre megkóstolom azokat az ételeket, amiket utálok, igenis átmegyek a rohadt magas himbálózó függőhídon, meg legurulok a nyári bobpályán. Tudod, hátha már szeretem :). A hajózással is így vagyok, a folyami és tavi hajókon nem volt már bajom. Szóval, mire odajutunk, full gázzal csapathatsz a felhők között, én meg elől titanikozok majd :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.20. 21:34:04

@MsIreneAdler: ez esetben felveszlek a Mesehajóm legénységébe, te kezdesz majd az árbócon! ;D

Közben lent a galleyban kikeverem a quarantinit amíg te a hajó orrában titanik-tonikozol, és aztán vígan locsoljuk ki poharunkból az ambróziát a földön maradt szeretteinknek, had' érezzék a törődést. De mi is barnára sülünk, mert a felhők fölött mindig süt a nap

MsIreneAdler 2020.06.20. 23:11:31

@PeniValdes: máris jobb :)

@Puerto Prince: nagyon izgi! Matróz leszek! Az árbóc az olyan magasan van, ugye? Nos, akkor addigra a tériszonyomat is le kell küzdenem :) Nem mintha kétszer meg tudnék majd halni.
Esküszöm azt olvastam, hogy addig te "kivered", amíg én a hajó orrában repülök... :D Gondoltam, hogy hát kicsit illetlenség, dehát a te hajód, a te szabályaid :). Aztán megnyugodtam, hogy csak a piát intézed, szuper! Rohadt fehér bőröm van, remélem miután meghalok ez is rendeződik, különben fuccs a barnulásnak.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.21. 10:56:35

@MsIreneAdler: az nem jó, az árbóc sokkal jobban leng, mint a hajó, majd felküldünk valakit. Az én hajómon csak két szabály van, az egyik, hogy nincs sértődés / hiszti, a másik, hogy én hozom a szabályokat

MsIreneAdler 2020.06.21. 17:55:00

@Puerto Prince: na hát csak akad valami testhezálló feladat nekem is, nem szeretem haszontalannak érezni magam. Nem vagyok hisztis, ezzel nem lesz gond, a másik szabályt meg már ki is találtam.

@PeniValdes: gyere te is. Puerto Prince kiver...akarom mondani kever neked is egy koktélt :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.21. 18:15:19

@PeniValdes: Szívesen venném, ha te lennél az első tisztem, elvégre a te tiszted a lebegés, márpedig a felhők felett ez nem jön rosszul

Csak attól tartok, hogy fiatal korod okán nagyon soká csatlakozol hozzám/nk

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.21. 20:14:44

@Puerto Prince: remélem hogy sokáig kell várnom a felszállásra

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 07:42:49

@PeniValdes: én is. De azért az állásajánlatot elfogadod?

Csak annyi kritériumom van, hogy szeretném, ha az első tisztem nem vetkőzne le, hanem snájdig tengerészruhában lenne.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 07:48:41

@MsIreneAdler: te kezeled a vitorlákat, jó? Kötések, csomók, vásznak :)

MsIreneAdler 2020.06.22. 09:31:36

@Puerto Prince: az menni fog, remélem! Csomót kötni tudok, még masnit is :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 10:36:05

@PeniValdes: köszönöm, sokat dob a hangulatomon a fess, képességes nők látványa

MsIreneAdler 2020.06.22. 12:50:10

@Puerto Prince: jujj az elsőt, a perecet, azt már tudom :D. Milyen élőben?? :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 13:21:40

@MsIreneAdler: mögéd állok, eléd rakom a csomót, megcsinálom a hurkot és betűzöm ;)

Amúgy nem, a mennyekben már tuti nincs szex, különben nem akarom elképzelni, hogy miből van az az eső, ami az arcomat áztatta el a minap

MsIreneAdler 2020.06.22. 15:14:48

@Puerto Prince: az úgy nem lesz jó, inkább előbb mutasd meg, hogy kell, utána csináljuk meg együtt, majd megnézed, hogy hogyan csinálom egyedül. Onnantól menni fog :D
Milyen szex??? Ugyan.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.22. 16:01:07

@MsIreneAdler: Tényleg, hogyan megyünk a mennyországba? Ahogy meghalunk, vagy ahogy szeretnénk?

MsIreneAdler 2020.06.22. 18:43:43

@Puerto Prince: nagyon remélem, hogy lehet választani. Nem tűnik túl vonzó ötletnek, szottyadt nyanyaként vagy valami baleset miatt hiányzó fejhel örökké élni :). Szeretném megkapni a legjobb testemet, ami hosszú életem során volt, vagy lesz, szóval érted :) !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.22. 19:32:17

@Puerto Prince: a legjobb formánkban, sebek és ráncok nélkül

Lorrh 2020.06.23. 08:04:10

@PeniValdes: Tudtad, hogy az emberi lélek örök és istentől való, miáltal felette áll a test öregedésének, rútulásának? Próbálj a külsőről a belső értékekre fókuszálni. A lélek szépsége az arcra is kiül ugyanis.
Meg nem kell szépségfixáltnak sem lenni... szóval sok megoldás létezik. Ám!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.23. 08:08:40

@Lorrh: igen de a lelket és testet elválasztani egymástól nem szabad

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 09:06:44

@PeniValdes: elvileg ez a halál, nem? Bár nem vagyok szakértő

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.23. 09:21:26

@Puerto Prince: valóban, de az én hitem szerint hamis az a gondolkodás mely a testet csak keretnek tekinti. Az ember testestől és lelkestől az aki, és hiszek a lélek örökkévalóságában, és a testek feltámadásában, de ettől még fáj a halál, és megsiratom apámat, mert hiába a lélek halhatatlansága, ha én őt egy fizikai formában ismertem meg.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2020.06.23. 10:15:49

@PeniValdes: érdekes, de jó.

Amúgy erről az jut eszembe, hogy ha nagyanyám is feltámad, nyilván nem a végső, beesett arcú, csontsovány, demens, inkontinenciás porhüvelyként szeretné ezt megtenni, hanem húszéves, feszes csajként. Most az is hogyan lesz, hogy az emberek úgy támadnak-e fel, ahogyan megismertük őket, vagy ahogyan ők szeretnének?

Vagy mindenkinek lesz egy saját mennyországa, ahol az emberek úgy jelennek meg benne, ahogyan emlékezni szeretnénk rájuk (meg magunkra)?

MsIreneAdler 2020.06.23. 15:47:16

@Puerto Prince: hozzám az áll legközelebb, amit a kommented végén mondtál. Miért ne lehetne mindenkinek olyan mennyországa, amilyenre vágyik? Elvileg a boldogságról szól az egész.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.23. 18:15:54

@Puerto Prince: a legtökéletesebb formánkban. ám ez ez túlmutat a feszes testen

Lorrh 2020.06.25. 12:41:49

@PeniValdes: kell hozzá feszes lélek, hetykén álló egó és dugnivaló öntudat is :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.25. 18:24:33

na szertintem olyanok leszunk mint egy X-Man

MsIreneAdler 2020.06.25. 21:31:58

@Lorrh: úgy látom, te ehhez nagyon értesz :D

@PeniValdes: mármint mutánsok? Vagy különleges képességekkel rendelkező szuperhősök? Mindkettő tetszik :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.25. 21:58:20

@MsIreneAdler: nem is konkrétan, de mint példa. tehát egy tökéletesebb formába fogunk lenni, ami nem feltétlen felel meg a mi képunknek a tökélyrol

MsIreneAdler 2020.06.25. 22:18:05

@PeniValdes: ez jól hangzik :). Én mindenképpen ezt választanám! Csak tudjak csomót kötni a tökéletes kis kezemmel, mert ugye azzal lettem megbízva a mennyei hajón :)

MsIreneAdler 2020.06.25. 22:45:04

@PeniValdes: vagy másnéven a Torkosborz :D. Teljesen érthető, hogy Farkas lett magyarul. Nem szeretem a fegyvereket, rosszul esne, ha folyton kijönne a kezemből egy csomó penge. Valami békésebb szupererő kell nekem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.25. 22:50:31

@MsIreneAdler: pedig akkor konnyen hámoznál és szeletelnél

MsIreneAdler 2020.06.25. 23:15:37

@PeniValdes: hmm, nem is rossz megközelítés...végre olyan gyorsan felvágnám a hagymát, hogy nem folyna ki a szemem tőle...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.26. 22:48:15

@MsIreneAdler: na látod. De lehetsz Amerika Kapitány is, bár öt sosem értettem.

MsIreneAdler 2020.06.27. 08:13:46

@PeniValdes: lehetsz Marvel kapitány, őt nem annyira szeretem. Az ilyen laza fickók jönnek be, mint Vasember, Quill/Star Lord. De azt nem is tudom, ki lennék... Talán Dr. Strange.

Womb Rаider 2020.06.29. 12:11:23

@MsIreneAdler: Én kiskoromban Nso Csi voltam, a srácok zöme Old Death/Shatterhand/Winettou/Nyomkereső :) Azóta nem nagyon bújtam más bőrébe, kivéve a farsangi bulikat.

MsIreneAdler 2020.06.29. 13:35:02

@Womb Rаider: Szandokánt kihagytad :D! Én mindig valami lányos voltam, királylány, virágáruslány, lepkelány :D. Pedig nem voltam az a tipikus lányos lány.

Womb Rаider 2020.06.29. 15:43:57

@MsIreneAdler: Szandokán :))) Onedin család? Kunta Kinte a Gyökerekből?
Később meg Emanuelle szerettem volna lenni meg a lány, Meggie a Tövismadarakból :) A Bravo-ban volt Chamberlaines poszter és éreztem, hogy a lány nagyon szeretve vagyon..

MsIreneAdler 2020.06.29. 16:04:13

@Womb Rаider: ööö, ezeket csak hallomásból ismerem. Nálunk Linda volt az oviban a menő. A Tövismadarak fura volt. Asszem abban láttam életemben először szexjelenetet.

Womb Rаider 2020.06.29. 16:36:34

@MsIreneAdler: Ja, te egy szűk tízessel le vagy maradva :)
Nálam az első 'művészi' seksz az a Postás mindig kétszer csenget lehetett.. kb.. vagy legalábbis megmaradt, ahogy Jessicát megrakják az asztalon. Jó is az...;)

MsIreneAdler 2020.06.29. 17:46:35

@Womb Rаider: le ezek szerint ;)
Azért sejthetet, hogy mamám hogy hívta az Onedin családot :D?
Klinika és Guldenburgok volt rohadt menő még, no és persze a Dallas!

Lorrh 2020.06.29. 18:32:07

@MsIreneAdler: Az én fiatal koromban Karádi Katalinra csapattunk a Tolbuchin körúton a kispiszkosban.

MsIreneAdler 2020.06.29. 19:58:45

@Lorrh: te még fiatal vagy. Múltkor még az voltál. Néha úgy érzem, mintha meghasadt volna picikét a személyiséged, vagy hogy többen használjátok a nickedet :D

Lorrh 2020.06.29. 21:16:15

@MsIreneAdler: egy egész család, nagyapától a zonokájig, mindenki itt van és belebéget :-)
Az unokák persze csak szkájpon a messzi düsseldorfból.

MsIreneAdler 2020.06.30. 07:57:18

@Lorrh: hát ez csodás :). Pedig ingyen van a nick, mindenkinek lehetne sajátja! Gondoljátok át. Tartsatok erről egy családi videokonferenciát :)

Lorrh 2020.06.30. 19:49:29

@MsIreneAdler: nincs ingyenebéd, se ingyennick. Mi az iwiw meghívót is dollárért vettük.

Womb Rаider 2020.06.30. 20:02:33

@Lorrh: Mi is a Kígyó utcai Intertouristnál szokjuk venni.

MsIreneAdler 2020.06.30. 20:03:51

@Lorrh: jó, szóval ha mégis úgy döntök, hogy átmegyek megnézni a Don Jont, akkor számoljak az egész családra :D?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.30. 23:53:06

@MsIreneAdler: Néha úgy érzem, mintha meghasadt volna picikét a személyiséged,”

Mióta mondom már ? :)

Womb Rаider 2020.07.01. 09:16:49

@MsIreneAdler: Hát inkább hívd át magadhoz, és csak azt engeded be a csapatból, akiben látsz fantáziát!

MsIreneAdler 2020.07.01. 11:58:46

@Lorrh: még gyűjtöm a bátorságot, meg aztán serrano sonkát sem lehet szerezni minden bokorban :)

MsIreneAdler 2020.07.01. 12:03:10

@Womb Rаider: ez egy ragyogó ötlet. Itt kígyózna a sor a ház előtt, a szomszédok bámulnának, én meg kedvemre castingolnék, hogy kivel néznék szívesen filmet :)

@The Cortez: itt minden hasadt, bogaras ember meghallgattatik :)

Womb Rаider 2020.07.01. 13:40:53

@MsIreneAdler: Igen, eljött az aranykor, amikor már nem csak egy filmszínésznőnek kell átjutni a szereposztó díványom, de már a filmet megnézni vágyó mozirajongónak is!

MsIreneAdler 2020.07.01. 14:22:33

@Womb Rаider: azért gondolj bele, a filmnézés elég intim dolog. Sötét van, helyhiány miatt akár még közel is kell ülni, lehetnek szexjelenetek amitől beindulhatnak egyesek. Nem csoda, ha ehhez körültekintően választ partnert az ember lánya. :)

Womb Rаider 2020.07.01. 15:17:28

@MsIreneAdler: Sötétben minden partner fekete ;).. meg különben is ilyenkor: jól csak a kezével lát az ember.. valami ilyesmit énekelt Jámbó Zimmy , a Király

MsIreneAdler 2020.07.01. 17:00:34

@Womb Rаider: jól csak a kezével lát az ember :)?? Te picit összemostad a Kisherceget Zámbó Jimmyvel, de sebaj :D. Amúgy igazad van, a sötétben tapogatózva érdekes élményeket lehet szerezni. Főleg, ha a film a Don Jon.

MsIreneAdler 2020.07.02. 10:14:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ez nem világos. Azért nem lehet az eszemért szeretni, mert van, vagy azért mert nincs :D? Egyre furább vagy.

Lorrh 2020.07.02. 10:30:05

@MsIreneAdler: egyre? mikor volt kedves?

MsIreneAdler 2020.07.02. 11:23:22

@Lorrh: baba korában tuti ő is cuki volt :D. De nem kell kedvesnek lenni ahhoz, hogy ne legyen fura valaki. Én sem vagyok mindig az.

Lorrh 2020.07.02. 12:26:29

@MsIreneAdler: én mindig kedves vagyok és mosolyogva rágom le a szörfösök lábát. tipikus Minekmentoda.

MsIreneAdler 2020.07.02. 12:45:40

@Lorrh: amúgy ha már lerágatnám a lábam, tuti egy kedves cápával csináltatnám, olyannal, mint te :D, sokkal jobb érzés lenne.
süti beállítások módosítása